gitara,
seksi koleś...
jeszcze mam ciary...
szkoda że jeszcze nie było śpiewu...
a jakie erotyki...
mmnmm...
końcówka pierwszego genialna
o nie niech nie zmienia ;]mk95 pisze:Zmień sygnę. Albo nie zmieniaj, skoro ci takie cuda wychodzą
Ostatnio zmieniony 2008-03-21, 18:33 przez Tanira, łącznie zmieniany 2 razy.
mmmm... wen mnie juz naszedł a teraz sie jeszcze podtrzymał....Tanira pisze:- pamiętasz moje oczy gdy się spotkaliśmy po raz pierwszy?
- były zielone. Gdy patrzyłaś w słońce robiły się piwne. A gdy patrzyłaś na mnie zamieniały się w gwiazdy
tak jak zawsze-cudownie.Tanira pisze:Jesteś najlepszym co mnie spotkało
Opoką
Miłością
Tęsknotą
Wielkością
Radością
Szczerością
Lojalnością
Uczciwością
Moją jedyną światłością
to mi się najbardziej podoba xDTanira pisze:- pamiętasz moje oczy gdy się spotkaliśmy po raz pierwszy?
- były zielone. Gdy patrzyłaś w słońce robiły się piwne. A gdy patrzyłaś na mnie zamieniały się w gwiazdy
no wooooow, nie wpadłabym na takie ujęcie, chocbym nie wiem o czym myslała^^- pamiętasz moje oczy gdy się spotkaliśmy po raz pierwszy?
- były zielone. Gdy patrzyłaś w słońce robiły się piwne. A gdy patrzyłaś na mnie zamieniały się w gwiazdy.
eno eno...pewnie że tak ^^Xaneta pisze:Tanira mam pytanie.Czy zgodzisz się bym wykorzystała(to glupio zabrzmiało xP) Twoją osobę w moim beznadziejnym opowiadaniu?
to jutro wstawie.Tanira pisze:pewnie że tak ^^
mmm....Twoje porównania...Czytać moża w kółko Twoje wiersze...są niezwykłe.Tanira pisze:Przez Ciebie zatraciłam uczucia
Wszystkie
Oprócz miłości
I wrażliwości
Twoje łzy nadal są jak spadające gwiazdy