Michael Scofield
a teraz filmik ..taki zaje**** że chyba sie uzależniałam ... Mahone w czystej postaci
http://www.dailymotion.com/video/x1gw5v_mahone_creation
http://www.dailymotion.com/video/x1gw5v_mahone_creation
Michael Scofield
o madafaka oO jakie dobre oO dosłownie Mahone prze duże M. Taki zimny a zarazem taki... wrażliwy i zagubiony. A ta końcówka.. aż mi ciary przeszły..matko jaki mi go szkoda.
p.s. Nie wiem dlaczego, ale uwielbiam go w tym drugim sezonie jak kopie różne rzeczy xD
p.s. Nie wiem dlaczego, ale uwielbiam go w tym drugim sezonie jak kopie różne rzeczy xD
Mahone
Te dwa ostatnie zdjęcia- o mamusiu, co ci charakteryzatorzy z Tobą robią jak jesteś aktorem xD
. Reszta zdjęć- fajnie, fajnie ale ja mimo wszystko wole dłuższe włosy u Williama
.
Michael Scofield
Patuś kocham cie za to ^^
te zdjecia są takie... że aż mi brak słow, no!
Polowy zdjec w ogole nie widziałam na oczy..
mmmm.. jaki on słodki.
te zdjecia są takie... że aż mi brak słow, no!
Polowy zdjec w ogole nie widziałam na oczy..
mmmm.. jaki on słodki.
Michael Scofield
achh dziekowac , ja Ciebie też Kocham Ty mój Moderatorku ;*niunia pisze:Patuś kocham cie za to ^^
terez wybywam to nowe...<mocne> powrzucam jutro
Mahone
Allle to golutkie zdjęcie było... Mniam

Michael Scofield
a wyobraż sobie że mam jeszcze takich kilkaBabydoll pisze:Allle to golutkie zdjęcie było... Mniam
Mahone
Poka!!!patus1905 pisze:a wyobraż sobie że mam jeszcze takich kilka
Michael Scofield
dwa ostatnie zdjęcia to masakra
^^
Michael Scofield
jak pokażesz mi dzisiaj te zdjęcia, to ja będę musiała iść do lekarza xDpatus1905 pisze:wyobraż sobie że mam jeszcze takich kilka
Michael Scofield
no to wrzucam ..troche mDS

a teraz troszku golizny

a teraz troszku golizny

Michael Scofield
9, 10, 11, 12
boskie...
boskie...
Michael Scofield
i ja wiedziałam, i ja wiedziałam że wrzucasz zdjęcia bo siedzisz na forum i nic nie piszesz xD
boże jaki on *boski* w tym MDs! a w TheMoguls ma zarąbiste włosy poczochrane xD a te ostatnie będą mi się dzisiaj śniły
jak w ogóle zasnę..
boże jaki on *boski* w tym MDs! a w TheMoguls ma zarąbiste włosy poczochrane xD a te ostatnie będą mi się dzisiaj śniły
Michael Scofield

i według mnie najlepsze :

jak bym go ja tak za ten "musku łek mogła złapac..achh
Michael Scofield
zawał. zawał mam oO
*łapie oddech*
hyhy zdjęcia z mojego ulubionego filmiku..
ładnie wyszedł w tej białej koszuli i w ogóle ładne wszystko a to ostatnie to już w ogóle - jakie fajne rączki xD i te duuuuże niebieskie oczyyyyy z których *boskość* bije na odległość xD
*łapie oddech*
hyhy zdjęcia z mojego ulubionego filmiku..
Mahone
OOo boszzzzz
. Dobrze, że mam ferie bo ciężko byłoby z poranną pobudką do szkoły
. Cudne wszystkie ! Ah, żeby w mojej przychodni był taki fajny doktor xD. a na te ostatnie z pierwszej serii od Patus to spuszcze zasłone milczenia
.
Mahone
on jest na niektórych fotkach strasznie podobny do Alana Rickmana mojego snape'a kochanego
jeszcze jeden plus dla niego 
Michael Scofield
o boshe sikam ..loknijcie na ten gif ^^ hahaha

Michael Scofield
o kuwa faa...kocham MD's...kochamkochamkocham...
Michael Scofield
hehehehe.. dobry gif.. xD na youtube jest filmik właśnie z tą sceną, ale już pewnie wszyscy widzieliście 
Michael Scofield
Pewnie, że tak ^^ And there were dogs xD
Michael Scofield
matko kolejny tańczący z wilkami...
Michael Scofield
Skąd tyle goryczy?xD
Michael Scofield
bo nie mogę patrzeć na coś takiego ^^ dobrze że ten mój jeszcze nic nie odstawił...
Michael Scofield
jak nie możesz patrzeć? to był bardzo dobry taniec połączony z pstrykaniem palcami i bujaniem bioder xD widać, że William czuje rytm xD So here I am^^