Michael Scofield
no to wiadomo dlaczego 
Michael Scofield
Taaa.... słoneczko,. a ty nie chcesz klona? Ale w pakiecie mamy tylko wcielenia Willa 
Michael Scofield
możesz mi załatwić Ljmk95 pisze:słoneczko,. a ty nie chcesz klona? Ale w pakiecie mamy tylko wcielenia Willa
Michael Scofield
Nie da się. Ja tylko w Willu siedzęXaneta pisze:możesz mi załatwić Lj
Michael Scofield
dobra o nic nie pytam xD i tam nie musisz go sprowadzaćmk95 pisze: Ja tylko w Willu siedzęOmg... co ja napisałam...
Michael Scofield
Nie pytaj. Lepiej nie wiedzieć ;-) A tak z innej beczki... Paul Adelstein ma bardzo ładny głos 
Michael Scofield
no taki nawetmk95 pisze: Paul Adelstein ma bardzo ładny głos
Michael Scofield
Ja ci dam nawet! Śliczny ma. Ale Will ma ładniejszy^^
nie słyszałam... a co śpiewa?Xaneta pisze:ale nie słyszałaś jak mój kolega spiewa... poprostu cudowanie
Michael Scofield
ogólnie bosko śpiewa.ale najładniej piosenke Dżemu-List do M.
Michael Scofield
Łał... ja nie umiem nic, a nic śpiewać. Ale i tak moher mnie wziął do chóru 
Michael Scofield
ja też nie umiem śpiewać...weź szkoda gadaćmk95 pisze:Ale i tak moher mnie wziął do chóru
Michael Scofield
I teraz co niedzielę zdzieram sobie gardło. I jeszcze za moje wycie mam punkty do zachowania^^
Michael Scofield
tak xle byc nie może.ale dorze że te punkty maszmk95 pisze:I jeszcze za moje wycie mam punkty do zachowania^^
Michael Scofield
To jedyny plus, bo mi grozi poprawne za odzywki^^ A to moja wina niby... ;-)Xaneta pisze:ale dorze że te punkty masz
Michael Scofield
mam ten sam problem.gadanie na lekcjachmk95 pisze:To jedyny plus, bo mi grozi poprawne za odzywki^^ A to moja wina niby...
Michael Scofield
U mnie też. A o czym gadasz? Ja głównie o PB, zadanku itp.Xaneta pisze:gadanie na lekcjach
Michael Scofield
ja róznie.najczęściej to sa teksty w stylu "Dajcie mi swięty spokój" "Od czego macie mózgi" "co to ja matka teresa z kalkuty" albo jest praca w grupach koleżanka do mnie z kim jesteś w grupie?bo ma byc pięcio osobowa. ja "no jak to z kim ja,ja,ja,ja i dla odmiany ja" xD takie gadki.albo ona sie użala nad swoim losem i ryczy za swoim były chłopakiem.albo ja pisze wiersze których moja klasa nie docenia i twierdzi ze sa beznadziejne.
Michael Scofield
też mam taką. Moze one siostry? Strach.Xaneta pisze:ona sie użala nad swoim losem i ryczy za swoim były chłopakiem
U mnie nie doceniają opków. I nie wiem, czemu ;-)Xaneta pisze:ja pisze wiersze których moja klasa nie docenia i twierdzi ze sa beznadziejne.
Michael Scofield
możliwe...aż czasem zal tego słuchać...mk95 pisze:też mam taką. Moze one siostry? Strach.
też nie wiem.czepiają sie a nie mają czego.Rzeczy napisane Twoją ręką są cudownemk95 pisze:U mnie nie doceniają opków. I nie wiem, czemu
Michael Scofield
Dziękować. Ja za to kocham wszystko, co wyjdzie spod twoich rąkXaneta pisze:Rzeczy napisane Twoją ręką są cudowne
Grrrr... GG mi się psuje.
Michael Scofield
aj też dziekuje ;] gg mi też się czesto psuje...;/mk95 pisze:Dziękować. Ja za to kocham wszystko, co wyjdzie spod twoich rąk
Grrrr... GG mi się psuje.
Michael Scofield
Ale ja już naprawiłam. Słonko moje, czy ty kiedyś oglądałaś taki serial 'Doctor Who'? Zresztą, może ktoś inny oglądał? Bo się taka samotna czuję... 
Michael Scofield
nie oglądałammk95 pisze:Słonko moje, czy ty kiedyś oglądałaś taki serial 'Doctor Who'? Zresztą, może ktoś inny oglądał? Bo się taka samotna czuję...
Michael Scofield
Bosh... i wychodzi na to, że tylko ja taka wariatka^^Xaneta pisze:nie oglądałam
Michael Scofield
jaka tam wariatkamk95 pisze:Bosh... i wychodzi na to, że tylko ja taka wariatka^^