Michael Scofield
Michael Scofield
4x15 Going Under

Post autor: agulec »

Premiera - 15 grudnia 2008!
Świeżak
Świeżak
Re: 4x15 Going Under

Post autor: rafi11a »

Odcinek mało ciekawy
Świeżak
Świeżak

Post autor: aries »

Odcinek średni (poprzedni był ciekawszy). Było kilka dobrych scen i to na tyle.

Linc zaczął bawić sie w dentyste :lol: :lol: :lol:
Świeżak
Świeżak

Post autor: omeusz »

ciało t-baga ma pecha :-D jeszcze troche to zabraknie mu części które można by urwać hehe

no i matka majkela pracowała dla firmy....zaraz się okaże że miała romans z generalem i majkel jest jego synem :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

Nie podobał mi sie ten odcinek :-/
Taki jakis dziwny, zupełnie bez emocji, żadnej akcji...
Czekałam tylko aż się skończy.
Motyw ze scyllą jedynie wniósł jakiś pozytyw, choć w sumie też nie wiem czy nie za bardzo z tym wszystkim kombinują.
I na serio myślałam, że Michael umrze po tym 'zatrzymaniu' ale na szczescie nie :lol:
Świeżak
Świeżak

Post autor: aries »

omeusz pisze: no i matka majkela pracowała dla firmy....zaraz się okaże że miała romans z generalem i majkel jest jego synem :-D

Wcale bym sie nie zdziwiła...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

Właściwie, to nie wiem co napisać. Odcinek taki pół na pół, nie wiem dlaczego.. czuję jakiś niedosyt.

Operacja Michela całkiem OK, tylko trochę zdziwiło mnie, że tak szybko wrócił do formy - kiedy otworzył oczy i wyszeptał, że Sara pięknie wygląda ledwo mówił, a potem nagle bardzo szybko oprzytomniał.. nie wiem, może tylko mnie to tak.. uderzyło. Poza tym szkoda, że Scofield rozmawiał i pisał o swoich nowych przemyśleniach - pomieszczenie na pewno jest monitorowane i na podsłuchu.

Linc. Miałam wrażenie, że poczuł się strasznie ważny. Nie wiem, czy to dobrze, czy źle. Zostawię.
Za to jak wyrywał zęby T-Bagowi.. :shock: Ja chyba napiszę do scenarzystów, żeby już niczego mu nie urywali.. ;)

Self - szkoda, że przeżył, bo mam go już naprawdę serdecznie dosyć.

Kiedy facet, który ukradł Scyllę rozmawiał przez telefon miałam "przebłysk", że rozmawia z matką braci.. Jak dla mnie bardzo prawdopodobne jest to, że Generał jest ojcem Scofielda..

No i muszę napisać, że to chyba najzabawniejszy odcinek od dawna. Już nie pamiętam, kiedy tyle razy rozbawiły mnie teksty w PB. Zaczęło się od narobienia w samochodzie Wheelera, poprzez miny i teksty Alexa ("Ogłaszam oficjalnie, iż to najbardziej zabezpieczona przerwa na siku w historii wymiaru sprawiedliwości." :576: ) i 15 sekund na sam "czyn", dalej był klaun Bonzo i na końcu Linc pracujący z psem w czapeczce :576:
Świeżak
Świeżak

Post autor: traid »

najlepsze tekst linca :D " Ja kontynuuje tylko rodzinny interes" :D:D

A co do t-baga to w 12 albo 13 odcinku 3 sezonu chcieli mu przypalic co nie co :D facet nie ma szczescia :P
Świeżak
Świeżak

Post autor: Minio »

Z Linc'a zrobił się twardziel, coś czuję, że będzie pracował dla firmy :P Nie dogadali się z Michaelem, widać, że nasz goryl ma już swój mózg z którego nie do końca mądrze korzysta :P Motyw z Alexem był spoko :P Z tego co tam czytałem, to chyba dołączy do Linca, Selfa, Czarnej s*ki (czyt. Susan) i Theodora :P Self też mi działa na nerwy, mógł zginać :P
agulec pisze:Kiedy facet, który ukradł Scyllę rozmawiał przez telefon miałam "przebłysk", że rozmawia z matką braci.. Jak dla mnie bardzo prawdopodobne jest to, że Generał jest ojcem Scofielda..
W tym momencie na myśl przyszła mi ta pani prezydent, która zrezygnowała ze swojego stanowiska, nie pamiętam imienia :P Ale taki głos znajomy, wydawało mi się, że to ona :P Generał ojcem Michaela? Możliwe :P Poznaliśmy już Aldo Burowsa, właśnie to mnie dziwi dlaczego bracia mają inne nazwiska xD W tym serialu wszystko jest możliwe :P T-baga scenarzyści chyba nie lubią :P Ciekawe co jeszcze mu utną ;] Ogólnie średni odcinek :-o
Świeżak
Świeżak

Post autor: CzaT »

agulec pisze:Kiedy facet, który ukradł Scyllę rozmawiał przez telefon miałam "przebłysk", że rozmawia z matką braci.. Jak dla mnie bardzo prawdopodobne jest to, że Generał jest ojcem Scofielda..
Minio pisze:W tym momencie na myśl przyszła mi ta pani prezydent, która zrezygnowała ze swojego stanowiska, nie pamiętam imienia :P Ale taki głos znajomy, wydawało mi się, że to ona :P Generał ojcem Michaela? Możliwe :P Poznaliśmy już Aldo Burowsa, właśnie to mnie dziwi dlaczego bracia mają inne nazwiska xD W tym serialu wszystko jest możliwe :P T-baga scenarzyści chyba nie lubią :P Ciekawe co jeszcze mu utną ;] Ogólnie średni odcinek :-o
A ja pomyślałem o córce generała
Świeżak
Świeżak

Post autor: KitO »

Odcinek dalej na poziomie. Bardzo dobry ;-) Może bardziej statyczny ale ciekawy.
Wreszcie odpowiedź czym naprawdę jest Scylla(fajny motyw - po prostu to ma sens ;-) )

Trochę cała akcja serialu przeszła na Linc'a - no i dobrze, że nie tylko Michael.

Scena Scofielda z Charlesem, czyli podświadomośc Michaela - to jest nowosc w PB, ale średnio im to wyszło.

Self oparł się wdzięku Gretchen, 125 mln zrobiło swoje

Wydaje mi się, że teraz bracia nie będą walczyc z Firmą, tylko razem z nią przeciwko konkurencyjnej firmie, która ma Scylle. A pewnie im pomogą Self, Gretchen, T-Bag.

Ciekawe jak to będzie z Sucre - nie sądzę, żeby odeszedł z PB. Wiele razy chciał odchodzic, a zostawał. Może zrobi sobie przerwę, ale i tak powróci do braci.

Może Alex coś zdziała i uwolni Michaela :-)

Jestem za tym, aby Michael i Linc pozostali przy firmie, w końcu to "Rodzinny Interes".
Tweener
Tweener

Post autor: M. Scofield »

Totalny zwrot akcji z tą Scyllą. Może okaże się, że Firma faktycznie działa w dobrych intencjach, tylko ma przy tym brudne metody? :-D
Świeżak
Świeżak

Post autor: lost004 »

troche nudny byl ten odcinek ale mysle ze pojawia sie lepsze :-/
Świeżak
Świeżak

Post autor: Netro »

jak linc wyrywał bagwellowi te zęby to już czuje że t-bag zemste szykuje ;p
C-Note
C-Note

Post autor: Serdziu »

chciałbym zwrócić uwagę na poziom zaawansowania lekarzy którzy operowali Mika, są tacy dobrzy że nawet nie musieli mu dyńki golić przy tak zaawansowanej operacji :shock: :lol:

poza tym ja też muszę przyznać że się jakoś dziwnie zaczyna robić :-> jakiś taki zupełnie dziwny obieg zdarzeń :-> ale zapowiada sie nieźle, patrząc po trailerze....no bo co to ma być..Lin teraz będzie pracował dla firmy i stanie się kolejym Wyattem :shock:
Świeżak
Świeżak

Post autor: misieeek »

jedyne co mnie zainteresowało w tym odcinku to to połączenie bor-argon-gal-ind... macie może jakieś informacje na ten temat? w PB to sobie wymyślili czy w rzeczywistości tak jest? :P
Świeżak
Świeżak

Post autor: krupson »

chodzi pewnie o bombe jakąś wypaśną może i atomową albo jeszcze większą xD trzeba spróbować z tymi wzorami xD
Świeżak
Świeżak

Post autor: LUKASZENKO »

Odcinek mało ciekawy ale troszke wyjasniajacy !!
Świeżak
Świeżak

Post autor: karolina53 »

jak dla mnie to dziwny byl ten zwrot akcji ze scylla. zupełnie nie wyobrazam sobie o czym beda nastepne odcinki.bo skoro w tej skrzynce nie ma takich zlych rzeczy, to nawet jak ją znajdą to i tak nie odzyskają wolności, chyba....
Świeżak
Świeżak

Post autor: Mevader »

Przynajmniej się wyjaśniło coś ze scylla w tym odcinku, no i michael juz nie ma guza... chyba ze sie okaze ze nie calego mu wycieli lub jakies komplikacje :roll:
A co do T-Baga to jak tak dalej pójdzie to juz nic nie będzie miał :D! czemu tylko jemu cos odcinają, wyrywają, urywają ?! :D
aaah no i ciakwe kto rozmawiał przez telefon z tym 'kupcem' co scylle ukradl....
a fajny wątek był z tym jak maichael gadal z charlesem...
Świeżak
Świeżak

Post autor: blumbee »

Szukal ktos w googlach na temat tej teori z łancuchem slonecznym? Ja szukalem ale nic. Ciekawi mnie czy to prawda czy sciema na potrzeby serialu. Prosze o info na prv w razie jakis informacji. Dzieki pozdro.
Świeżak
Świeżak

Post autor: DanLee »

Ludzie, w Prison Break'u nie może być ciągle strzelanin, bijatyk podchodów i 'prowizorycznej amputacji rąk' bo stałoby się to nudne i nieprzejrzyste. Takie przerwy w tej akcji są wg. mnie niezbędne. Pozatym nie brakowało tam zupełnie tego czegoś więc nie było tak źle.
Mahone
Mahone

Post autor: Babydoll »

Odcinek jakiś inny od reszty.

Podobały mi się fajnie technicznie zrobione flashbacki, urywane i zamazywane ujęcia. Pdobał mi się specyficzny, trochę momentami psychologiczny klimat.

Już mnie nie zdziwiło, że kolejny kupiec będzie chciał wystawić Susan i Don'a. To było do przewidzenia, że w którymś momencie wyciągnie spluwę. Ja nie wiem, zrobili z Susan i Don'a strasznych naiwniaków. A w ogóle to zauważyłam, że Susan zawsze jakimś dziwnym trafem omijają kule, już kilka razy tak było, czasem nawet kilku w nią celowało z maszynowych i nic :lol:

Biedny T-Bag, to musiało boleć.

Ciekawe, co z Sucre. Pewnie się jeszcze pojawi.

Ogromny minus - Majkel podczas tej operacji doznał tego olśnienia, wszystko mu się wyjaśniło, nagle wie co i jak ze Scyllą, zapisał akurat to słowo na kartce, które potem podzielił i wyszły mu te pierwiastki... Obudził się, opowiedział to Sarze jak gdyby nigdy nic, ona mówi "aha, ok"... Strasznie naciągane. I niby co, Majkel miał tę wizję i jest już pewien że tak jest naprawdę? Objawiło mu się ni stąd ni z owąd czym jest Scylla? Śmieszne...

Największy plus - Mahone. Jego teksty i bezustanne trzymanie głowy na karku. I w ogóle, jakoś tak ładnie wyglądał ;) A wiadomo, że Lang by go nie zastrzeliła.

Podsumowując - mimo, że napięcie powiedzmy średnie, to odcinek bardzo ciekawy.
Świeżak
Świeżak

Post autor: blumbee »

Chciałbym zwby w koncu powrocil Kellerman. To moja ulubiona postac i poki PB bedzie trwalo ja bede na niego czekał.
Tweener
Tweener

Post autor: skotar »

co Bagwell teraz wnosi do serialu ? nic, jego watek jest bezsensowny.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon IV”