Michael Scofield
ojojojoj słodkie ;-) na jednym nawet Josh sie pojawił^^
a to ostatnie to ah i eh...
a to ostatnie to ah i eh...
Michael Scofield
a ja wiem ..bo jewst na nich *boski* i wyszedł niesamowicie ;-Dagulec pisze:GAP - w dżinsach i białej koszuli - jest wyczesane, takie luzackie i te kowbojki - nie wiem czemu, ale strasznie mi sie podobają
dokładnie..wspaniałe to foto taki ma sliczy uśmiech i ten synus taki sweet ;*agulec pisze: te z synkiem to po prostu miłość wypływa z nich przez ekran, zupełnie ma inny wyraz twarzy na nich - taki rozmiękczony, dumny tatuś xD
Michael Scofield
musiałam się wrócić na poprzednią stronę bo 'zapomniałam' spojrzeć na syna xD rzeczywiście jest śliczny.. ale chyba bardziej do mamy podobny :] chociaż oczy ma chyba po taciepatus1905 pisze:i ten synus taki sweet ;*
Michael Scofield
no to dalej jedziemy :

Michael Scofield
na drugim jaki uśmiech ma zabojczy, po prostu leze i kwicze
, a to zdjęcie z ekipą PB tez takie sympatyczne, kurcze nooo boski jest, nawet na ostatnim 
Michael Scofield
jakie rączki umięśnione.. takie mĘskie xD silny uścisk dłoni :] a to z ekipą z PB.. wszyscy tacy uśmiechnięci
na ostatnim śliczne oczęta^^
Michael Scofield
ta męskość az z niego kipi, oczami, uszami i nie wiem czym tam jeszcze
;-)
Michael Scofield
hehehe.. a ja przypuszczam, że wiem, i Ty też wiesz - ale nikomu nie powiemy 
Michael Scofield
B... pisze:męskość az z niego kipi
B... pisze:nie wiem czym tam jeszcze
^^haha
a macie jeszcze trochę "tej męskości"

Michael Scofield
to przedostatatnie boskie, przypomona mi ta scene kiedy skrecił kark temu olbrzymowi który walczył z Michaelem a potem wygłosił ta cudna mowe w kierunku Lechero
*BOSKO*
*BOSKO*
Michael Scofield
5 ostatnich najlepsze xD William to ma taki chudziutki pyszczek xD nawet nie można by go było wytarmosić za policzki heeheheh
Michael Scofield
ale dzieki temu mozemy podziwiac jego *boskie* kości policzkowe ;-)
jak patrze tak teraz na te zdjęcia to wydaje mi sie coraz bardziej idealny...jesli w ogole jest to jeszcze mozliwe^^
jak patrze tak teraz na te zdjęcia to wydaje mi sie coraz bardziej idealny...jesli w ogole jest to jeszcze mozliwe^^
Michael Scofield
a no ma tkai...mniam ..te kości policzkowe... kocham to poprostuagulec pisze: William to ma taki chudziutki pyszczek
chyba nie mozliwe ...a jednak paradoksalnie na odwrót proporcjonalnie tak własnie jestB... pisze:jak patrze tak teraz na te zdjęcia to wydaje mi sie coraz bardziej idealny...jesli w ogole jest to jeszcze mozliwe^^
nie wiem czy jesteście na to przygotowane ale mam wielką serie fot z Invasion... boskie i zajebiaszcze...ale nie wiem czy przy ich oglądaniu nie ucierpią osoby o słabych nerawch i kłopotach z sercem
Michael Scofield
WSTAWIAJ WSTAWIAJ!!! czekamy... 
Michael Scofield
OO o mamo. Wstawiaj OO jestem gotowa dzisiaj umrzeć xD
Michael Scofield
mmmmmmm, urocze fotki 
Patuś kochanie gdzie ty je znajdujesz? ^^
aż jeszcze raz je sobie przejrzę
Patuś kochanie gdzie ty je znajdujesz? ^^
aż jeszcze raz je sobie przejrzę
Michael Scofield
w tych dzinsach i czarnej koszulce...najlepsze zdjecie...
Michael Scofield
aa no kto szuka tenm znejdzie...- strony hiszpanskie i francuzkie mają niewyczerpane zasobyniunia pisze:Patuś kochanie gdzie ty je znajdujesz? ^^
jus dziś wstawie te fotki nowe bo wczoraj mi sie nie chciały załadowac wszystkie
Michael Scofield
już się nie moge doczekać ;*patus1905 pisze:jus dziś wstawie te fotki nowe bo wczoraj mi sie nie chciały załadowac wszystkie
czekam z niecierpliwością.
ja również ^^agulec pisze:jestem gotowa dzisiaj umrzeć xD
Michael Scofield
jak juz tu u umieraniu , to fotki takie sobie ale jak oglądałeam filmik na You Tubie z tego jeszcze pod melodie Savin Me -Nickelback to sie poryczłam

a reszta za chwilunie jak tylko przetrawie tą ksiązke

a reszta za chwilunie jak tylko przetrawie tą ksiązke
Michael Scofield
o żeż Ty oO jaki krwisty dzień xD ile krwi!?! William zakrwawiony oO okropny widok OO wszędzie krew OO
a ten filmik też oglądałam, mocny jest.
a ten filmik też oglądałam, mocny jest.
Michael Scofield
Nie martw sieeee, szybko z tego wyszedł xD
Michael Scofield
a zeby dobic was molbym napisac taki post:
hahahaha will zdychaaaaa hurra xD
ale nie napisze
z jakigo to filmu/serialu ?? nie wiedzialem
hahahaha will zdychaaaaa hurra xD
ale nie napisze
z jakigo to filmu/serialu ?? nie wiedzialem
Michael Scofield
o jezuuuuuuuu jakie straszne, jakie ma oczy na ostatnim 
Michael Scofield
z InvasionMarq112 pisze:z jakigo to filmu/serialu ?? nie wiedzialem
wiem masakra ..tak mi się chciało płakac jak ten filmik ogladałamze to porazka... ale na szczescie to tylko filmagulec pisze:o żeż Ty oO jaki krwisty dzień xD ile krwi!?! William zakrwawiony oO okropny widok OO wszędzie krew OO