Lincoln Burrows
taaa.... potem ci coą na gg napisze xDxDxD
Ja sie czuje.... znowu śpiąca... i nie chce mi sie iść jutro do szkoły xDxD
Ja sie czuje.... znowu śpiąca... i nie chce mi sie iść jutro do szkoły xDxD
Michael Scofield
Taka zmęczona już dawno nie byłam...
Mahone
hmn... w zasadzie to nie wiem... nie chce się jutro wstawać do szkoły...
troszkę podłamana ale u mnie to już chyba standard 
Sara Tancredi
ehh koniec weekendu..ale przynajmniej jutro 4 godzinki i do domu
To mi poprawia humor.
Mahone
no to masz fajnie, John... ja mam siedem, potem jeszcze dodatkowy anglik i rosyjski...
jakoś mi sie nie chce 
Lincoln Burrows
a ja mam jutro 5 lekcji no i ten nieszczęsny anglik i rusek ;/;/;/;/;/
Michael Scofield
uuuuuuf...i jak jeden telefon moze pobudzic człowieka do zycia... i wszytsko mi do głowy wchodzi jakos szybko, az dziwne... ;-)
Lincoln Burrows
a mi dziwnie, bo weekend minął..... a ja nie chce do szkoły!!
Michael Scofield
bolmi mnie głowa..
zaraz chyba umre..
jutro do szkoły
jest źle.
zaraz chyba umre..
jutro do szkoły
jest źle.
Michael Scofield
W tej chwili szczęśliwa, że łikend już się skończył...a następny dopiero za dwa tygodnie...
Michael Scofield
łakomstwo nie jest dobre...łakomswto jest złe...pamietajcie nigdy nie jedzcie nic po 24.
Michael Scofield
Dziś jakoś tak dziwnie,w końcu trzeba coś robić, ehh nie chce mi się nic.
Sara Tancredi
Calkiem ok wrocilem po niedlugim pobycie w szkole. Bardzo szybko mi on zlecial na cale szczescie
Jutro bedzie troche gorzej ale no wlasnie..to dopiero jutro. Dzis nic nie robie tylko sie bycze no i skoki w TV (oby sie odbyly).
T-Bag
Ja czuje się dobrze bo zostały mi jeszcze dwa dni wolności 
Michael Scofield
Rano było lepiej, teraz już mnie boli głowa, bo za długo spałam. Jak śpię za krótko też mnie boli, więc tak źle tak niedobrze. Ogólnie szykuje się zjechany tydzień...
Mahone
boli głowa... ale przez to że chora jestem... zwolniłam się ze szkoły i staram się jakoś dojść do sobie (ah, ten przeklęty deszcz i kałuża, w którą wpadłam po kolana
)
John Abruzzi
Chyba zaraz porzucę dietę... już mi się nie chce... mam dość... ech...
Michael Scofield
ogolnie nie jest zle...historia przepadła, wosu jutro nie ma xD gdyby tylko nie moje uzaleznienie które juz mnie kusi a ja z nim walcze i przy tym niezle sie namecze 
Michael Scofield
- połączenia z Polską sa za drogie
- to po co dzwonisz?
- po to żeby usłyszeć za chwilę twój pisk
jestem w siódmym niebie
- to po co dzwonisz?
- po to żeby usłyszeć za chwilę twój pisk
jestem w siódmym niebie
Michael Scofield
ja się czuję jak bym się najarała czegoś albo piła 3 dni z rzędu.. w sumie to trochę tak jest hahaha XD muszę się położyć.
Michael Scofield
Głowę mam w jakichś stu kawałkach...jeszcze telepać się tym busem,,, ja pierdykam...
Michael Scofield
ja sie czuje dobrze.tylko nie poteście próbnym ale...iiii tam D
Tweener
Od rana głowa boli zjadłem 2 tablety już dobrze. Cały dzień w biegu dotego jeszcze zabrałem się za naprawę komputera kuzynki no łatwo nie było ale jakoś rade dałem tak jak zawsze 
Michael Scofield
Perspektywa siedzenia do rana jechania busem telepania się z torbami i załątwiania miliona spraw mnie przeaża, ale najważniejsze, że jutro wracam ^^
do tego wcinam jakiś twarożek z rzodkiewką, czyli całkiem zdrowe żarcie zupełnie do mnie niepodobne oO
do tego wcinam jakiś twarożek z rzodkiewką, czyli całkiem zdrowe żarcie zupełnie do mnie niepodobne oO
Ja czuję się dobrze, tylko mnie mdli, jak muszę iść teraz do kościoła