T-Bag
moim zdaniem najbardziej falszywy byl whistler .!
Ostatnio zmieniony 2008-02-21, 16:41 przez Piotras003, łącznie zmieniany 1 raz.
C-Note
fałszywy?? Whistler, oczywiście, no i rzecz jasna, co ujawniło się w 3x13 , Alex
Ale nie mam mu tego za złe.
Michael Scofield
Whistler i Alex
T-Bag
no i michael bo zrobil tedzia ,lechero i belica w bambuko heheh ale to byla dobra fajszywosc 
Michael Scofield
Whistler!
Alex jesli juz to dopiero pod koniec
Alex jesli juz to dopiero pod koniec
T-Bag
tak pod koniec ale mi on od poczatku sie wydawal podejrzanie!!!!!!! ;-)
Jeden wykrzyknik wystarczy..
niunia
Jeden wykrzyknik wystarczy..
niunia
Ostatnio zmieniony 2008-02-21, 16:44 przez Piotras003, łącznie zmieniany 1 raz.
Sara Tancredi
Whistler i Alex. Chyba nie musze mówić dlaczego.
Mahone
popieram fazera...
zdecydowanie oni :0) i jeszcze w ostatnim odcinku teddy 
Sara Tancredi
Tym co zrobil dogonil w/w dwojke w tej kwestii.madamebutterfly pisze:i jeszcze w ostatnim odcinku teddy
Mahone
ale w zasadzie do tego, że T-torba jest fałszywa zdążyliśmy się już przyzwyczajić... a z tamta dwójką to trochę szok 
John Abruzzi
nie mów tak o moim Teedy'mmadamebutterfly pisze:T-torba
Myślę, że fałszywy okazał się James i Alex - ale tak minimalnie
Lincoln Burrows
Whistler był najbardziej fałszywy bezkonkurencyjnie. Nie okazał się zwykłym rybakiem, którego udawał. Alex tylko trochę ;-)
T-Bag
ale alex udowodnil w ostatnim odcinku jaki jest falszywy ze sie z jamsem zwiazal i oni we dwojke cos knuja przeciwko michaelowi .A on im tak pomogl!
C-Note
No fakt- ale Alex żadko ukazuje wdzięczność.piotras003 pisze:A on im tak pomogl!
Michael Scofield
Zdecydowanie James do tej pory nie wiemy kim on jest tak na prawde.
Michael Scofield
Whistler - fałszywy ..to chyba sa synominy
wiadomo że "szuja" to fałszywiec jakich mało

Mahone
o taak...
i te jego śmieszne bajeczki o tym jak to był rybakiem i to niby"przypadkiem" natrafił na firmę ;P
i te jego śmieszne bajeczki o tym jak to był rybakiem i to niby"przypadkiem" natrafił na firmę ;P
Świeżak
Whistler tylko i wylacznie;]
Świeżak
fałszywy? Przeciez pod koniec widac za Mahone i Whistler i ta cała Gretchen sa w tej FIRMIE, i bylo widac ze te wpadki Scofielda, byly ukartowane tylko po to by wciagnac whistlera, ale czemu jest taki wazny ten Rybak ??? To mnie zastanawia, a i jeszcze jedno... Dlaczego SARA nadal zyje ??? !!!!
T-Bag
I znowu wraca watek sary
widze ze niektorzy niemoga sie pogodzic z tym ze sara juz wiecej niezagra.
Michael Scofield
Dla mnie Whistler najbardziej fałszywym. ;-)
Sara Tancredi
Dla mnie też Whistler!!
Świeżak
Jak dla mnie Whistler cały czas i Mahone pod koniec juz serialu 
Michael Scofield
Biedny Whistler, został uznany za najbardziej fałszywego..
jak dla mnie czasami był fałszywy Michael.. wystawił Lechero, T-baga i Bellicka tak jakby na pewną śmierć. Nie zachował się w porządku.. od początku miał taki plan
Jestem w szoku co ja mówie, chyba pierwszy raz w życiu o nim takie coś stwierdziłam ^^
jak dla mnie czasami był fałszywy Michael.. wystawił Lechero, T-baga i Bellicka tak jakby na pewną śmierć. Nie zachował się w porządku.. od początku miał taki plan
Jestem w szoku co ja mówie, chyba pierwszy raz w życiu o nim takie coś stwierdziłam ^^
Świeżak
Przeciez Mahone cos wspominał, że jezeli Michael znajdzie Whsitlera to i znajdzie Mahone, i jak sie dowie ze Sara zyje to Ich pozabija, a co do tego ze wraca ten watek, to mnie bardzo zszokowalo to Co wlasnie Mahone powiedział, ze Sara zyje :Opiotras003 pisze:I znowu wraca watek sarywidze ze niektorzy niemoga sie pogodzic z tym ze sara juz wiecej niezagra.