Bo nie podoba mi sie pedalski patison?
Tys chyba geja na oczy nie widziała.
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=14959
Rock ewoluuje zdecydowanie w niewłasciwym kierunku.
Bo nie podoba mi sie pedalski patison?
Nie wiem co ze mna baedzie jak obejrze House'aczemuż?
No smieszny, jak se przypomne Wiecznego studenta to wogoleno chyba nie masz zamiaru do niego wzdychać?
Weźże no. On jest co najwyżej smieszny
Alem sie rozpedziła dziś z tym pisaniem!ale masz fajną liczbę postów xD
Ale wieczny leszczyk zmężniał! Wiecznego studenta znam na pamieć (swego czasu, kiedy przezywalam niesamowite zauroczenie Vanem, ogladalam ten film kilka razy na tydzienWiec sie tam rozglądaj zamiast patrzec na tego 'wiecznego leszczyka'.
No jest, jest... chociaz moja mama, ktorej sie zwykle wszyscy podobaja, powiedziala ze jst dziwny, ma takie jakies oczy inne i wogole balaby sie goHouse jest niezły tez hehe
Juz myslałam, że leszcztk...nie no zartMęski jest skubaniec. I zabawny, i z charakterkiem...
[ Dodano: 2009-03-20, 23:04 ]
House oczywiscie xD
House mam nadzieje, bo znowu sie nie mozemy dogadacedzik pisze:No jest, trzeba przyznac... i przystojny też xD
Oooo... czemu?On znowu jest tutaj niewyzyty jakiś
yyyy...czyli?Leszczyk ma roczłonowaną xD twarz .
On caly jest zabawnyoczeta jakiegoś gryzonia.
I zabawny akcent. Tyle w nim fajnego
wyjdzie to lekko w odcinku z pacjentem o przypadłości lustra czy tam zwierciadła xDDDOooo... czemu?
no taką jakoś. Niesymetryczną i w ogoleedzik pisze:yyyy...czyli?![]()
Hehe...nie az taki on znow uroczyosobnik o uroczym usmiechu na tvnie teraz!
No hehe jest... na swoj sposob, ale jest.House jest cudoooownyyyy matko swieta nooo oO
jego oczy,charakter *_*
e no co jak co, ale usmiech ma uroczy. A z daleka daleka...jak go zobaczyłam w pierwszej scenie to myslalam ze to Paul xDedzik pisze:Hehe...nie az taki on znow uroczy.
oho...Xaneta pisze:House jest cudoooownyyyy matko swieta nooo oO
Haha, tez tak mialam!A z daleka daleka...jak go zobaczyłam w pierwszej scenie to myslalam ze to Paul xD
Wole usmieszek Dempseyae no co jak co, ale usmiech ma uroczy.
A gdzie walker jest nieproporcjonalny?!^^choc on jest jeszcze bardziej proporcjonalny niz Walker,
No ba, że mabuzkę ma mniej ładną oczywiscie,