A czy on przypadkiem prędzej nie zginął ?marq112 pisze: pozniej zdradzisz go z linciem
Mahone
Michael Scofield
o wlasnie zapomnialem 
ale przeciez majkel mowil.. nie wierz we wszystko co widzisz
teraz tanira patrzy na nasze posty i se mysli jacy my glupi bo nie wiemy co sie dzieje dalej xD
ale przeciez majkel mowil.. nie wierz we wszystko co widzisz
teraz tanira patrzy na nasze posty i se mysli jacy my glupi bo nie wiemy co sie dzieje dalej xD
Michael Scofield
świetny odcinke..jak ladnie wpłotłas tu serialową rzeczywistośc... SOna..no no - ciekawe co Ty zrobić szkiedy James bedzie za kratami. 
Mahone
Bardzo, bardzo ładniepatus1905 pisze:jak ladnie wpłotłas tu serialową rzeczywistośc...
Michael Scofield
wogóle ostre musi miec wptrzyłożenie ten Żejms że jedna lufa i koleś kojfnął

a jak sie dowie że Ann z żejmsem romansuje to mu rzuci kurza łapkęAlexxa pisze:Ann zauważy T-Baga
Fernando Sucre
ale te kurze łapki mnie rozbrajają
najlepsze było jak w mięsnym mi sprzedawczyni gada :A może troche kurzych łapek ?
- Da sie cos takiego wytrzymac bez wybuchnieci smieeechem

Mahone
Nieee, ucieknie z więzienia zabierze Ann do swojego starego domu, powie jej jakie miał ciężkie dzieciństwo i takie tam, a ona.. ZOSTANIE Z NIM !patus1905 pisze:to mu rzuci kurza łapkę
Michael Scofield
o nie nie kochaniAlexxa pisze:Nieee, ucieknie z więzienia zabierze Ann do swojego starego domu, powie jej jakie miał ciężkie dzieciństwo i takie tam, a ona.. ZOSTANIE Z NIM !patus1905 pisze:to mu rzuci kurza łapkęA Żejms.. Żejms popadnie w załamanie nerwowe i do końca życia będzie mieszkał w kanałach Sony xD
Mahone
Hmm..james jak się dowie kim prędzej dla Ann był T-Bag odetnie mu dłoń? 9 w końcu w wersji Tanirki tego nie było o dłoniTanira pisze:bedzie krwawo
Taniraaa, daj kolejny odcinek ! Ilesz mozna czekac ? ;-)
Michael Scofield
kochani moi ja go musze najpierw napisać xD dzisiaj sie naoglądam wysni mi sie cos boskiego i jutro wieczoram macie epizoda xD
Michael Scofield
Witam. Nowa fanka "PB - historia prawdziwa"
Oczywiście, także fanka Taniry i TaniraTv.
Opowiadanie, tfu, serial czytam od pewnego momentu, kiedy mnie na infie w szkole wzięło na coś normalnego do czytania a nie jakąś kuchnię polską w sredniowieczu
Al do rzeczy, czyli do baardzo konstruktywnego komentarza:
dlaczego dopiero jutro?
Przecież i weny masz pod dostatkiem, i czytelników masz... Po co czekać na sen?
PS. Myślicie, że dlaczego zalogowałam się na forum???
Opowiadanie, tfu, serial czytam od pewnego momentu, kiedy mnie na infie w szkole wzięło na coś normalnego do czytania a nie jakąś kuchnię polską w sredniowieczu
Al do rzeczy, czyli do baardzo konstruktywnego komentarza:
dlaczego dopiero jutro?
Przecież i weny masz pod dostatkiem, i czytelników masz... Po co czekać na sen?
PS. Myślicie, że dlaczego zalogowałam się na forum???
Michael Scofield
Mam fanów
czuje się jak Mariolka
kufa ja pitole
Dlaczego jutro? Mam juz motyw ale nie napisze tego w pół godziny ^^ za chwilę ruszam z maratonem serialowym xD
a zalogowałaś się żeby poznać tak wspaniałych ludzi jak MY! xD
Dlaczego jutro? Mam juz motyw ale nie napisze tego w pół godziny ^^ za chwilę ruszam z maratonem serialowym xD
a zalogowałaś się żeby poznać tak wspaniałych ludzi jak MY! xD
Mahone
Ja to wymyśliłam z kilka stron temu xDmk95 pisze:"PB - historia prawdziwa"
Michael Scofield
jak wydam książkę to podkradne tytuł xDAlexxa pisze:Ja to wymyśliłam z kilka stron temu xDmk95 pisze:"PB - historia prawdziwa"
Mahone
A prosze bardzoTanira pisze:ak wydam książkę to podkradne tytuł xD
Michael Scofield
nigdy o was nie zapomne moje wy robaczki :*Alexxa pisze:A prosze bardzoTanira pisze:ak wydam książkę to podkradne tytuł xD. Tylko nie zapomnij o dedykacji dla całego forum xD
Michael Scofield
Oczywiście, że dla was moje kochane!!! <rozpływa się w nadmiarze uczuć>
Eee, mogę tak do was mówić?
A co do książki, to mogę egzemplarz? Z autografem, of course.
Eee, mogę tak do was mówić?
Michael Scofield
ja nie mam nic przeciwkomk95 pisze:Oczywiście, że dla was moje kochane!!! <rozpływa się w nadmiarze uczuć>
Eee, mogę tak do was mówić?![]()
oczywiscie xD to bedzie hit xD ja wam mowie xD
Michael Scofield
ha! ja wiedziałam, że Ann/Tanira nie wytrzyma długo w takiej sielance z Żejmsem!Tanira pisze:bedzie krwawo
Michael Scofield
Ja kupię z 10, obdarowuję przyjaciół i będę rozpowszechniać twoją twórczość
Bo aż żal, że tak wiele osob tego nie czyta...
Michael Scofield
może i lepiej? wzieli by mnie za jakas idiotke xDmk95 pisze:Ja kupię z 10, obdarowuję przyjaciół i będę rozpowszechniać twoją twórczość![]()
hmmm...no zobaczymy zobaczymy ^^agulec pisze:ha! ja wiedziałam, że Ann/Tanira nie wytrzyma długo w takiej sielance z Żejmsem!Tanira pisze:bedzie krwawohyhy pisz Tanira pisz
Michael Scofield
Za jaką idiotke, geniusza chyba. w przypływie weny twórczej 
Michael Scofield
o mamo znowu sie czerwienie...dobrze ze nikt mnie nie widzi...
Michael Scofield
Mówiłam, że ja fanka. i to maniakalna 
Tylko nie piszę tego, żeby się podlizać , czy co... ja tylko swój szacunek i podziw wyznaję dla kogoś tak utalentowanego
Tylko nie piszę tego, żeby się podlizać , czy co... ja tylko swój szacunek i podziw wyznaję dla kogoś tak utalentowanego
Ostatnio zmieniony 2008-01-24, 20:41 przez mk95, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
ciesze sie z tego powodu bardzo :* a tak z innej paki ^^ jak masz na imię? jak mam sie do ciebie zwracać?