Michael Scofield
on często ma taka mine xD
Michael Scofield
On po prostu jest jeszcze młody i może się wstydzi trochę.
Jak dorośnie to będzie taki twardy jak Lincoln.
Michael Scofield
łupać na nim orzechy bedzie mozna... ;p Patrząc ile przezyje w takim wieku... To będzie twardszy...;p Nie ma rodzenstwa!! Tylko tate i wuja... Twardy LJ... Toż to przeciwieństwa!! ;p
Michael Scofield
To co przeżył nauczyło go wiele o życiu. na pewno jest dojrzalszy od rówieśników. Ale to mu nie zaszkodzi. Wie co może przynieść życie, więc będzie cieszył się z jego każdej chwili.
Michael Scofield
tak zdał sobie na pewno sprawę że życie nie jest łatwe , że w jeden dzień jest a w drugi już go może nie być, dostał prawdziwą szkołę życia.
Michael Scofield
Ale mi się zdaje że mimo wszystko dobrze na tym wyjdzie. Jak teraz nie będzie znowu jakiejś afery i będzie żyć normalnie to ze wszystkimi sprawami będzie mu o wiele łatwiej.
Michael Scofield
Wyjadą do Panamy... Pozna jakąś fajną laske... 
Michael Scofield
Hehe... No!! I Mike też sobie kogoś znajdzie... Ale nie bedzie taka ładna jak laska LJ'a... 
Michael Scofield
Ja myślę że Michael szybko kogoś nie znajdzie a raczej przez jakiś czas nie będzie nikogo szukał, po tym wszystkim co wydarzyło się w jego życiu ;-)Aglek pisze:No!! I Mike też sobie kogoś znajdzie
Michael Scofield
Zastanawiam sie czy oni uciekną z panamy czy tam zostaną. Bo panama była po to żeby się ukryć przed policją po ucieczce, a teraz jak już są wolni to nie ma po co się ukrywać.
Michael Scofield
No ale w Panamie są dalej ścigani, więc raczej tam nie zostaną ;-)Ania1991_ck pisze:a teraz jak już są wolni to nie ma po co się ukrywać
Michael Scofield
Za co są ścigani. Chyba tylko Lincoln za ten autobus, ale myślę że nie wsadza go za to do Sony.
Michael Scofield
No Lin'c za autobus a Mike jest uciekinierem z Sony ;-)
Michael Scofield
Ale chyba Michel teraz oddzielił się od nich i każdy idzie w swoją stronę. Lincoln teraz chce się ustabilizować. Tylko gdzie?
Michael Scofield
No ta ale w Panamie to raczej by życia nie mieli, jeszcze jak Panamska policja poskłada wszystko do kupy i dowie się że Lin'c nie przypadkowo porwał autobus, tylko pomagał w ucieczce to zaraz wyślą za nim list gończy,a Mike no nie wiadomo gdzie jedzie ;-)
Michael Scofield
no właśnie i Linc nigdy nie trafi do swojej celi xDSebo160186 pisze:ale w Sonie nie ma izolatki
Michael Scofield
Może zadomowiłby się w dawnej celi Whistlera?
Michael Scofield
Gdzie? Tam w tym kanale? xD hahaha
mógłby mieć problem z przeciskaniem się przez różne dziury
mógłby mieć problem z przeciskaniem się przez różne dziury
Michael Scofield
takagulec pisze:Tam w tym kanale?
Nie no to nie jest dobry pomysł lin'c i Sona nie nie lepiej żeby tak nie było, niech bierze syna z Panamy i jedzie gdzieś na wakacje
Michael Scofield
Do Europy... Np. do Polski... Mogliby u mnie kręcić!!:P Fajnie by było...;p No i LJ by mnie poznał i polubił oczywiście...;p (w serialu i w rzeczywistości)
Michael Scofield
o mogą na Mazury przyjechać.Najpiekniejsze tereny Polski.Aglek pisze:Mogliby u mnie kręcić!!:P Fajnie by było...;p No i LJ by mnie poznał i polubił oczywiście...;p (w serialu i w rzeczywistości)
W bagnach Biebrzańskich mogli by kręcić xD Lincoln w swoim żywiole xD
Michael Scofield
Nie!! Na śląsk!! Przecież tu jest bardzo ładnie!! I nie będzie się im chciało jechać tak daleko jak mazury...;p A jak myslicie... Co LJ będzie robił w przyszłości...
Michael Scofield
Ja myślę że skończy szkołę, może pójdzie na studia? Może pójdzie w ślady wuja Michaela?Aglek pisze:Co LJ będzie robił w przyszłości
Michael Scofield
Pewnie tak... Ale gdzie tą szkolę skończy nie będąc zagrożonym???
Michael Scofield
Tata Lin'c się o to zatroszczy,na pewno znajdzie spokojne miejsce w którym ułożą sobie życie ;-) w końcuAglek pisze:Ale gdzie tą szkolę skończy nie będąc zagrożonym