troche małych:

dobrze ze to dadałas bo bym nie wiedziała^^agulec pisze:p.s. I nie tylko xD

co nie?! nikt by nie wiedział xD hahaha^^B... pisze:dobrze ze to dadałas bo bym nie wiedziała^^agulec pisze:p.s. I nie tylko xD
mam uraz do dyrygentów, bo jest taki jeden koszmarny w Polsce, więc wolę opcję 'magik'patus1905 pisze:ja jakiś magik albo dyrygant ;-D
Ultraviolet :]Alexxa pisze:z jakiego fiilmu te cudowne ząbki..??![]()

noo poprostu idzie się rozpłynac...w jaki on sposób broń trzyma i to skupienie na twarzy ....*marzy o Alexie *B... pisze:bosheee to zdjęcie z bronia....ahhh umieram...xDDD
To Ty miałas jakies watpliwości..ja już nawet nie pamietam od jakiej sceny się zaczeła u mnie ta mania Alexaowa... ale chyba wczesniejB... pisze:wtedy stwierdziłam ze go kocham chyba^^
rzeżnicko dobre ^^hahahagulec pisze:zdjęcie z bronią jest rzeźnicko dobre xD
dobrze że tylko w koralach *haha* a Ty byś na jego miejscu sie nie krępowała.. taki aktor w fioletowej kiecanie i zółtych koralach -nietypowy widokagulec pisze:jak sobie dłubie w tych koralach xD - wygląda jakby się krępował xD hahaha
wczesniej to była blizej nieokreslona fascynacja albo cóś, miłość przyszła z czasem...patus1905 pisze:To Ty miałas jakies watpliwości..ja już nawet nie pamietam od jakiej sceny się zaczeła u mnie ta mania Alexaowa... ale chyba wczesniej![]()
haha to jak on musiał sie czuc jak se brykał po planie fimowym w białej peruce na głowie?patus1905 pisze:taki aktor w fioletowej kiecanie i zółtych koralach -nietypowy widok
hahaha:D no bardzo nietypowy hahahahxD jak bym była na tym planie zdjęciowym to bym sie posikała ze śmiechu xDpatus1905 pisze:nietypowy widok
i z makijażem XD musi mieć dystans do siebie i dobrze!B... pisze:haha to jak on musiał sie czuc jak se brykał po planie fimowym w białej peruce na głowie?![]()
![]()