Michael Scofield
ja taka nie jestem xD ja...nie wiem co bym zrobiła...pewnie byłabym w takim szoku ze rzuciła sie w jego ramiona xD
Michael Scofield
..ciekawe co on by wtedy zrobił
Michael Scofield
nie wiem xD *czuje ze sie czerwienie*
Michael Scofield
wogóle powinni nakręcić jakiś świąteczny odcinek PB ... fajnie by było ... prezenty ,czapajki mikołajowskie i Alex, Michael , whistler, T-bag...Tanira pisze:nie wiem xD *czuje ze sie czerwienie*
Michael Scofield
i śpiewy dookoła choinki? xD jakos nie widze tego xD nawet w swojej obszernej wyobrazni...widze natomiast Chrisa w białym sweterku siedzącego przy choince...w pokoju pali sie delikatnie swiatlo...widać tylko błysk jego oczu...
Michael Scofield
dobra ..dobra... ty to tylko myślisz o Chrisie dlatego tylko jego mozesz sobie wyobrazić... moja wyobraziania jest nieograniczona... i jakoś z łatwością to widze 
Michael Scofield
ja nie moge xD jakoś mi to nie moze przejsc przez fałdy mózgowe xD
Michael Scofield
ja tez... ;-) hahaha^^ cóz by o były za święta, przy choince z naszymi skazańcamipatus1905 pisze:moja wyobraziania jest nieograniczona... i jakoś z łatwością to widze
a T-Bag móglby byc reniferem!
Michael Scofield
Teddy za diabełka xD i jasełka xDB... pisze: a T-Bag móglby byc reniferem!
Michael Scofield
co Tanira, nie czuje jak rymujeTanira pisze:Teddy za diabełka xD i jasełka xD
hymmm william ..ciezka sprawa, nie mam pojęcia , on mi pasuje tylko do roli mojego..hymm Naszego prezentu , co Ty na to B...,
Michael Scofield
te
no faktycznie mi sie rymło
ale jestem zayebista 
Michael Scofield
a jaka skormnaTanira pisze:ale jestem zayebista
Michael Scofield
to moja najwieksza zaleta ^^ *zarzuca wlosy do tylu i usmiecha sie glupio do ekranu komputera*
ide szperac po necie w poszukiwaniu jakze przepieknych i bijacych optymizmem zdjec męża mojego, Chrisa
ide szperac po necie w poszukiwaniu jakze przepieknych i bijacych optymizmem zdjec męża mojego, Chrisa
Michael Scofield
zobaczymy czy cuś znajdziesz..wiesz ale jak już to wrzuć tu do nas co nieco 
Michael Scofield
jesli znajde a cos watpie...wyczerpal sie zapas fot
Michael Scofield
no ale w sumie teraz jak tak się rozsławił..to powinno być wiecej fot (paparazzim zdjecia z ukrycia, jakichś wystaw czy premier) a tu taka bida z nedza
Michael Scofield
nie daje powodu do robienia sobie zdjec z ukrycia...i dobrze xD
Michael Scofield
ale mi nie chodzi o jakies tam ..xD kompromitujące tylko np. jak Wenta ..jak sobie idzie ulica ..czy cus, takie naturalne zwykłe fotki
Michael Scofield
może nie lubi pozowac do zdjęć...zresztą Chris wyglada na człowieka ktorego kariera nie zmieniła. Taki sympatyczny...spokojny...bez skandali...strasznie sympatyczny...
Michael Scofield
a mi to bardzo odpowiada^^ William pod choinka, nawet bez kokardki bym go sobie wzieła...hahahapatus1905 pisze:on mi pasuje tylko do roli mojego..hymm Naszego prezentu , co Ty na to B...,
sympatyczny, sympatyczny i jeszcze raz sympatyczny heheheheTanira pisze:Taki sympatyczny...spokojny...bez skandali...strasznie sympatyczny...
Michael Scofield
no z tym kanałem to juz koniec xD zamkniety rozdział xD
może faktycznie nie lubi rozglosu
może faktycznie nie lubi rozglosu
Michael Scofield
ja to nawet bez kokardki , paieru BEZ NICZEGO sasasaB... pisze:William pod choinka, nawet bez kokardki bym go sobie wzieła
Michael Scofield
ja wolę chyba z... bo jest ciekawiej i zabawniej a zabawa jest najważniejsza!patus1905 pisze:albo z ..
ciekawe jak zareagowałaby Tanira na taki prezencik po choinką tylko ze w postaci jej aniołka *bez opakowania* bo wygladałby chyba troche inaczej niz na zdjęciach z tego forum^^
Michael Scofield
nie pytajcie xDB... pisze:
ciekawe jak zareagowałaby Tanira na taki prezencik po choinką tylko ze w postaci jej aniołka *bez opakowania* bo wygladałby chyba troche inaczej niz na zdjęciach z tego forum^^![]()
Michael Scofield
boshe widze że tu się jakies zboczenie rozprzestrzenia