Michael Scofield
oooooooooooo xD
dla mk95 za poemata xD
dla mk95 za poemata xD
Michael Scofield
Dla mojej klawiatury, żeby mi dała tego poemata przepisać ;-)
Michael Scofield
dla mojej colusi, dla 109, dla mojego fona i dla mojej T ;* ^^
Michael Scofield
dla Maca który dzięki mnie wyszedł na wolność xD
John Abruzzi
dla diety, którą wczoraj zgubiłam nad pudełkiem lodów i która dzisiaj już nie wróciła...
Michael Scofield
to ty lody miałaś? A mi się nie chce do sklepu tachać^^*Madziula* pisze: pudełkiem lodów
Dla pewnej wspaniałej piosenki, którą sobie właśnie humor poprawiam
John Abruzzi
byłyśmy z Agatą w TESCO i tescowskie lody 1litr za jakieś 2zeta xDmk95 pisze:to ty lody miałaś? A mi się nie chce do sklepu tachać^^
za moje księżycowe dni, i brzuch tak nawalający, że zrezygnowałam dzisiaj z uczelni...
Michael Scofield
cholera. Nie odzywam się do ciebie xDdla Maca który dzięki mnie wyszedł na wolność xD
Michael Scofield
mój Boże... ja tez się musze do TESCO pofatygować... Chocią mam wstręt zakorzeniony do tego sklepu ;-)*Madziula* pisze:tescowskie lody 1litr za jakieś 2zeta
Dla mojego wspaniałego księdza z rekolekcji, który na zakończenie coś złego palnął o Alexie i się musiałam wtrącić^^ I za mojego mohera, od którego mam juz z 34 uwagi
Michael Scofield
haha xD a jakieś szczegóły?^^mk95 pisze:Dla mojego wspaniałego księdza z rekolekcji, który na zakończenie coś złego palnął o Alexie i się musiałam wtrącić^^
dedykacja dla wszystkich, którzy nie mogą lub nie chce im się wziąć się do jakiejkolwiek pracy i nic se z tego nie robią!
Michael Scofield
Oooo... to o mnie^^agulec pisze:dedykacja dla wszystkich, którzy nie mogą lub nie chce im się wziąć się do jakiejkolwiek pracy i nic se z tego nie robią!
a szczegóły: powiedział, że jeśli komuś się podobają psychopatyczni agenci FBI z prochami w długopisu i trupem w ogródku, to może Bóg mu wybaczy, ale on nie.
Ja odpowiedziałam, że on miał prochy w piórze
Dla mojego pysznego batonika - moje śniadanie ;-)
John Abruzzi
ech... muszę posprzątać przed piątkową imprezą...agulec pisze:którzy nie mogą lub nie chce im się wziąć się do jakiejkolwiek pracy i nic se z tego nie robią!![]()
dedykacja dla Agaty, bo zdała poprawkę i nadal możemy razem mieszkać xD
[ Dodano: 2008-03-05, 12:33 ]
o LOLmk95 pisze:Ja odpowiedziałam, że on miał prochy w piórze
Michael Scofield
Jakie LOL, to tylko ja^^
Dla mojej kumpeli, która ma doła. Bo ją chłopak rzucił. Dominiczko, zbieraj się powoli...
Dla mojej kumpeli, która ma doła. Bo ją chłopak rzucił. Dominiczko, zbieraj się powoli...
Michael Scofield
dla pięknego słoneczka ^^
John Abruzzi
no wiemJakie LOL, to tylko ja^^
dedykacja dla WIOSNY
Michael Scofield
Przemilczę zapytanie, kto nim jest...
Dla mojego telewizorka, który odbiera tylko Polsat i TVN, ale to mi do szczęścia starczy ;-)
[ Dodano: 2008-03-05, 12:37 ]
Rozmowa była o spowiedzi i o poprawie ;-)
Dla mojego telewizorka, który odbiera tylko Polsat i TVN, ale to mi do szczęścia starczy ;-)
[ Dodano: 2008-03-05, 12:37 ]
Rozmowa była o spowiedzi i o poprawie ;-)
Michael Scofield
dla mojego SE żeby sie nie pi...... ;-)
Michael Scofield
dla *Madziuli* bo chyba zapomniała czym jest telefon xD
John Abruzzi
dla Taniry która zapomniała o gg 
Michael Scofield
dla *Madziuli*, bo sobie przypomniała xD a na gadu jestem ^^
John Abruzzi
dedykacja dla śniegu, który prószy za oknem O_o aby spadał na Grenlandię ;/
Michael Scofield
Dedykacja dla wspaniałego i jedynego w swoim rodzaju mleka ;-)
Sara Tancredi
Dla samej siebie żebym z głodu nie umarła....No i dla was Buziole krejzole XD
Michael Scofield
Ohoho... ja się do tego zaliczam? ;-)czarny_rumak pisze:No i dla was Buziole krejzole XD
To dla Paranienormalnych!
Michael Scofield
to tym razem dla wszystkich fanek alexa