i w brudnym kubku :-)B... pisze:to napiłabym sie w nim nawet tam, w Mogadiszu
Michael Scofield
Michael Scofield
i przy szumie świstających mi nad głową pocisków ;-)agulec pisze:i w brudnym kubku
Sara Tancredi
Dziewczyny zastanówcie się ;-)
Czy mając Williama u boku traciły byście czas na takie drobiazgi jak kawa czy herbata?
Pozdrawiam
Czy mając Williama u boku traciły byście czas na takie drobiazgi jak kawa czy herbata?
Pozdrawiam
Michael Scofield
stojąc do połowy w błocie :-)gdyby Will zaproponowałby mi tak kawę albo herbatę to napiłabym sie w nim nawet tam, w Mogadiszu
w brudnym kubku
i przy szumie świstających mi nad głową pocisków
diabeł tkwi w szczegółach ;)#Lukas# pisze:takie drobiazgi jak kawa czy herbata?
Michael Scofield
William....ehhhhhh:*******
a ja myslałam ze az tak nadzwyczajnie cudnie wyglada tylko w niebieskim kombinezonie z Armageddonu a tu proszę...w zielonym moro jak mu do twarzy...
a ja myslałam ze az tak nadzwyczajnie cudnie wyglada tylko w niebieskim kombinezonie z Armageddonu a tu proszę...w zielonym moro jak mu do twarzy...
Michael Scofield
wez...ja to sie ttak rozpływałam..niedosyć ze film sam w sobie był Wspaniały to jeszcze William, jak w tym helikopterze na początku ten uśmiech walnął..to aż sie we mnie zagotowało... potem jeszcze jak chciał "opatrzyć stópkę" temu kolesiowi- jaki on uczynny... wogóle ogladałamz zapartym tchem .... I Love Him 
Lincoln Burrows
Jednak się ogarnął, co widać w ostatnim odcinku. Tak źle się nie zachowuje 
Oj, pomyliłem topic, nie banujcie
Oj, pomyliłem topic, nie banujcie
Michael Scofield
Hehe,,,też oglądałam, krzyczałam do rodzinki zgromadzonej obok, O patrzcie Mahone! No, ten z Prisona!!!
Michael Scofield
a moja mama wynalazła twojego chłopaka
byłam w szoku
"ooo to ten co ci sie tak podoba?" 
Michael Scofield
Moją wiewiórę? moja surykatkę???!! Mnie tylko raz śmignął przed oczami... jeszcze coś wcinał...
Michael Scofield
noooo
ja go chyba jeszcze z trzy razy widziałam
Michael Scofield
ja nie...byłam za bardzo zajęta swoim telefonem xD
Michael Scofield
hyhy^^ a ja surykatke widziałam w 3 scenach własciwie, miał dziwna fryzure, z reszta jak wszyscy tam ;-)
chociaz William sie wyróżniał, bo nie był tak zgolony po bokach
co w połączeniu z jego uśmiechem dało efekt "dużej widoczności" jego postaci ;-)
chociaz William sie wyróżniał, bo nie był tak zgolony po bokach
Michael Scofield
dużej??? chyba olbrzymiej
A a'propos Black Hawk Down(nie lubię polskiej nazwy) to oglądałam z rodziną i wpewnym momencie zapadło takie pytanie: "Karola, a to nie ten facet, co go kochasz? No, ten Mahoney czy jakoś tam" Pamięć mojej mamy jest wprost zadziwiająca 
Ale co do filmu: bardzo ciekawe zdjęcia( w końcu Idziak) i trochę leciutkie potraktowanie tematyki. Pamiętacie, jak na końcu ten ranny prosi dowódcę, by nie jechali bez niego? Jeden z największych absurdów, jakie w życiu widziałam.
Ale co do filmu: bardzo ciekawe zdjęcia( w końcu Idziak) i trochę leciutkie potraktowanie tematyki. Pamiętacie, jak na końcu ten ranny prosi dowódcę, by nie jechali bez niego? Jeden z największych absurdów, jakie w życiu widziałam.
Ostatnio zmieniony 2008-01-24, 21:03 przez mk95, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
hyhy^^ no i to był chyba niestety on...
ja sie tam nikomu z mieszkanców mojej hasjendy nie zwierzam z swego uwielbienia dla Willa:*
obczaił mnie jedynie mój brat-gimnazjalna szuja no i moze cos podejrzewa drugi, bo kiedys zobaczył jego cudną tapetke z Equilibrium na moim monitorze i był wielce zdziwiony dlaczego on a nie Michael ;-)
obczaił mnie jedynie mój brat-gimnazjalna szuja no i moze cos podejrzewa drugi, bo kiedys zobaczył jego cudną tapetke z Equilibrium na moim monitorze i był wielce zdziwiony dlaczego on a nie Michael ;-)
Michael Scofield
U mnie wujostwo, jak przyszło naprawić kompa to zobaczyło tapetę. Wygadało i teraz na każdym zjezdzie rodzinnym muszę się tłumaczyć 
Michael Scofield
eeeee t musi byc smiesznie wtedy^^
ale cóz sie nie zrobi dla Niego:*
ale cóz sie nie zrobi dla Niego:*
Michael Scofield
zrobi sie wszystko. a smiesznie bylo, zwlaszcza jak kuzyn spytal teatralnym szeptem: "to kiedy slub? tylko, ze w sonie nie udzielaja slubow wiec bedzie problem. a kto bedzie swiadkeim? t-bag?" Normalnie chcialam go zamordowac 
Michael Scofield
ooo współczuje.. ja też sie nie zwierzałm z mojego zauroczenia Willem bo by mi siora zyć nie dała, a juz o reszcie rodziny nie wspomnę..zaraz by m,nie w kaftan zapakowali i na Kochanówke wywieżli 
Michael Scofield
foty, którymi marq112 katował mnie o 3.00 w nocy --'

chociaż to było całkiem miłe katowanie xD hyhy

chociaż to było całkiem miłe katowanie xD hyhy
Michael Scofield
ach to equilibrium...kocham ten film sercem i duszą ^^
Michael Scofield
kurcze no nie ogladałąm nigdy tego filmu...o czym to jestAutumnLeaf pisze:equilibrium...
Michael Scofield
equilibrium... kurcze to jest świetny film. Ja ogólnie nie lubię filmów takich..ee fantastycznych..ale ten jest naprawdę świetny bo ma ciekawą historię i polecam. Kurde ale sie nie wyspałam. Sama oglądałam ze 3 razy :]
Michael Scofield
oglądałam chyba z 10 xD
Dodatkowy plus, że gra tam Eric Bana, jaką on ma klaaaateeeee xDxD *zieje* ^^
Dodatkowy plus, że gra tam Eric Bana, jaką on ma klaaaateeeee xDxD *zieje* ^^
Michael Scofield
Equilibrium jest wyjątkowe ;-) polecam wszystkim którzy jeszcze nie ogladali!
Patus dla takiej zagorzałej fanki jak Ty to jest nawet wskazane, rozpłyniesz sie juz po pierwszej scenie z Willem
Patus dla takiej zagorzałej fanki jak Ty to jest nawet wskazane, rozpłyniesz sie juz po pierwszej scenie z Willem