nie pij więcej skarbie...AutumnLeaf pisze:ach no ba...ale nie mogę ci zdradzić kto ją robił xD ;*
A co do tego ze jest młody duchem...ciałem też...przeciez on co chwila ma inna zonę xD
nie pij więcej skarbie...AutumnLeaf pisze:ach no ba...ale nie mogę ci zdradzić kto ją robił xD ;*
Noo nie co chwilę, ale jak znalazłam w necie wszystko o jego stanie cywilnym to byłam lekko zdziwionaTanira pisze:.przeciez on co chwila ma inna zonę xD
no ja jak zobaczyłam ile ma lat myslałam ze komuś się cyferki pomyliły że zamiat 51 powinno byc 41Tanira pisze:ale nie no...w zyciu bym mu 50 nie dała
bez przesady jak był 2 razy żonaty to jeszcze nie jest tak zle, przeciezAlexxa pisze:jak znalazłam w necie wszystko o jego stanie cywilnym to byłam lekko zdziwiona
no ja byłam w szoku jak przeczytałam xDAlexxa pisze:Noo nie co chwilę, ale jak znalazłam w necie wszystko o jego stanie cywilnym to byłam lekko zdziwionaTanira pisze:.przeciez on co chwila ma inna zonę xD.. Rzeczywiście, chyba jest aż zbyt młody .. duchem i ciałem
![]()
.
no swiete słowa AutumnLeaf, jak dal mnie wogóle nie uległ tej hollywodzkiej mani i zachowuje sie jak normalny facet (w tej kwestii) z pierwszą żona mu nie wyszło- zdarza się ...a teraz jest z tą drugą ... nic "nienormalnego"AutumnLeaf pisze:e tam no co wy. On w porównaniu do reszty hollywodzkich "gwiazd" przynajmniej nie lata na prawo i lewo, co chwila z jakąś inną laską.
xD podsumowanie jest boskie ^^patus1905 pisze:ale i tak kiedyś bedzie mój ^^hahaha (musiałam to napisac )
wiem bo moje .. ( a na dodatek jestem skromna )Tanira pisze:xD podsumowanie jest boskie ^^
grozisz mi???patus1905 pisze:o a niech mi sie tylko która do niego doczepi...
on to faktycznie...tutaj przyznaje wam 100 % racjipatus1905 pisze:to nie knepper wyglada nieciekawie ..tylko William wyglada olśniewająco
a .. dziekować dziekowac... czasami zdarza się mi powiedziec coś mądregoTanira pisze:on to faktycznie...tutaj przyznaje wam 100 % racji
i bosko wręcz, jakby jakaś łuna światła się wokół niego unosiła...heheh moze poemat o nim szczelę kiedyś jak tak dalej sobie będę wyobrażać...patus1905 pisze:tylko William wyglada olśniewająco
łii nie tylko czasami Patuś, caly czas nam tu madre rzeczy piszeszpatus1905 pisze:a .. dziekować dziekowac... czasami zdarza się mi powiedziec coś mądrego
hehe, to jak napiszesz koniecznie i podziel się z nami ! ^^B... pisze:i bosko wręcz, jakby jakaś łuna światła się wokół niego unosiła...heheh moze poemat o nim szczelę kiedyś jak tak dalej sobie będę wyobrażać...
ja to mam taką wyobrażnie..ale nie spisuje tego nigdzie .. bo to by sie chyba tylko do Harlequina nadawało ^^hahaB... pisze:kiedyś jak tak dalej sobie będę wyobrażać...
no i wystające kości policzkowee.. mmm,zdecydowanie dodaje mu to urokuB... pisze:william ma tam fajne pręgi na policzkach jego cudnych i boskich
o ile jeszcze coś moze dodac mu tego uroku, bo on i tak ma go ponad normęniunia pisze:zdecydowanie dodaje mu to uroku
jakże trafne stwierdzenie..B... pisze:o ile jeszcze coś moze dodac mu tego uroku, bo on i tak ma go ponad normę
troszkępatus1905 pisze:"rudawy"
widze że Twoja fichtnerowska faza to już zenitu sięgaB... pisze:takie trochę ciemne z tyłu, jaśniejsze z przodu, jakby miał 110 kolorów pasemek, a wszystko przez ta łunę światła nad nim