Michael Scofield
w sumie troche taaaak, w ogole teraz to ciezko z nim... nie dosc ze przyodziewa^^ jakies pedalskie sweterki to jeszcze zachowuje sie przez 10 odc jak sługus i nie powiem moze juz kto, a teraz zaczyna kombinowac...buuu... szkoda Sucre przez niego.
Michael Scofield
Była jego jedynym ratunkiem teraz to myślę że on już nie ma po co żyć. Nie w tym sensie że ma sie załamać tylko po prostu już nie ma kogoś dzięki komu każdy dzień nabiera sensu.
John Abruzzi
ślicznie powiedzianeAnia1991_ck pisze:Była jego jedynym ratunkiem teraz to myślę że on już nie ma po co żyć. Nie w tym sensie że ma sie załamać tylko po prostu już nie ma kogoś dzięki komu każdy dzień nabiera sensu.
Mahone
Jak sądzicie, jest jeszcze szansa na to, żeby się zeszli, czy to już definitywnie koniec?*Madziula* pisze:Myślę, że przy Susan on miałby szanse się zmienić...
Michael Scofield
dla mnie to koniec...Teddy ma chyba nową miłość...pamiętacie tą "dziewczynkę" Lechero? xD
Mahone
Ej to było dość bezczelne z jego strony XDTanira pisze:pamiętacie tą "dziewczynkę" Lechero? xD
Michael Scofield
dlaczego?
John Abruzzi
TO- to jest substytutTanira pisze:Teddy ma chyba nową miłość...pamiętacie tą "dziewczynkę" Lechero? xD
pozwolił jej odejść, podjął decyzję i nie będzie jej więcej odwiedzał... Może jak dzieci dorosną ona odważy się go poszukać... ale tego to raczej już nie zobaczymyBabydoll pisze:jest jeszcze szansa na to, żeby się zeszli, czy to już definitywnie koniec?
Mahone
Hahaha wiesz co... Pomyliło mi się z tą dziewczynką co jechała z ojcem i zabrali T-Bag'a a potem on się do niej dostawiał, z tą 12(chyba)latką XD Sory, jestem dziś nieprzytomnaTanira pisze:dlaczego?
John Abruzzi
może coś ten tego, ale bez zaangażowania uczuciowego od strony T-Baga.Babydoll pisze:Może rzeczywiście T-Bag z nią coś tego...
Michael Scofield
OO o matko xDBabydoll pisze:Hahaha wiesz co... Pomyliło mi się z tą dziewczynką co jechała z ojcem i zabrali T-Bag'a a potem on się do niej dostawiał, z tą 12(chyba)latką XD Sory, jestem dziś nieprzytomnaTanira pisze:dlaczego?A ta dziewczyna Lechero to przecież wiem która... Może rzeczywiście T-Bag z nią coś tego...
może faktycznie będzie coś między nimi...Uratował ją...
John Abruzzi
coś zdarza mi się pisać równocześnie z wami 
Mahone
No właśnie, ciekawe... Ale mi się jakoś wydaje, że nie wymaże z pamięci swojej jedynej miłości jaką jest/była? tamta... Trudno mu będzie. Widać było, jak mu na niej zależy, chociaż traktował ją tak jak traktował... Ale on już taki jest... EhhhTanira pisze:może faktycznie będzie coś między nimi...Uratował ją...
Michael Scofield
może przez nową miłość wyleczy się z uczucia do tej swojej dawnej miłości?
John Abruzzi
NIE! T-Bag nie zapomni o Susie... nawet ostatnio wspominał Alexowi o utraconej wieliej miłości... ON nie zapomni... nigdy... przez cały okres Fox River słał do niej listy, ona je odsyłała nietknięte a on i tak ją kochał... teraz też nie uda mu się zapomnieć...Tanira pisze:może przez nową miłość wyleczy się z uczucia do tej swojej dawnej miłości?
Mahone
Też mi się tak wydaje...*Madziula* pisze:NIE! T-Bag nie zapomni o Susie... nawet ostatnio wspominał Alexowi o utraconej wieliej miłości... ON nie zapomni... nigdy... przez cały okres Fox River słał do niej listy, ona je odsyłała nietknięte a on i tak ją kochał... teraz też nie uda mu się zapomnieć...
Mahone
Ekheeem, ekheeemB... pisze:nie dosc ze przyodziewa^^ jakies pedalskie sweterki
Michael Scofield
wracajac do tej dziewczyny która chodziła do Lechero to rzeczywiscie... cos w tym było^^ bo wcezsniej inaczej odnosił sie do prostytutek a w jej przypadku nawet języczkiem nie machał w tej scenie ze "schowaniem sie" i powiedziała ze jest królowa...
John Abruzzi
bo prostytutkom zapłacił, a ją chciał poderwaćB... pisze:inaczej odnosił sie do prostytutek a w jej przypadku(...) powiedziała ze jest królowa...
Mahone
A może po prostu wiedział, że jakby się do niej przystawiał , to oberwałby od LecheroB... pisze:a w jej przypadku nawet języczkiem nie machał w tej scenie ze "schowaniem sie"
Noo^^..Mnie do tej pory ciekawi, co on zrobił że tak szybko 'zaprzyjaźnił się' xD z tą blondyną w II sezonie, którą poznał chyba wtedy, jak już szukał dla siebie protezy dłoni.. xD*Madziula* pisze:T-Bag wie, że każdy typ kobiety trzeba inaczej zbajerować aby ją zaciągnąć pod kordełkę ^^
Świeżak
Umiał podrywać heh Umie dalej,ogólnie to go lubie choć jest pedofilem,psychopatą itp. to odgrywa dobrą role w PB 
C-Note
coś mi się nie wydaje, że T-Bag zmajstruje coś z "dziewczynką Lechero".
W zasadzie to nie wiem nawet czemu on jej pomógł, nie zaciągnłą by jej do łóżka, bo Lechero by go zabił. Z Suzie koniec, bo ona go nie chce, ale o niej nie zapomni. Jak wyjdzie z Sony to nadal jego zajęciem będzie uprzykrzanie reszcie społeczeństwa życia
W zasadzie to nie wiem nawet czemu on jej pomógł, nie zaciągnłą by jej do łóżka, bo Lechero by go zabił. Z Suzie koniec, bo ona go nie chce, ale o niej nie zapomni. Jak wyjdzie z Sony to nadal jego zajęciem będzie uprzykrzanie reszcie społeczeństwa życia
Sara Tancredi
zgadzam sięT-BAG pisze:...ogólnie to go lubie choć jest pedofilem,psychopatą itp. to odgrywa dobrą role w PB
Mahone
Byłoby milutkoSofia pisze:hehe takiego pedofila mieć w domu