Fernando Sucre
szok. Chorwacja odpadła, Holandia odpadła. Biorąc pod uwagę taki rozwój wydarzeń dziś odpadnie Hiszpania.
Michael Scofield
Biorąc po uwagę ostatnie wydarzenia^^
Wydawało by sie że odpadnie słabszy, ale kto jest tu słabszy? Włosi? Hiszpanie?..nie wiem..
Ja obstawiam...oczywiście Italie... będzie ciekawy mecz, chyba^^ oby nie było karnych..xD
3-2.xD
Wydawało by sie że odpadnie słabszy, ale kto jest tu słabszy? Włosi? Hiszpanie?..nie wiem..
Ja obstawiam...oczywiście Italie... będzie ciekawy mecz, chyba^^ oby nie było karnych..xD
3-2.xD
Michael Scofield
własnie niech beda karne...Buffon najlepszy bramkarz swiata xD ( doszłam ostatnio do takiego wniosku^^) yhyhy miło na niego patrzrec jak broni ;-)
moga nie szczelic bramek w czasie gry, bo obie druzyny maja dobra obrone, chyba ze sedzia komus dopomoze lub zobaczymy bramke "z niczego", bo ostatnio czesto takie padaja xD
moga nie szczelic bramek w czasie gry, bo obie druzyny maja dobra obrone, chyba ze sedzia komus dopomoze lub zobaczymy bramke "z niczego", bo ostatnio czesto takie padaja xD
Michael Scofield
tak tak xDagulec pisze:tak czy kuźwa nie? xD
Pooolldii <3 xD
Ja dalej tam liczę że Niemcy dodjdą do finałów ;D juz nawet na wygranej mi ich az rak nie zależy ;D
Nie wiem.Może 2-2 bedzie.Ale mecz obowiązkowo musze obejrzeć.
nom albo zobaczymy czerwona kartkę dla bramkarza... xDB... pisze:lub zobaczymy bramke "z niczego", bo ostatnio czesto takie padaja xD
Michael Scofield
O bramkarza sie nie boje, Buffon jest dobry, nawet, BDB, chodzi raczej o tych strzelców, wiadomo karne to loteria, i nie wiadomo co komu los przyniesie..xD po MŚ 94 R.Baggio^^ mam uraz do karnychxDB... pisze:własnie niech beda karne...Buffon najlepszy bramkarz swiata xD
Michael Scofield
ale karne zawsze dodaja emocji widowisku, ja bym wolala takie rozwiazanie bo nie kibicuje jakos specjalnie zadnej druzynie juz^^
współczuje tym strzelcom, ze musza tam isc, rozpedzac sie i... xD masakra... ostatnio w meczu Chorwacja- Turcja było zabawnie, jak piłka latala koło słupków Oo
ale w tych druzynach mamy bardziej doswiadczonych piłkarzy i mysle ze wiecej bedzie zalezec od umiejetnosci bramkarzy ;-)
współczuje tym strzelcom, ze musza tam isc, rozpedzac sie i... xD masakra... ostatnio w meczu Chorwacja- Turcja było zabawnie, jak piłka latala koło słupków Oo
ale w tych druzynach mamy bardziej doswiadczonych piłkarzy i mysle ze wiecej bedzie zalezec od umiejetnosci bramkarzy ;-)
Michael Scofield
mecz będzie raczej widowiskowy. No bo w końcu obydwum drużynom zależy dojść do półfinałów. Taki pojedynek prawie na szczycie. Jednego pietra brak xD
Karne zawsze ciekawe ale ile trzeba na nie czekać... xD jeszcze calutką dogrywkę.
A w meczu z Turcja była komedia. Kurde w ostatnich sekundach strzelić... Nasi już dawno by sie poddali xD
Karne zawsze ciekawe ale ile trzeba na nie czekać... xD jeszcze calutką dogrywkę.
A w meczu z Turcja była komedia. Kurde w ostatnich sekundach strzelić... Nasi już dawno by sie poddali xD
Fernando Sucre
Turcja Chorwacja dramatyczny mecz. Chorwaci po utracie bramki w 122 minucie już się poddali. Nawet nie liczyli na karne. I to był ich błąd.
T-Bag
Oczywiscie ze stawiam na Hiszpanów bo Włochów nie lubie a Hiszpanie grają piekna piłkę wiec stawiam 2-0 dle Espanii ;-)
Fernando Sucre
Hiszpania odpadnie. Włosi nie dadzą im szans a poza tym drużyna która w ostatnim meczu grupowym nie wystawiała najmocniejszego składu ze względu na pewny awans przegrywała ćwierćfinał na tych mistrzostwach. Chorwacja, Holandia, no i dzisiaj będzie Hiszpania.
Michael Scofield
zgodzę sie, może nie będzie Włochom łatwo, ale Italia to Italia, grają do końca, w grupie mieli dużo szczęścia, nie grali porywająco, ale myślę że się rozkręcają i ten mecz to pokaże ;-)Scylla pisze:Hiszpania odpadnie. Włosi nie dadzą im szans
ps: czemu nikt nie lubi Włochów? poza paroma wyjątkami.
Michael Scofield
tez mi sie zdaje ze Włochy wygraja bo idzie im coraz lepiej^^
Mahone
Nie spodziewałam się, że Holandia odpadnie....
Ja w dalszym ciągu kibicuję Hiszpanii
Mahone
teraz to już nic w ogóle nie wiadomo..
mam nadzieję że będzie równa gra i będzie dogrywka (powiedzmy że będzie 2;2)
ale ine chce karnych bo to takie już naciągane bramki... wole jak normalnie z gry wyhodza... a kto wygra???zobaczymy ^^
mam nadzieję że będzie równa gra i będzie dogrywka (powiedzmy że będzie 2;2)
ale ine chce karnych bo to takie już naciągane bramki... wole jak normalnie z gry wyhodza... a kto wygra???zobaczymy ^^
Michael Scofield
Turcja wygra xD
ja Wam mówie
rozłozą Szwabów na łopatki
ehh te moje przepowiednie^^
ja Wam mówie
ehh te moje przepowiednie^^
Fernando Sucre
Ja akurat w tym meczu jestem za Niemcami. A dlaczego? Bo Turcy pokonali Chorwacje - mojego faworyta. A finał? Niemcy Rosja.
Michael Scofield
Z Niemcami wygra ;-)B... pisze:Turcja wygra xD
Finał?? Włochy-Turcja??...Turcja czarny koń ME^^
To by było dobre..xDxDxD
Michael Scofield
ja mam chyba odwrotna filozofie xD jesli ktos pokona druzyne ktorej kubicuje to dalej stawiam tylko na tą druzyne np. Francje pokonała Holandia i stawiałam na nich ;-) Ty kombinujesz na odwrót chyba^^Scylla pisze:Bo Turcy pokonali Chorwacje - mojego faworyta
jedyny uraz miałam kiedys do Portugalii, gdy 4 lata temu w cwiercfinale wykiwali Anglii to sie wtedy wkurzylam xD i w finale byłam juz za Grecja
Turcja mogłaby byc takim koniem xD a co
ale pokolei:
drugi półfinał
Rosja- Włochy
finał: Turcja- Włochy
zwycięzcę juz pisałam...ale z moja cenoscia typów to pewnie bedzie całkiem inaczej xD no ale cóz^^ hehe
Fernando Sucre
Wątpie czy Turcy dojdą do finału
Trener Fatih Terim będzie miał do dyspozycji tylko 14 piłkarzy przed meczem półfinałowym mistrzostw Europy z Niemcami. Czterech piłkarzy będzie musiało odpoczywać za żółte i czerwone kartki, pięciu innych jest kontuzjowanych.
Michael Scofield
o jak dobrze ;D ja obstawiam finał Niemcy:Włochy. i oby tak było xD
chociaż Turcja teraz gra dobrze, chociaż za agresywnie.Ciągle jakieś faule... ale szybko śmigają po boisku.
chociaż Turcja teraz gra dobrze, chociaż za agresywnie.Ciągle jakieś faule... ale szybko śmigają po boisku.
Mahone
jak niemcy nie dojdą do finału to będę nosić żałobę ( jeden dzień ale zawsze...)
ale mam nadzieję że ich nie wygrają (np będzie 3:2 po karnych...)
ale z kim finał to jeszcze nie wiem...
ale mam nadzieję że ich nie wygrają (np będzie 3:2 po karnych...)
ale z kim finał to jeszcze nie wiem...
Michael Scofield
poki co mecz troche rozczarowuje, Liczyłam na wieksze emocje ;-) jak nic nie szczela to w karnych Wlochy beda góra^^
Mahone
Karne były znowu i moja Hiszpania wygrała!!!
Jak się cieszę!
Wiedziałam, że Włosi przegrają.
Viva España!
Jak się cieszę!
Wiedziałam, że Włosi przegrają.
Viva España!
Michael Scofield
hmm.. no obejrzałam sobie karne, bo lubię^^ właściwie to byłam za Włochami, ale nie wiem dlaczego, jakoś tak.. z sentymentu chyba :]
Hiszpania wygrała i w sumie dobrze, też fajne chłopaki
Hiszpania wygrała i w sumie dobrze, też fajne chłopaki
T-Bag
No choc jedna druzyna mnie zawiodła na ktora stawialem na euro to druga idzie do przodu ,VIVA ESPANIA
a ciesze sie podwojnie bo chyba tylko ja i Madzielana obstawialismy na nich od samego poczatku ;-)