Ale taki jest ładny xD Stary, ale co tam xD
Michael Scofield
Rafał
Ten co w Lejdis grał xD
Michael Scofield
Heh podpisuje sie pod postem B.... Co prawda Malaszynski mis ie jzu znudzil, ale za to Rock...lub ewentualnie Szampon (to tez mi troche juz minelo)
. No i moze jeszcze Szyc za zcasow pierwszej serii Oficera ;p
Michael Scofield
ej widziałam wczoraj filmik jakis taki smieszny o wyborach w USA i kurde musze stwierdzic ze Obama w młodosci byl całkiem calkiem 
Michael Scofield
Ostatnio mam jakies odchyly... xD. Se wczoraj wlaczylam Ocean's Eleven i trzeba przyznac ze to calkiem przyjemny dla oka film, nie tylko dzieki fabule
. Jak sie blizej przyjrzec to George Clooney faktycznie calkiem calkiem xD. Nawet Pitt i Damon nie tak zle wygladaja ;P
Michael Scofield
Ty no Pitt kiedys był ładny nawet...tak z czasów Se7en czy Fight clubu...taki młody, niepokorny, rozczochrany, ten z Ocean...juz mi sie w ogole nie podoba, a Damon ma zryty ryj kwadratowy taki
a Clooney ma w sobie jakis urok, to Ci akurat przyznam racje
w kazdym razie edzior spoko loko, to tylko odchyły, one maja to do siebie zeby szybko puszczaja
a Clooney ma w sobie jakis urok, to Ci akurat przyznam racje
w kazdym razie edzior spoko loko, to tylko odchyły, one maja to do siebie zeby szybko puszczaja
Michael Scofield
mi się strasznie Leoś Dicaprio podobuje
I taki koleś w szkole xD
Michael Scofield
i to mnie buduje na duchuone maja to do siebie zeby szybko puszczaja
e tam...nie taki zlyDamon ma zryty ryj kwadratowy taki
no na pewno lepszy niz terazPitt kiedys był ładny nawet.
Ja niedawno zadużyłam się w niejakim Emersonku xD Niewiele starszy od Willa. ;p Tutaj odnośnik do Cwaniaczka ;* Mahone nie był moim mężem tylko chłopakiem do czasu aż on się nie pojawił xD
Ale dobra wracam do tematu ;p
Miłość od pierwszego wejrzenia dała znać xD On jest taki cudniusi że aż szkoda mówić. Gdy patrze na jego fotki cały czas myślę że zemdlałam
Boże, miodzio facet... Wdech, wydech^^ Musze iść po picie z wrażenia xD
Ale dobra wracam do tematu ;p
Miłość od pierwszego wejrzenia dała znać xD On jest taki cudniusi że aż szkoda mówić. Gdy patrze na jego fotki cały czas myślę że zemdlałam
Michael Scofield
znaczy kto jest ta miloscia od pierwszzego wrazenia bo w połowie postu zgubiłam sie? xD
Michael Scofield
To ten paszczak z twojego ava i sygny? xD... Aha...
Ej no mnie faza na Damona bierze Oo...wczoraj se normalnie Tozsamosc Bourne'a obejrzalam az. Ma cos w sobie...taki "gamuń" ale fajny...
No i Peter Petrelli...ach
Ej no mnie faza na Damona bierze Oo...wczoraj se normalnie Tozsamosc Bourne'a obejrzalam az. Ma cos w sobie...taki "gamuń" ale fajny...
No i Peter Petrelli...ach
Ci dam paszczaka xD Czemu go takim uważacie, no ludzie? xD
Przez "Piłę" mnie tak wzięło :O Normalnie szok ;p W Lostach też niczego sobie
Edzik, ty już Paula nie kochasz?? xD
[ Dodano: 2008-11-10, 15:05 ]
Przez "Piłę" mnie tak wzięło :O Normalnie szok ;p W Lostach też niczego sobie
Edzik, ty już Paula nie kochasz?? xD
[ Dodano: 2008-11-10, 15:05 ]
Wejrzenia Beatuś, wejrzenia xDB... pisze:znaczy kto jest ta miloscia od pierwszzego wrazenia
Michael Scofield
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen?
to o nim piszesz Pam?
no lol xD Kurde cos w nim jest, ale nie z tej strony
Damon to brzydszy kolega Afflecka, zawsze i na wieki bedzie mi tkwic w swiadomosci to zdanie
mnie tam misio chamski trzyma, z Thierrym jestesmy juz malzenstwem z długim stazem po grobowa deske z reszta, a reszta jakos odpadła w maratonie...nawet William cos sie zmulił ostatnio...
a ze se ogladam 1 sezon PB i Lost to wzdycham do T-Baga i jego seksownego spojrzenia...mrauuuu xD no i ciagle mam dylemat: Jack czy Sawyer?
ja pjerdol* oczywiscie ze wejrzenia xD

to o nim piszesz Pam?
no lol xD Kurde cos w nim jest, ale nie z tej strony
Damon to brzydszy kolega Afflecka, zawsze i na wieki bedzie mi tkwic w swiadomosci to zdanie
mnie tam misio chamski trzyma, z Thierrym jestesmy juz malzenstwem z długim stazem po grobowa deske z reszta, a reszta jakos odpadła w maratonie...nawet William cos sie zmulił ostatnio...
a ze se ogladam 1 sezon PB i Lost to wzdycham do T-Baga i jego seksownego spojrzenia...mrauuuu xD no i ciagle mam dylemat: Jack czy Sawyer?
ja pjerdol* oczywiscie ze wejrzenia xD
T-Bag
B... koniecznie Sawyer
Na początku mi się Jack podobał, ale z czasem się zrobił dziwny i zaczęłam doceniać Tomka xD
Michael Scofield
no ma ten urok, oj maaaaa
szczegolnie na poczatku jak jeszcze nie zarósł do konca, bo ja wole własnie bardziej takich ogarnietych...poza tym ma cos w oczach...prawie jak Renata Beger...
szczegolnie na poczatku jak jeszcze nie zarósł do konca, bo ja wole własnie bardziej takich ogarnietych...poza tym ma cos w oczach...prawie jak Renata Beger...
Michael Scofield
sawyer fujjjjj xD... wogole w lostach to same pasztety sa
...
Michael Scofield
weeeeeeez on jest własnie ładny i to dosłownie ŁADNY! Jack tak nie do konca ładny, jak juz to przystojny^^
Ben ma fajne slepia...a tak to rzeczywiscie pasztety xD
no ten był jeszcze taki jeden lalus...kurde nigdy nie pamietam jak sie zwał...ten co zginął...nosz kurrrrrrde...
[ Dodano: 2008-11-10, 15:51 ]
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!
xDDDDDDDD
Ben ma fajne slepia...a tak to rzeczywiscie pasztety xD
no ten był jeszcze taki jeden lalus...kurde nigdy nie pamietam jak sie zwał...ten co zginął...nosz kurrrrrrde...
[ Dodano: 2008-11-10, 15:51 ]
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!
xDDDDDDDD
Michael Scofield
To chyba byl ten no...Boone czy jakos tak 
dalas jakies zdjecie bo nie widac nic...
dalas jakies zdjecie bo nie widac nic...
Michael Scofield
Boone! no własnie
ładny był ale mi sie za bardzo z Zackiem Efronkiem kojarzy...
a zdjecie dałam piekne, a tu mosz.
nie wiem czemu nie widac go :<
ładny był ale mi sie za bardzo z Zackiem Efronkiem kojarzy...
a zdjecie dałam piekne, a tu mosz.
nie wiem czemu nie widac go :<
W Lostach nie ma pasztetów, edzik xD Są ludzie 
Kiedyś mi się podobali tacy kolesie jak Jack, Sawyer czy Faraday... Mmmmmmm, normalnie ciacha
A tu mi teraz Benuś podszedł ;p Ach, czemu niektórzy muszą być tak piękni
Jeszcze w pamięci mi został Boone. W trzecim odcinku trzeciego sezonu ma takie sexowne wejrzenie
Ślinotok na miejscu
A jeszcze co do Benulka to dostalam zawału na widok jednego zdjęcia z Piły... :rool: Uch, cóż za twarz
Normalnie do schrupania 
Jeszcze oprócz bohaterów z Lostów odniosę się do innych seriali... Taki Robert Sean Leonard (Wilson) z House'a ;p Też jest ładny ;D
Wszyscy do schrupania

Kiedyś mi się podobali tacy kolesie jak Jack, Sawyer czy Faraday... Mmmmmmm, normalnie ciacha
Jeszcze w pamięci mi został Boone. W trzecim odcinku trzeciego sezonu ma takie sexowne wejrzenie
A jeszcze co do Benulka to dostalam zawału na widok jednego zdjęcia z Piły... :rool: Uch, cóż za twarz
Jeszcze oprócz bohaterów z Lostów odniosę się do innych seriali... Taki Robert Sean Leonard (Wilson) z House'a ;p Też jest ładny ;D
Wszyscy do schrupania
Michael Scofield
Benus jest bardzo specyficznym osobnikiem o baaaardzo specyficznej urodzie.
Przykuwa uwage 10000000 razy bardziej niz te lalusie typu Jack czy Sawyer ale kurde brzydki jest jak noc pazdziernikowa xD
Ale oczy to ma takie
^^
w jednej scenie z chyba 2 sezonu jak go trzymali w tym bunkrze na ich widok miałam ciary przez 30 minut xD
jelsi chodzi o Wilsona to jest z niego taka mała ciapa ze jako facet w ogole mi sie nie podoba. Bo zawsze gdy postac grana przez aktora wzbudza u mnie takie uczucia, ze na jego widok automatycznie sie usmiecham, nie ma szans zeby mi sie podobał...i tak własnie jest z Wilsonem, który na dodatek przypomina mi kosmite ALFA ( i cały czas nie moge powtrzymac sie od wyobrazen, ze Wilson ja Alf gania koty po korytarzu xD), tak samo jest np z Autumowym Messerem, z Adamem Sandlerem i im poodbnymi zwierzakami
Przykuwa uwage 10000000 razy bardziej niz te lalusie typu Jack czy Sawyer ale kurde brzydki jest jak noc pazdziernikowa xD
Ale oczy to ma takie
w jednej scenie z chyba 2 sezonu jak go trzymali w tym bunkrze na ich widok miałam ciary przez 30 minut xD
jelsi chodzi o Wilsona to jest z niego taka mała ciapa ze jako facet w ogole mi sie nie podoba. Bo zawsze gdy postac grana przez aktora wzbudza u mnie takie uczucia, ze na jego widok automatycznie sie usmiecham, nie ma szans zeby mi sie podobał...i tak własnie jest z Wilsonem, który na dodatek przypomina mi kosmite ALFA ( i cały czas nie moge powtrzymac sie od wyobrazen, ze Wilson ja Alf gania koty po korytarzu xD), tak samo jest np z Autumowym Messerem, z Adamem Sandlerem i im poodbnymi zwierzakami
Michael Scofield
Paul to inna sprawa... To jest milosc moja, a reszta to tak tylko z doskoku xD A ty wiluha rzucilas? xDEdzik, ty już Paula nie kochasz?? xD
Heh dzisiaj Gorski rzadzi w TVP2 xD
Masakryczny kolo xd. Ciagle mam na oczach granego przez niego Neila w Stowrzyszeniu umarlych poetowWilsona to jest z niego taka mała ciapa ze jako facet w ogole mi sie nie podoba.
Pewnie że przykuwaB... pisze:Przykuwa uwage 10000000 razy bardziej niz te lalusie typu Jack czy Sawyer
Każdy ma swój gustB... pisze:ale kurde brzydki jest jak noc pazdziernikowa xD
Weź się zastanów xD Moze później ci zbrzydnąć xD Pokochasz kogoś innego i co?? Wtedy ta miłość zniknie ;pedzik pisze:Paul to inna sprawa... To jest milosc moja, a reszta to tak tylko z doskoku xD
Możliwe możliwe ;p ale w pamięci pozostaje na zawszeA ty wiluha rzucilas?
Michael Scofield
Paul forever Pam xD. Przynajmniej na dzien dzisiejszy ;p
No nie mow mi B... ze jest brzydasny

No nie mow mi B... ze jest brzydasny

Michael Scofield
kwadratowy xD