Michael Scofield
Z moich obserwacji wynika, że jak na razie to koncepcja rozbudowy forum się nie sprawdza. Nowych użytkowników nie przybywa, a "starzy" chyba nie ogladają seriali. Jako taki ruch można zaobserwować jedynie w House M.D.
Michael Scofield
Mozna się było spodziewać, ze wielkiego szału nie będzie. A na pewno nie od razu. Została tylko garstka stalych uzytkowników i rzeczywiscie jakos sie mijamy z tymi serialami^^ a nowi zaglądają wtedy gdy szukają czegos o prisonie i jest ich jak na lekarstwo niestety
A jak to w ogole wygląda od zewnątrz? Reklamujemy jakos rozbudowę nowych działow, zeby jakos przykuć uwagę osób, szukających w necie inf o serialu?
i zacznijcie oglądać Californication
i zacznijcie oglądać Californication
Tweener
a Może zmieńmy adres forum na jakieś seriale, pozmieniajmy działy(PRISON BEDZIE GRUBA CZCIONKA oczywiscie) bo tak to wiecie... 
Michael Scofield
Przeniosłam Wasze posty z wątpliwościami tutaj - między innymi po to mamy ten dział, żeby w nim dyskutować, przy czym nie wszyscy użytkownicy muszą wiedzieć, że mamy pewne problemy.
Mailing do wszystkich użytkowników siadł i nie wiem, czy istnieje możliwość 'naprawy' tej funkcji.
Jeżeli chodzi o reklamę wewnątrz, myślałam o zmianie szaty graficznej forum, przez co rozumiem głównie zmianę logo forum - zostawić Prison Break, ale dodać inne seriale, logo animowane bądź statyczne, np.: ...spróbuję to teraz przedstawić graficznie za pomocą klawiatury:
Obrazek PB | Obrazek House MD | Obrazek Dexter | Obrazek Heroes | ... | ... |
..i powstanie takie dzielone logo, lub zrobić gifa, np. dorobić loga do najpopularniejszych seriali, które będą się zmieniały co... 5 sekund powiedzmy.
Może logo to nie najlepszy pomysł, ale przynajmniej po wejściu użytkownicy będą widzieli, że coś się zmienia na forum.
Z graficznych spraw myślałam jeszcze o nowych banerach.
Nie wiem czy zmiana adresu www jest w ogóle możliwa, ale dobrze by było, gdyby nasze forum pojawiało się w Google nie tylko po wpisaniu 'Prison Break' - sprawy dla Administratora.
Poza tym to nie mam pojęcia o reklamowaniu forum na zewnątrz, natomiast widzę, jak i Wy, że reklama jest potrzebna, bo szkoda by było, żeby Wasza praca poszła na marne.
Skonstruuje jeszcze jakąś (poważną
) ankietę z zapytaniem, czy użytkownikom w ogóle podoba się pomysł przemiany - taki prosty sposób na to, aby część w ogóle zauważyła, że coś się dzieje.
Co myślicie? Macie jeszcze jakieś pomysły?
Powiem Wam jak jest. Ogólnie nie jest łatwo.B... pisze:A jak to w ogole wygląda od zewnątrz? Reklamujemy jakos rozbudowę nowych działow, zeby jakos przykuć uwagę osób, szukających w necie inf o serialu?
Mailing do wszystkich użytkowników siadł i nie wiem, czy istnieje możliwość 'naprawy' tej funkcji.
Jeżeli chodzi o reklamę wewnątrz, myślałam o zmianie szaty graficznej forum, przez co rozumiem głównie zmianę logo forum - zostawić Prison Break, ale dodać inne seriale, logo animowane bądź statyczne, np.: ...spróbuję to teraz przedstawić graficznie za pomocą klawiatury:
Obrazek PB | Obrazek House MD | Obrazek Dexter | Obrazek Heroes | ... | ... |
..i powstanie takie dzielone logo, lub zrobić gifa, np. dorobić loga do najpopularniejszych seriali, które będą się zmieniały co... 5 sekund powiedzmy.
Może logo to nie najlepszy pomysł, ale przynajmniej po wejściu użytkownicy będą widzieli, że coś się zmienia na forum.
Z graficznych spraw myślałam jeszcze o nowych banerach.
Nie wiem czy zmiana adresu www jest w ogóle możliwa, ale dobrze by było, gdyby nasze forum pojawiało się w Google nie tylko po wpisaniu 'Prison Break' - sprawy dla Administratora.
Poza tym to nie mam pojęcia o reklamowaniu forum na zewnątrz, natomiast widzę, jak i Wy, że reklama jest potrzebna, bo szkoda by było, żeby Wasza praca poszła na marne.
Skonstruuje jeszcze jakąś (poważną
Co myślicie? Macie jeszcze jakieś pomysły?
Michael Scofield
Fajny pomysł z ruchomym logo. Mam też taki pomysł, aby na obrazku umiescic bohateraz (ewentualnie dwóch/ dwoje) z kazdego serialu, który najbardziej się z nim kojarzy.
Reklama przydałaby się na dużych, rozbudowanych forach (np. forumowisko.pl), gdzie są tysiące użytkowników.
szczerze powiedziawszy nie robie nic w moim temacie, bo wiem, że z forum oglada tylko Niunia, Marq i Morgoth, z czego Ci dwaj ostatnio w ogóle nie zaglądają. Z większą przyjemnością by się coś robiło, gdyby tematy były odwiedzane i myślę, ze to nie tylko moje spostrzeżeniebo szkoda by było, żeby Wasza praca poszła na marne
Reklama przydałaby się na dużych, rozbudowanych forach (np. forumowisko.pl), gdzie są tysiące użytkowników.
Michael Scofield
No cos trza z ta reklamą pomysleć, bo jest krucho bardzo póki co
Logo- swietny pomysł!
Teraz, gdy jest juz 'po sezonie' z PB jak ktoś nowy tu trafia to raczej nie wydaje mi się, zeby specjalnie 'rzucał' się na te dzialy z serialami chociazby... Trzeba jednak cos pokombinować, żeby wykorzystać 'renomę'- o chyba można o czyms takim mówić- tego forum prisonowego i rozszerzyć ją na te nowe działy. Wiadomo, ze forum było popularne i jesli komuś podobala się organizacja tematów z PB to i nowych przypadnie do gustu.
Tylko co tu począć?
Ja sie kompletnie nie orientuje jak wygląda taka reklama na zewnątrz
edzik pisze o takich newsach na rozbudowanych portalach. W sumie jest to metoda, ale musimy to jakos przemyslec i dobrze zorganizować, bo nie wiem jak Wy, ale ja takie reklamy innych stron, jakie pojawiały sie tutaj, nie odbierałam do konca pozytywnie. Choc moze to dlatego, ze bylo ich w ch*lerę swego czasu. No nie wiem.
Można by porobić jakieś banery i wklejać je gdzie się da
Sama udzielam się tu i tam, i mogę nas reklamować, ale jaki bedzie skutek takich działan to nie wiem
Dobrze byłoby, gdyby Administrator udzielił nam jakis inf nt tych mozliwosci zmiany adresu czy innych tego typu działan, bo wiekszosc z nas jest - wydaje mi sie- zupełnie zielona, jesli chodzi o te kwestie.
Ja też póki co dałam sobie spokój z dalszym rozbudowywaiem działu, bo nie ma kompletnie zainteresowania. W sumie nic dziwnego. Pisze nas tu dosłownie kilka osób. Ostatnio przejrzałam wilka for o serialach i widać, że mają duzo userów, a przy tym taki syf, ze głowa mała
Logo- swietny pomysł!
Teraz, gdy jest juz 'po sezonie' z PB jak ktoś nowy tu trafia to raczej nie wydaje mi się, zeby specjalnie 'rzucał' się na te dzialy z serialami chociazby... Trzeba jednak cos pokombinować, żeby wykorzystać 'renomę'- o chyba można o czyms takim mówić- tego forum prisonowego i rozszerzyć ją na te nowe działy. Wiadomo, ze forum było popularne i jesli komuś podobala się organizacja tematów z PB to i nowych przypadnie do gustu.
Tylko co tu począć?
Ja sie kompletnie nie orientuje jak wygląda taka reklama na zewnątrz
edzik pisze o takich newsach na rozbudowanych portalach. W sumie jest to metoda, ale musimy to jakos przemyslec i dobrze zorganizować, bo nie wiem jak Wy, ale ja takie reklamy innych stron, jakie pojawiały sie tutaj, nie odbierałam do konca pozytywnie. Choc moze to dlatego, ze bylo ich w ch*lerę swego czasu. No nie wiem.
Można by porobić jakieś banery i wklejać je gdzie się da
Dobrze byłoby, gdyby Administrator udzielił nam jakis inf nt tych mozliwosci zmiany adresu czy innych tego typu działan, bo wiekszosc z nas jest - wydaje mi sie- zupełnie zielona, jesli chodzi o te kwestie.
Ja też póki co dałam sobie spokój z dalszym rozbudowywaiem działu, bo nie ma kompletnie zainteresowania. W sumie nic dziwnego. Pisze nas tu dosłownie kilka osób. Ostatnio przejrzałam wilka for o serialach i widać, że mają duzo userów, a przy tym taki syf, ze głowa mała
Tweener
Porobiło by się osobne rozbudowane działy, zrobiło duży download. Co do zmiany adresu forum - napewno się da 
Michael Scofield
OK, dzięki za wypowiedzi, wszystkie pomysły są cenne i cieszę się, że się nie poddajemy tylko kombinujemy. :]
Postaram się zrobić jakieś logo, może na razie statyczne (animowane będę robić dłużej), pokombinuje coś tu i tam, może czas wymienić też origami, czerwony napis nad shoutboxem, banery. No zobaczymy jak mi to odświeżanie będzie szło. :]
A z resztą spraw pozostaje nam czekać na odpowiedź Administratora.
Postaram się zrobić jakieś logo, może na razie statyczne (animowane będę robić dłużej), pokombinuje coś tu i tam, może czas wymienić też origami, czerwony napis nad shoutboxem, banery. No zobaczymy jak mi to odświeżanie będzie szło. :]
A z resztą spraw pozostaje nam czekać na odpowiedź Administratora.
Bardzo prawdopodobna jest opcja, że nowy serwer pozwala na wysłanie wiadomości do max. 100 użytkowników.agulec pisze:Mailing do wszystkich użytkowników siadł i nie wiem, czy istnieje możliwość 'naprawy' tej funkcji.
Jeśli chodzi o transformację forum w kierunku wieloserialowym (nowy adres, nowy podział działów, logo, styl itd) to uważam, że nie jest to dobry pomysł. Jako forum tematyczne o serialu, który odchodzi w zapomnienie jesteśmy bezkonkurencyjni, jako forum serialowe zapewne przepadniemy w tłumie. To moje zdanie, ale przemyślcie również minusy tego rozwiązania.
Jeśli chodzi o grafikę to można banner z "LOST" zastąpić sugerowaną grafiką, która przeniesie do działu "Popularne seriale".
Jeśli chodzi o reklamę - reklamuję forum przy swoich projektach lost.org.pl ; kiepscy.boo.pl
Podpisy/userbary na innych forach, link na własnej stronie/blogu/forum i tematy reklamujące na innych forach.B... pisze:Ja sie kompletnie nie orientuje jak wygląda taka reklama na zewnątrz
John Abruzzi
Znam kilka forów reklamowych (reklamowało się już kiedyś w internecie ;-) ), więc jeżeli nie macie nic przeciwko to mogę tam nasze forum zareklamować. Wolałem najpierw zapytać.
Jak już wyżej wpomnieliście: adres moim zdaniem powinien zostać taki sam jak jest, zastanowiłbym się tylko nad zmianą loga. Najlepiej, żeby było na nim widać, że głównym tematem forum jest PB, ale inne seriale też powinny tam się znaleźć. Zdaje sobie jednak sprawę, że takie coś nie będzie łatwe i raczej są marne szanse, że pojawi się to kiedyś na forum.
Jak już wyżej wpomnieliście: adres moim zdaniem powinien zostać taki sam jak jest, zastanowiłbym się tylko nad zmianą loga. Najlepiej, żeby było na nim widać, że głównym tematem forum jest PB, ale inne seriale też powinny tam się znaleźć. Zdaje sobie jednak sprawę, że takie coś nie będzie łatwe i raczej są marne szanse, że pojawi się to kiedyś na forum.
Michael Scofield
Nie nadążam, a nie nadążam z takiego oto powodu: mamy pozostać Prison Break, bo jako Prison Break jesteśmy bezkonkurencyjni, z tym że sam Prison Break niedługo będzie przeszłością, jak napisałeś, więc przeszłością będziemy i my sami.Dusqmad pisze:Jako forum tematyczne o serialu, który odchodzi w zapomnienie jesteśmy bezkonkurencyjni, jako forum serialowe zapewne przepadniemy w tłumie.
Więc.. jaki jest sens w byciu numerem jeden w zapomnianej dziedzinie?
Tzn, oczywiście fajnie być najlepszym w Polsce.. hmm.. np. zginaczem nożyczek, z tym że nawet jego fanom już za bardzo nie chce się ich podziwiać.
Ileż można dyskutować o jednym i do tego już wszystkim znanym, zakończonym serialu.
Na palcach jednej ręki można policzyć użytkowników wypowiadających się jeszcze w tematach o PB, są to najczęściej osoby, które nadrabiają zaległe odcinki, natomiast tym którzy już je widzieli nawet nie chce się na ten temat dyskutować.
Pierwotny pomysł był taki, aby otworzyć się na inne seriale, przy czym głównie pozostać przy PB i OK.
Problem teraz polega na tym, że cokolwiek byśmy nie robili, 3/4 zarejestrowanych użytkowników i drugie tyle potencjalnych przyszłych userów nawet nie wie, że oprócz PB można tu też porozmawiać o innych serialach na bieżąco, co aż muszę podkreślić, gdyż jest to szalenie istotne, bo nic na forum ani poza nim nie mówi o jakiejkolwiek zmianie. Stąd różne pomysły na zmianę grafiki, jakieś w ogóle niebrane pod uwagę ankiety, zmiany adresu itd.
Chodzi jedynie o transformację graficzną? Mam nadzieję, że tak, bo jak nie, to już w ogóle się pogubiłam.Dusqmad pisze:Jeśli chodzi o transformację forum w kierunku wieloserialowym (nowy adres, nowy podział działów, logo, styl itd) to uważam, że nie jest to dobry pomysł.
Szczerze mówiąc nowy adres też uważam za zbędny. Bądźmy sobie pod prison-break, w końcu dla wielu właśnie ten adres jest znany, a my nie chcemy powstawać od nowa, gdyż już wyrobiliśmy sobie pewną pozycję i poziom w sieci.
Nowy podział działów - tutaj też nie widzę potrzeby, ewentualnie można by było "powyciągać" poszczególne działy z serialami z działu 'Popularne seriale' na stronę główną, co może wpłynęłoby na częstotliwość w nie 'zaglądania', tylko że wtedy forum będzie długie jak tramwaj. No chyba że 'spakujemy' co innego na rzecz rozkręcanych serialowych działów - kolejny pomysł do przedyskutowania.
OK, podoba mi się ten pomysł, zobaczymy, jak taka informacja graficzna wpłynie na użytkowników. Opiekunowie zrzućcie jakimś hasłem reklamowym.Dusqmad pisze:Jeśli chodzi o grafikę to można banner z "LOST" zastąpić sugerowaną grafiką, która przeniesie do działu "Popularne seriale".
Reklamuj, reklamuj - chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko. :]Dominik676 pisze:nam kilka forów reklamowych (reklamowało się już kiedyś w internecie ;-) ), więc jeżeli nie macie nic przeciwko to mogę tam nasze forum zareklamować. Wolałem najpierw zapytać.
Tweener
ja na ForumPC.pl jestem od dawna... mam 1k postów i pewną renomę, też zareklamuje ;-)
Michael Scofield
Jestem za wyciągnięciem seriali na stronę główną i zmianą loga oraz oprawy graficznej. Też postaram się nas reklamować gdzie popadnie
Może ktoś by zrobił ten taki mały, kurczę... Taką jakby sygne xD Zapomniałam jak to się nazywa
Reklamującą nie tylko PB, ale wszystkie seriale z tego forum.

Michael Scofield
Banner?Taką jakby sygne
Ja też powklejam, chociażby linki, ale watpie żeby to coś dało. Ludzie raczej chyba nie zwracają uwagi na takie rzeczy
Michael Scofield
no no 
Jak ktoś taki zrobi to się zaraz będzie prezentować
Ja bym zrobiła tylko narazie dysponuję paintem xD
Jak ktoś taki zrobi to się zaraz będzie prezentować
Ja bym zrobiła tylko narazie dysponuję paintem xD
Michael Scofield
Podrzućcie jakieś foty z bohaterami serialów na banery, bo ja się w ogóle nie orientuję. xD
I jakieś przykładowe banery. <haha>
I jakieś przykładowe banery. <haha>
No to jak widzę się nie zrozumieliśmy. Myślałem, że chodzi o całkowite przekształcenie forum na serialowe i równorzędność "Prison Break" wobec innych serii w podziale for.
Lepiej być najlepszym w nieistotnej dziedzinie, niż nikim w istotnej. Taka jest moja sztuka ambicji 
Mógłbym się rozpisać, podobnie jak Ty, ale nie ma sensu. Jak zaznaczyłem na wstępie: nie zrozumieliśmy się.
Transformację graficzną uważam za dobry pomysł w formie proponowanej przeze mnie.
Ale mailing to nie jedyna opcja poinformowania o zmaianach. Jest grupa na n-k: ja tam konta nie posiadam, ale inni przecież mogą dać znać jej członkom o zmianach. Są też inne formy reklamy, o których nie raz wspominałem.
To, że jest się numerem jedenNie nadążam, a nie nadążam z takiego oto powodu: mamy pozostać Prison Break, bo jako Prison Break jesteśmy bezkonkurencyjni, z tym że sam Prison Break niedługo będzie przeszłością, jak napisałeś, więc przeszłością będziemy i my sami.
Więc.. jaki jest sens w byciu numerem jeden w zapomnianej dziedzinie?
Mógłbym się rozpisać, podobnie jak Ty, ale nie ma sensu. Jak zaznaczyłem na wstępie: nie zrozumieliśmy się.
Transformację graficzną uważam za dobry pomysł w formie proponowanej przeze mnie.
Próbowałem coś zrobić z mailingiem, nawet jest wzmianka na forum o wgraniu najnowszej wersji skryptu. Sądzę, że problem z mailingiem leży po stronie ograniczeń serwera - zabezpieczenia przed wykorzystywaniem go do spamu.agulec pisze:Problem teraz polega na tym, że cokolwiek byśmy nie robili, 3/4 zarejestrowanych użytkowników i drugie tyle potencjalnych przyszłych userów nawet nie wie, że oprócz PB można tu też porozmawiać o innych serialach na bieżąco
Ale mailing to nie jedyna opcja poinformowania o zmaianach. Jest grupa na n-k: ja tam konta nie posiadam, ale inni przecież mogą dać znać jej członkom o zmianach. Są też inne formy reklamy, o których nie raz wspominałem.
I to jest rozwiązanie najlepsze - sprawdzi się podobnie jak Twoje, ale nie zasugeruje błędnie zmiany forum w ogólnoserialowe.agulec pisze:OK, podoba mi się ten pomysł, zobaczymy, jak taka informacja graficzna wpłynie na użytkowników. Opiekunowie zrzućcie jakimś hasłem reklamowym.
Jak masz w stopce na forum, na którym dużo się udzielasz to działa.edzik pisze:Ja też powklejam, chociażby linki, ale watpie żeby to coś dało. Ludzie raczej chyba nie zwracają uwagi na takie rzeczy
Michael Scofield
Dobra, zapomnijmy o byciu jakimikolwiek numerami (na tą chwilę
) i zajmijmy się banerami reklamowymi. :]
Jeszcze raz proszę Opiekunów poszczególnych działów o powiedzenie mi przynajmniej, kto w danym serialu jest najważniejsza postacią - House'a sobie znajdę, Hanka z Californication też znam z widzenia i wiem jak wygląda Dexter, <haha> tak więc poproszę Dominika, edzika, i Xanetę - która nie może tu wejść, bo nie została przydzielona do grupy Opiekunów
- o spełnienie powyższej prośby.
Jeszcze raz proszę Opiekunów poszczególnych działów o powiedzenie mi przynajmniej, kto w danym serialu jest najważniejsza postacią - House'a sobie znajdę, Hanka z Californication też znam z widzenia i wiem jak wygląda Dexter, <haha> tak więc poproszę Dominika, edzika, i Xanetę - która nie może tu wejść, bo nie została przydzielona do grupy Opiekunów
Michael Scofield
Podsyłam dwie foty: Petera i Sylara. Zarówno pierwszy jak i drugi najbardziej się kojarza z filmem. Wybierz tego, który Ci najbrdziej odpowiada.
http://img7.imageshack.us/img7/3096/24132831.jpg
Peter Petrelli (Milo Ventimiglia)
http://www.flickscribe.com/wp-content/u ... /sylar.jpg
Sylar/ Gabriel Gray (Zachary Quinto)
[ Komentarz dodany przez: agulec: 2009-07-18, 00:19 ]
Dzięks ;]
http://img7.imageshack.us/img7/3096/24132831.jpg
http://www.flickscribe.com/wp-content/u ... /sylar.jpg
[ Komentarz dodany przez: agulec: 2009-07-18, 00:19 ]
Dzięks ;]
Ostatnio zmieniony 2009-07-18, 00:20 przez edzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Tweener
http://img160.imageshack.us/img160/6632/dexter3fc6.jpg dexter taki skupiony, zupełnie jak majkel 
Michael Scofield
Do Dextera wybrałam już zdjęcie, mimo wszystko dzięki. 
Jeżeli chodzi o banner pod logiem, to mam już gotowego właśnie Dextera, House'a, Californication i Heroes.
Brakuje mi zdjęcia głównego bohatera Supernatural i One Tree Hill.
Wygląda to póki co tak, od razu poproszę o uwagi co do grafiki, napisów i sposobu przedstawienia:

A sposób przedstawienia będzie wyglądał następująco: albo będą się losowały - co wejście na forum to losowo wybrany baner, o ile to możliwe, albo zrobię prostą animację (ściemnienie do czarnego, rozjaśnienie do banera i tak w kółko) i banery będą się same zmieniały automatycznie.
Możemy też z tego całkowicie zrezygnować i zrobić grafikę statyczną - zlepek wszystkich serialów na jednym, nieruchomym banerze, ale szczerze mówiąc może byc trochę za bardzo, za przeproszeniem, nasrane, dlatego zdecydowałam się na osobne grafiki do każdego serialu.
Później zrobię z tego małe bannery i tutaj również poproszę o jakieś uwagi, przede wszystkim czy powinno się na nich znajdować coś jeszcze oprócz adresu forum i grafiki.
Druga sprawa - rozmiar:
- sygnowy: http://www2.istockphoto.com/file_thumbv ... anners.jpg
- czy userbarowy: http://img107.imageshack.us/img107/8507/s1og.png
Jeżeli userbary to:
- animowane, np. najpierw napis:
'Odwiedź Heroesów', grafika, "na www.prison-break.filmowo.net"
- czy statyczne, na zasadzie:
|www.prison-break.filmowo.net ///////////// heroes grafika|
Jak powiecie, że wszystkie kombinacje to pozabijam.

Jeżeli chodzi o banner pod logiem, to mam już gotowego właśnie Dextera, House'a, Californication i Heroes.
Brakuje mi zdjęcia głównego bohatera Supernatural i One Tree Hill.
Wygląda to póki co tak, od razu poproszę o uwagi co do grafiki, napisów i sposobu przedstawienia:

A sposób przedstawienia będzie wyglądał następująco: albo będą się losowały - co wejście na forum to losowo wybrany baner, o ile to możliwe, albo zrobię prostą animację (ściemnienie do czarnego, rozjaśnienie do banera i tak w kółko) i banery będą się same zmieniały automatycznie.
Możemy też z tego całkowicie zrezygnować i zrobić grafikę statyczną - zlepek wszystkich serialów na jednym, nieruchomym banerze, ale szczerze mówiąc może byc trochę za bardzo, za przeproszeniem, nasrane, dlatego zdecydowałam się na osobne grafiki do każdego serialu.
Później zrobię z tego małe bannery i tutaj również poproszę o jakieś uwagi, przede wszystkim czy powinno się na nich znajdować coś jeszcze oprócz adresu forum i grafiki.
Druga sprawa - rozmiar:
- sygnowy: http://www2.istockphoto.com/file_thumbv ... anners.jpg
- czy userbarowy: http://img107.imageshack.us/img107/8507/s1og.png
Jeżeli userbary to:
- czy statyczne, na zasadzie:
|www.prison-break.filmowo.net ///////////// heroes grafika|
Jak powiecie, że wszystkie kombinacje to pozabijam.
Michael Scofield
wg mnie sygnowy, ale jak znam zycie to pewnie userbarowy powinnien być lepszy xDagulec pisze:Druga sprawa - rozmiar:
Sygnowy wydaje mi się lepszy, bo większy i bardziej czytelny
Gdyby banery się 'zmieniały' byłoby swietnie moim zdaniem.
Znaczne urozmaicenie w przeciwienstwie do tych statycznych grafik.
Michael Scofield
To chyba ciekawsze... Choć nie wiadomo jak będzie to się prezentowałoJeżeli userbary to:
Sygnowy taki byczasty trochę... Choc B... ma rację, ze będzie dużo bardziej czytelny i widoczny...Druga sprawa - rozmiar:
P.S. Bannery kozackie
John Abruzzi
Ups, sorka, że jakoś ostatnio tutaj nie zaglądałem.
"supernatural" ma dwóch głównych bohaterów. Oto zdjęcia:
Sam Winchester:
Dean Winchester:
Bannery, które podałaś agulec są bardzo dobre. Głosowałbym na to, aby z każdym wejściem na forum losował się inny banner. Według mnie to najlepsze rozwiązanie.
"supernatural" ma dwóch głównych bohaterów. Oto zdjęcia:
Sam Winchester:

Dean Winchester:

Bannery, które podałaś agulec są bardzo dobre. Głosowałbym na to, aby z każdym wejściem na forum losował się inny banner. Według mnie to najlepsze rozwiązanie.
Michael Scofield
Hmm... Wg. mnie napisy powinny być odrobinę większe bo nie są do końca czytelna... A jak ktoś ma już zmęczone oczka to w ogóle nie odczyta 
Niech się ściemniają tak jeden po drugim
Powinno być ładnie 
A jeśli chodzi o bannery to wolałabym taki userbarowy, ale odrobinę większy. Przyznam szczerze, ze te miniaturki, które są w poście Agulca to by były idealne
Widać na nich wszystko ładnie, a nie są wielkie
Niech się ściemniają tak jeden po drugim
A jeśli chodzi o bannery to wolałabym taki userbarowy, ale odrobinę większy. Przyznam szczerze, ze te miniaturki, które są w poście Agulca to by były idealne
Widać na nich wszystko ładnie, a nie są wielkie