tego nie musiałaś dodawac xDBabydoll pisze: kapleusz
Michael Scofield
Mahone
Ale naszemu Alex'owi przecież we wszystkim ładnie, nieprawdaż?patus1905 pisze:Babydoll napisał/a:
kapleusz
tego nie musiałaś dodawac xD
Michael Scofield
no prawdaż prawdaz, jednakże ten kapelusz zawsze wzbudza we mnie mieszane uczucia... ale oczywiście co do ALexa pozostają one niezmienne *marzy o AleXie*
Michael Scofield
ale ten kapelusz to zło wcielone! nawet na Alexie XD
a fotki jak zwykle cudne
a fotki jak zwykle cudne
Michael Scofield
no Patuś ;** już myślałam, że zamknę się w sobie jak napisałaś że więcej nie będzie 
rozczochranie przez wiatr na piątym... mmmm
kapelusz..on mi zawsze humor poprawia
wygląda jak pracownik ZOO Safari. Ale jak szanujący się agent FBI mógł założyć coś takiego?
a kij z kapeluszem..! piękne oczęta.. i uśmiech .. i ten wyraz twarzy.. chyba zemdleje.
rozczochranie przez wiatr na piątym... mmmm
kapelusz..on mi zawsze humor poprawia
a kij z kapeluszem..! piękne oczęta.. i uśmiech .. i ten wyraz twarzy.. chyba zemdleje.
C-Note
Może zmienił styl?? Znudził mu się odpicowany styl w garniaku i mocno zaciśniętym krawacie..Ale jak szanujący się agent FBI mógł założyć coś takiego?
Michael Scofield
trzymaj sie trzymaj ...agulec pisze:. chyba zemdleje.
zoo?? lol..nie ten kapelusz to pomyłka poporstu ale cóż trezba o tym jak najszybciej zapomniec...agulec pisze:wygląda jak pracownik ZOO Safari. Ale jak szanujący się agent FBI mógł założyć coś takiego?
Michael Scofield
Tak, i teraz pracuje w terenieMoże zmienił styl?? Znudził mu się odpicowany styl w garniaku i mocno zaciśniętym krawacie
C-Note
W konću na terenie Panamy nie znajdziej jakiejś kwatery FBI... A Firma jest wszędzie, więc i wszędzie może pracować.
Michael Scofield
nie nie nie. Niech on lepiej nie zmienia stylu xD nie mogli mu dać normalnej czapki z daszkiem..? no kuźwa cokolwiek oO
Michael Scofield
albo najlepiej bez czapki, bo wtedy byśmy sobie popatrzyły na włosy poczochrane ;-)nie mogli mu dać normalnej czapki z daszkiem
albo nawet chustkę, a nie takie coś. A to coś jest brzydkie
Michael Scofield
właśnie "coś" tego kapeluszem ani nakryciem glowy nie mozna nazawać..błeee
no ale teraz moze wskoczy w garniaczek ..alebo w dźinsy i biały obcisły.. ale to bardzo obcisły T-shirt *marzy o klacie Alexa"
no ale teraz moze wskoczy w garniaczek ..alebo w dźinsy i biały obcisły.. ale to bardzo obcisły T-shirt *marzy o klacie Alexa"
Michael Scofield
a nie lepiej w same dżinsy? Bo np. go Firma wyśle gdzieś, gdzie jest baaardzo gorąco ;-)
Michael Scofield
o! OOOoooOOOOooo...! lepiej lepiej masakrycznie lepiej oOmk95 pisze:a nie lepiej w same dżinsy?
Alex w terenie z rozczochranymi włosami i w samych dżinsach ewentualnie z paskiem xD
o mamo oO nie ma to jak samemu wymyślić coś po czym się ślinię oO
Michael Scofield
nieee najlepiej jakby miał jakas "akcje w wodzie " i w samych szortach popitalałmk95 pisze: nie lepiej w same dżinsy?
Michael Scofield
patus1905, słyszałaś kiedyś o kąpielach nago?w samych szortach popitalał
Michael Scofield
xD mk95, nie wytrzymałabym tego patrząc w ekran xDmk95 pisze:słyszałaś kiedyś o kąpielach nago?
Michael Scofield
ale w ekran Tv? ale jakby była taka scena w PB, to...
Michael Scofield
..to by się z PB zrobiło nie powiem co xD na mnie chyba lepiej działałby opalony Alex tylko w dżinsach xD nie no, o czym my gadamy. Robimy z porządnego bohatera jakiegoś chłystka, który jest w serialu tylko po to, żeby się dziewczyny śliniły :] A to jest nasz Mahone cudowny, inteligentny i właśnie dlatego taki seXy xD
Michael Scofield
i jeszcze tajemniczy... ze zniewalającym uśmiechem... i olbrzymim... mózgiem ;-)A to jest nasz Mahone cudowny, inteligentny i właśnie dlatego taki seXy
Mahone
O z fajnym... Długopisem!mk95 pisze: jeszcze tajemniczy... ze zniewalającym uśmiechem... i olbrzymim... mózgiem
Michael Scofield
mk95 pisze:i olbrzymim... mózgiem ;-)
boże czy tylko ja zauważam takie rzeczy? xD mam chore skojarzenia.. muszę się leczyć.Babydoll pisze:O z fajnym... Długopisem!
Mahone
No to ja też coś dam... Mogę? 
Pewnie wszyscy już widzieli ten film ale nie mogłam sie oprzeć żeby nie wstawić tu tych fotek
Na kolejnych 2 wygląda jak totalnie naćpany XD
Jego uśmiech...
No, to by było na tyle
Pewnie wszyscy już widzieli ten film ale nie mogłam sie oprzeć żeby nie wstawić tu tych fotek
Jego uśmiech...
No, to by było na tyle
Michael Scofield
hyhy.. rzeczywiście, te oczka takie malutkie^^heheBabydoll pisze:Na kolejnych 2 wygląda jak totalnie naćpany XD
śliczny uśmiech.. takie sympatyczne te foty^^ aż zaczęłam się uśmiechać^^
tak w ogóle to uwielbiam ten film..
Mahone
Taki przytłumiony, i w ogóle co się dzieje, gdzie ja jestem, co to za helikopter XDagulec pisze:Babydoll napisał/a:
hyhy.. rzeczywiście, te oczka takie malutkie^^hehe