Michael Scofield
zaraz chyba umreee ^^ jet dobrzeeee.. humor całkiem, całkiem w porzadku. Wieczór zaliczam do udanych.. i niech wreszcie te barany przestana oszczedzac tak na pradzie i wlacza lampy na mojej ulicy.. zabic sie mozna ^^
brr zimno mi... niech mnie ktos ogrzeeejeee ..
brr zimno mi... niech mnie ktos ogrzeeejeee ..
Michael Scofield
jezzzu zaraz usnę...zaraz usnę...a muszę jeszcze tego cholernego Miłosza...nienawidzę swojego kierunku, czasami tak bardzo go nienawidzę...
Michael Scofield
A ja się zastanawiam co robić w przyszłości..;p Chce isc na prawo, a z polaka mam 3. Wszyscy mówia mi żebym szła na matme, a z matmy mam 2 ale tylko z powodu moje babki... ;p Jak o tym mysle to mi niedobrze... O swojej przyszłości musze decydować juz teraz... 
T-Bag
Czuje się dobrze ^^ w wręcz bardzo bo nie muli mi neta i kompa
no i się wyspałem 
Michael Scofield
ja się czuję jakoś wczorajszo.. wydaje mi się że w ogóle nie spałam.. i wkurza mnie pogoda.
Michael Scofield
Już mi sie nie chce spać bo wróciłam z koscioła... Potem ide na urodziny kuzyna... Najpierw pójdziemy na spacer!! łee... Zanudze się na śmierc... Będziecie za mną tęsknić?? 
Michael Scofield
Anglek...skad ja znam te twoje rozterki? hehe xD
widze ze z tym prawem to mamy cos wspólnego ;-)
co tam polski...wazne zebys z historii i wos'u była dobra xD
ja sie czuje srednio...wstałam o 12 xD
czyli niedawno...z"rana" poprawiliscie mi humor swoimi zyczeniami, ale jak teraz mysle ze przyjedzie rodzinka( oczywsicie nie proszona^^) z podobnymi zyczeniami to mnie mdli, wiec fajny dzien sie zapowiada...
poza tym czuje sie staro xD
widze ze z tym prawem to mamy cos wspólnego ;-)
co tam polski...wazne zebys z historii i wos'u była dobra xD
ja sie czuje srednio...wstałam o 12 xD
czyli niedawno...z"rana" poprawiliscie mi humor swoimi zyczeniami, ale jak teraz mysle ze przyjedzie rodzinka( oczywsicie nie proszona^^) z podobnymi zyczeniami to mnie mdli, wiec fajny dzien sie zapowiada...
poza tym czuje sie staro xD
Michael Scofield
Do kitu po wczorajszym wieczorze, niemoge dojść do siebie,eh.... 
Michael Scofield
Z historii mam 5 ... :> Ale z wos'u 3...;p W następnym roku się poprawie bo teraz juz nie mam wos'u...
A humor wrócił...;p Bo sobie czytam te wasze posty... śmieszniej i weselej od razu !!;p
Michael Scofield
a ile masz lat jesli mozna wiedziec?
a ja walcze z czasem i Chruszczowem
a ja walcze z czasem i Chruszczowem
Świeżak
U mnie byłoby super, tylko całą nocną koncepcję burzy jeden fakt: za 2,5 godziny do pracy...
A miało być tak pięknie... 
Michael Scofield
cholerna matma...wszystko pięknie ładnie gdyby nie ten spr 
Michael Scofield
Jeśli chodziło o mnie to 14...
Tweener
o tak sprawdziany z matemy to masakra zależy jeszcze z czego ja mam za dwa tygodnie spr z układów równań aż 4 metody trza sie naumiećTanira pisze:cholerna matma...wszystko pięknie ładnie gdyby nie ten spr
a tak to dobrze niedziela przeminęła troche pochmurno ale cóż słyszałem że ma nawet padać śnieg w tym tygodniu zima
Michael Scofield
wy-czer-pa-na
aaa...
aaa...
Michael Scofield
ohohoh to masz jeszcze duzo czasu i wierz mi ze twoj wybór nie przekresla wszystkich mozliwosc...wiem co mówie ;-)Aglek pisze:Jeśli chodziło o mnie to 14...
ja sie czuje lekko zdenerwowana i wkurzona, ale jak zwykle w niedziele mam wielki zapal do nauki o tej porze^^
ty dzis a ja jutro bede tak jeczen, bo we wt spr ze stereometriiTanira pisze:cholerna matma...wszystko pięknie ładnie gdyby nie ten spr
maakrejszooon
Michael Scofield
Jestem w połowie 2 kl... Za rok Testy... Wiekszość zalezy od nich i od wyboru liceum... Musiałabym sie wcześnie skapnąć, że mi to nie pasi... 
A tak wstać o poranku to fajnie...;p
A tak wstać o poranku to fajnie...;p
Michael Scofield
ughhh.. źle, bardzo niedobrze, okropnie, marnie, paskudnie, fatalnie, potwornie. Jest przeraźliwie za wcześnie. oO
Michael Scofield
fantastycznie xD po ostatnim wpisiku cuuudooowniee xD będę się opier...przec całe święta, o.
Michael Scofield
nie moge nic mowic, mam gardło zawalone. Nawet nie chce wnikać od czego..
ogolnie dzisiaj nie poszlam do szkoly.. cały dzien sie lenie. Mmm, jak ja mam dzisiaj dobrze.
ogolnie dzisiaj nie poszlam do szkoly.. cały dzien sie lenie. Mmm, jak ja mam dzisiaj dobrze.
Michael Scofield
Ogólnie jest OK! dobrze się czuję, nic mnie nie boli,tylko pogoda mnie dobija ;-)
Michael Scofield
przeżyłam wysiadywanie w oczekiwaniu na konsultacje na uczelni to już jest dobrze
i mam dzisiaj ochotę słuchać wesołych piosenek! 
John Abruzzi
Super xD ale.... (bo przecież zawsze jest jakieś ale, nie umiem inaczej...) nie kupiłam żółtych butów, których szukałam
w Poznaniu full żółtego, ale nie znalazłam takich które by mi się podobały... no dobra 2 pary - ale jednej był już tylko rozmiar 36 a drugie kosztowały 140zł 
Michael Scofield
po matmie OO żyję...jakoś...ołowek pogryzłam OO chcę koniec. Chcę moją maturę.
Już
Już
Michael Scofield
Czuję sie, jakbym zapoznała się bliżej z betoniarką
Głowa mi pęka (się nie brało rano tableteczek ;-) ), brzuch mnie boli i za chwilę chyba puszczę pawia. Ot, szara rzeczywistość