mi też się tak wydaje.ale z tym śmiechem z Gretchen to odważne było, jak to by było w innej sytuacji w której dla Gretchen byłby obojętny to wiem co by byłoAnia1991_ck pisze:Ta cała przygoda z ucieczkami nauczyła go wiele. I dojrzał bardzo emocjonalnie
Michael Scofield
Michael Scofield
Dała by mu kulkę w łep a nie przepraszam nie miała broni.
Ale pod magazynem poradziła sobie bez broni z 3 facetami i to jeszcze ze związanymi rękami. Oooooojj LJ co by z tobą było biedaku.
Ale pod magazynem poradziła sobie bez broni z 3 facetami i to jeszcze ze związanymi rękami. Oooooojj LJ co by z tobą było biedaku.
Michael Scofield
oj nie było by za dobrze! chyba raczej by z tego nie wyszedłAnia1991_ck pisze:Oooooojj LJ co by z tobą było biedaku.
Michael Scofield
Ale jakby on z tego nie wyszedł to z nią też było by krucho biorąc pod uwagę siłę Lincolna jak wpada w furie ooojj było by kurzu
Michael Scofield
Aż strach pomyśleć co by mógł zrobić Lincoln 
C-Note
on wtedy by ją rozgniótł. wpadłby we wściekłośc i rozwaliłbyGretchen i przy okazji wszystko dookoła, jak to Linkln xD
T-Bag
fajna postac lecz malo go w tym filmie bylo a najbardziej podobolao mi sie to jak wysmial gretchen!
C-Note
piotras003 zgadzam się.
ta scena była mocna xD
jedna z moich ulubionych z LJ.
Ja tam uwielbiam LJ. świetny aktor, fajna postać.
ta scena była mocna xD
jedna z moich ulubionych z LJ.
Ja tam uwielbiam LJ. świetny aktor, fajna postać.
Sara Tancredi
Ja tez nie mam co do niego zadnych zastrzezen uwazam ze dobrze dobrali aktora do tej roli.
Michael Scofield
ja też tak uważam że to dobry aktor do roli LJa,osobiście jednak zauważyłem że LJ w 3 sezonie jest jakiś inny niż w pozostałychJohn Abruzzi pisze:uważam ze dobrze dobrali aktora do tej roli.
Sara Tancredi
Chyba nie tylko Tobie bo jednak cos w tym jest. Ostatni odc 3 sezonu ogladalem z siorą i ona stwierdzila ze to chyba nie ten sam aktor gra LJ'a. Ja wiekszych roznic nie zauwazylem ale ona to z 5 minut sie upierala ze to nie Marshall Allman.Sebo160186 pisze:ja też tak uważam że to dobry aktor do roli LJa,osobiście jednak zauważyłem że LJ w 3 sezonie jest jakiś inny niż w pozostałych
C-Note
Mi się wydaje, że to on..tylko w 3 serii jakos tak sztywno grał...
Sara Tancredi
To na pewno byl on.Nigdzie nic nie znalazlem o tym ze byla jakas zmiana aktora. Poza tym roznice (jesli byly) to tak minimalne ze w zyciu bym nie powiedzial ze to inny koles. Siostrze juz na wzrok padaLady Mahone pisze:Mi się wydaje, że to on..tylko w 3 serii jakos tak sztywno grał...
Michael Scofield
Ja za nim bardzo przepadam!! Młody... Słodki!! Ta rozmowa z Linkiem o pierwszym razie była powalajaca... 13 lat...;p Bla bla bla... Idziesz za blisko szosy...Bla bla bla... Dalej idziesz za blisko szosy... 
Lincoln Burrows
ja tam go lubię xD Jest nawet fajny... Tylko jak płacze tpo ma dziwną minę xDxD Ale tak to spoko lokpo xD
C-Note
LJ wogole takie śmieszne miny robi 
Michael Scofield
Jest młody i ma prawo...;p Później to nie przystaje!! Musi się nacieszyć!! 
Michael Scofield
nie przystaje...jego serialowemu ojcu szczególnie, a i tak nic sobie z tego nie robi xD
Michael Scofield
Heh... Może nie wie, że nie przystaje...;p
C-Note
w sumie skad by miał wiedzieć 
Michael Scofield
No właśnie... Ojciec go nie uswiadomił... No i LJ to miejmy nadzieję, że uświadomi wuj... ;p
C-Note
ale teraz LJ jest z Lincem, Michael pojechał więc chłopak znowu jest w punkcie wyjścia 
Michael Scofield
Heh... Trza poczekać aż sie znowu spotkaja... Miał pecha LJ, że go nikt nie uświadomił!!
C-Note
ale i tak LJ najlepszą ma mine, jak mu mama wyłącza telewizor i on taki zbulwersowany
(sytuacja gdy w Fox River wybucha bunt, potem przyrodni ojciec uderza go w twarz)
(sytuacja gdy w Fox River wybucha bunt, potem przyrodni ojciec uderza go w twarz)
Michael Scofield
Taką dziwną ma mine jak idzie wtedy do góry... Obrazony taki!!