Michael Scofield
u mnie dobrze.bo jesteś Ty :* i ogólnie jestescie Wy :*
Lincoln Burrows
wkurzona na komputer!! Nie dość, ze tata go formatować musiał to jeszcze sie coś z myszką dzieje, i szlag mnie zaraz trafi...
Michael Scofield
Dziś dobrze..choć ta pogoda..ehh wczoraj śnieg dziś słoneczko ciekawe co jutro będzie? ;-)
Michael Scofield
Wstrętne słońce sprawia, że oczy mi wypływają, za jasno jak dla mnie, nienawidzę ładnej pogody. Nieswyspana i zmęczona, ale złego humoru nie mam...w sumie xD
John Abruzzi
ech
coraz bardziej przeziębiona + dni księżycowe + zimno na dworze = przestaję istnieć...
Michael Scofield
swięto lasu ^^AutumnLeaf pisze:ale złego humoru nie mam...w sumie
u mnie w miarę...najadłam się i jest gitesssssssss majonesssss xD tylko zimno
Michael Scofield
do dupy. zawsze jak wracam z uczelni to jestem głodna zła i wściekła. Jak ja nienawidzę, jak nie mogę znaleźć czegoś w bibliotece!!!!!!!!!grrr. do tego wracam do tego cholernego akademika i okazuje się, że cieć gdzieś umknął a ja kwitnę jak ta lampa przed drzwiami! obiad trzeba zrobić samemu, ale najpierw iść do sklepu, bo oczywiście lodówka pusta. kurde mać. jestem głodna i wkurzona. chociaż raz chce przyjść na gotowe!!!!!!!!!!!
Michael Scofield
żle sie czuje bo mnie boli gardło, ale najważniejsze że na klawiaturze pisać mogę. W szkole matury,m lekcji nie ma i mi się nudzi. Taka pogoda że się z domu wychodzić nie chce.
A jeszcze okulista powiedziała że jak nie chce być za parę lat ślepa to mam ograniczyć komputer, ta jasne i co jeszcze?
A jeszcze okulista powiedziała że jak nie chce być za parę lat ślepa to mam ograniczyć komputer, ta jasne i co jeszcze?
Michael Scofield
się czuję jak wisielec.. albo jakbym miała nóż na gardle. Przez pewne sprawy chodzę jak śnięta i nie wiem co robić. Nie wyspałam się. Humor mam.. obojętny: jakby znalazło się coś śmiesznego to bym się śmiała, jakby znalazło się coś smutnego - to bym płakała.
Michael Scofield
Stęskniłam się juz za powietrzem. Wiem, że to dziwnie brzmi ale od poniedziałku jestem chora i nie wychodzę z domu. Mam nadzieje że do soboty mi przejdzie.
Michael Scofield
w miare.tylko nie ma mi kto do końca humoru poprawić.Nie mam kabla od gitary, bo mi sie zgubił... i tak mi zimno... no i znowu się zaczęło.jutro pewnie cała klasa sie na mnie uwiesi...ehhh

Sara Tancredi
W sumie calkiem calkiem ale moglo byc lepiej
Przeraza mnie jutrzejszy dzien bo mimo ze weekend to ani krzty czasu dla siebie chyba nie znajde 
Michael Scofield
Jak siedzę sama w tym przeklętym pokoju to wariuje. Usnęłam, obudziłam się, słońca nie ma, spólokatorki nie ma, nie wiem co się dzieje, o jutrzejszym dniu wolę nawet nie myśleć, przeraża mnie nawet kurz pod grzejnikiem.
Michael Scofield
Nie wiem jak to określić, nie mam co ze sobą, nic mi się nie chce jestem wyzuta z energii.
Michael Scofield
Ania1991_ck masz lenia ^^
Michael Scofield
ja tez mam lenia xD ale bym mogl sobie caaaaly dzien ogladac jakies seriale.. tylko nie mam co
jedyne co dzisiaj sciagnelem i obejrzalem to kryminalni^^
Ja dzisiaj bardzo kiepsko się czuje. Brałam udział w konkursie informatycznym z kolegami i zdobylismy 8/30, wkurzyl mnie kolega i na dodatek glowa mnie boli...
Michael Scofield
A może rzeczywiście mam lenia. Miech ucieka jak najprędzej. Bo dzisiaj nie mam zamiaru spędzić dnia do końca na krześle.
P.S.Możecie pisać po prostu Ania.
P.S.Możecie pisać po prostu Ania.
Tweener
tak wszyscy narzekają, a ja powiem że dzisiaj jest wspaniały dzień normalnie bo czwartek ;-)
C-Note
A czuję się...tak w miarę dobrze. Mam rekolekcje, jutro do kina...No, ale okropna pogoda.
musi to być super uczucie. też bym chciała.agulec pisze:jakbym miała nóż na gardle
Michael Scofield
dziś czwartek jutro piątek i wolneeee xD hehe jest ok
Michael Scofield
to nie jest super uczucie. To uczucie towarzyszy mi zazwyczaj jak muszę szybko coś zrobić, a kompletnie nie wiem jak.Lady Mahone pisze:musi to być super uczucie. też bym chciała.
Michael Scofield
Jestem styrany na maxa, spać mi się chce..no ale o tej porze to nie zasnę ;-)
Michael Scofield
o matko skad ja to znam?agulec pisze:To uczucie towarzyszy mi zazwyczaj jak muszę szybko coś zrobić, a kompletnie nie wiem jak.
było pieknie do 19 teraz juz nie...i usypiam po wczorajszej nocy to juz nic mnie nie moze bardziej zdołowac...
Sara Tancredi
Odswiezylem sobie 2 pierwsze odcinki 2 sezonu PB i jest git
Humor poprawia mi tez to ze jutro nieco dluzej sobie pospie. Ale jak sobie przypomne ile rzeczy jutro musze zrobic to...