Jeeej, zwracasz uwagę na takie szczegóły ??#Lukas# pisze:Ładnie też jego spodnie się układają w momencie kiedy łamie kark gościowi w epizodzie S03E01, taki lekki podskok i cofnięcie, pięknie wykonane przez Alexa
Mahone
Sara Tancredi
Nie zwracam uwagi zazwyczaj, ale akurat ta scena bardzo mi przypadła . . . . .
Ostatnio nawet ubrałem się tak samo, i wyglądałem "świetnie" według mojej Lady . . .
Pozdrawiam
Ostatnio nawet ubrałem się tak samo, i wyglądałem "świetnie" według mojej Lady . . .
Pozdrawiam
Michael Scofield
Alex to jest mistrz świata obojętnie czy morduje czy trzęsie się jak galareta! wszystko co robi, jak się rusza, jak mówi, gesty, mimika twarzy, OCZY...wszyyyyyyyyystko to razem współgra ze sobą i jest perfekcyjne xD
(jedyne co mi się nie podoba, to właśnie ta koszula, co w niej będzie teraz biegał, ja tam wole go w garniturze, albo w t-shircie takim, wiece - przy sobie xD)
(jedyne co mi się nie podoba, to właśnie ta koszula, co w niej będzie teraz biegał, ja tam wole go w garniturze, albo w t-shircie takim, wiece - przy sobie xD)
Michael Scofield
podpisuje sie pod kazdym słowem, nawet pod kazdym przecinkiemAlex to jest mistrz świata obojętnie czy morduje czy trzęsie się jak galareta! wszystko co robi, jak się rusza, jak mówi, gesty, mimika twarzy, OCZY...wszyyyyyyyyystko to razem współgra ze sobą i jest perfekcyjne xD
Michael Scofield
ooo tak ja go wlałam w tej czarnej podkoszulce... tak wspaniale opianałe te jego muskułkiagulec pisze:(jedyne co mi się nie podoba, to właśnie ta koszula, co w niej będzie teraz biegał, ja tam wole go w garniturze, albo w t-shircie takim, wiece - przy sobie xD)
wogóle ja muszem zaprotestowac...czemy do tej pory nie bylo ani jedej sceny Alexa bez koszulki ... to juz naset "świeży " whistlre był ...a Alex tak długo już jest i nyc
Michael Scofield
a pamiętasz tą białą ze szpitala? o mamo.. xDpatus1905 pisze:oo tak ja go wlałam w tej czarnej podkoszulce... tak wspaniale opianałe te jego muskułki
Michael Scofield
własnie, mógłby pokazac troszkę... swoich mięsni oczywiscie 
Michael Scofield
*rozpływa się * *marzy* poporstu wtedy ... nio brak mi słów. Alex rzadzi!!agulec pisze:a pamiętasz tą białą ze szpitala? o mamo.. xD
B... pisze:własnie, mógłby pokazac troszkę...
dobrze ze dodalas tych mięśni bo nie wiem czy by się ktoś domyslił
Mahone
No oczywiście, że mięsniB... pisze:swoich mięsni oczywiscie
Michael Scofield
no wiem dlatego dodałam 
Michael Scofield
noo bo to jest istna niesprawiedliwość..tylko "golizny" przetacza się przez PB a z Alexa to nawet gołej klaty nie było

Michael Scofield
teraz ta jego koszula taka marna, miejmy nadzieję że się rozedrze xD
Michael Scofield
ja chce go znowu w garniturze noooo!!! musze wracac do 2 seriii cały czas, bo teraz to chodzi w takich strzepach ze az szkoda gadac, ale i tak go uwielbiam 
Michael Scofield
a ja go chce przyyyyyyytuuuuuulić.. taki jest teraz biedny :[
Michael Scofield
agulec pisze:a ja go chce przyyyyyyytuuuuuulić..
nie no jakoś się trzeba dzielić... tylko nie wiem jak..jeden ALex tylko dla mnie to za mało
Michael Scofield
możesz się nie odlepić, bo on jest mega spocony xD ale ja Ci pomogę hehehe
Michael Scofield
ojjj tam spocony nie spocony w końcu to tylko film, a zresztą mi to nie przeszkadza... kupiłabym mu jakiś antyperspirant i tyle

no nie wiem tylko czy ja tego chcęagulec pisze:ale ja Ci pomogę hehehe
Michael Scofield
antyperspirant to sie kupi od Mariolki xD 7 dni trzyma xD
Michael Scofield
to trzeba kupić z 10
e tam. Wcale nie musi być czysty i pachnący, trzeba czuć, że facet, nie? xD
a w ogóle to oglądałam trailer 10 odcinka i chyba mu się polepszy
hyhy
e tam. Wcale nie musi być czysty i pachnący, trzeba czuć, że facet, nie? xD
a w ogóle to oglądałam trailer 10 odcinka i chyba mu się polepszy
Michael Scofield
a no polepszy xD ja tam mu zycze jak najlepiej xD
Michael Scofield
nio ...dokładnie... im mu bedzie lepije tym lepiej dla nas ,bedziemy mogły go dalej podziwiaćTanira pisze:a no polepszy xD ja tam mu zycze jak najlepiej xD
Michael Scofield
niech tam wszyscy zyja jak najdluzej xD
Michael Scofield
taaaaak..!!Tanira pisze:niech tam wszyscy zyja jak najdluzej xD
niech już będzie następny odcinek! i ładny ma Alex krawat jak wchodzi do Sony xD hyhyhy
Michael Scofield
na co mu tam ten krawat? xD
Michael Scofield
nie wiem! nie mam pojęcia! xD wszedł tam w tym ubraniu po tym przesłuchaniu
w garniturze
że go nie zatłukli za sam wygląd w tej Sonie xD