Michael Scofield
jaka? jaka?
jak jakas znajoma z fanklubu Damona to poprosze agulca o bana na wejsciu dla niej hehexD
wracam wracam...FF juz niedługo...^^
jak jakas znajoma z fanklubu Damona to poprosze agulca o bana na wejsciu dla niej hehexD
wracam wracam...FF juz niedługo...^^
Michael Scofield
oł. własnie. przypomnialo mi się. niedługo droga do szczęścia ;>
Michael Scofield
Nie, to nie bedzie nowy uzytkownik xD
No wiem ze juz wkrotce, a gdzies nawet czytalam ze ma byc premiera w kwietniu a nioe w czerwcu...Ale pewnioe jakas pomylka
No wiem ze juz wkrotce, a gdzies nawet czytalam ze ma byc premiera w kwietniu a nioe w czerwcu...Ale pewnioe jakas pomylka
Michael Scofield
co to i kto gra?
Michael Scofield
jakieś szajsowate,ale gra leonardo xD
obejrzy się z braku laku. chociaż w sumie wolałabym do teatru lalek. taniej. ;D
obejrzy się z braku laku. chociaż w sumie wolałabym do teatru lalek. taniej. ;D
Michael Scofield
O Kuva xd
3.04-Premiera Szybko i wściekle oł je
Michael Scofield
Michael Scofield
Ten Ci się podoba? Masakra.edzik pisze:O Kuva xd
Michael Scofield
Agulec, czytam temat od poczatku i taki mam brecht ze szok
O matko! Paulllllllllllllllllll *__*
http://www.youtube.com/watch?v=cib8oEhbxc4
Ja wiedziałam ze tak bedzie
O matko! Paulllllllllllllllllll *__*
http://www.youtube.com/watch?v=cib8oEhbxc4
Ja wiedziałam ze tak bedzie
Michael Scofield
Aż się cofnęłam do początków i się popłakałam ze śmiechu, głównie z własnych postów, takie są bezsensuedzik pisze:Agulec, czytam temat od poczatku i taki mam brecht ze szok
No. Że ten Paul Ci się podoba, to ja rozumiem
edit: Dobra, wszystkie jesteśmy niewyżyte <hahaha>
Nie mogę już tego czytać ze śmiechu
edit2: edzik! Przestań to czytać! xD
Michael Scofield
Agulec ja tu az sie poplakalam ze smiechu
. Maskara xD. Nie ma to jak posty twoje na temat Damona xD "Pomidor z wada mozgu"

Tweener
Nie no, przegięcieB... pisze:zawsze wiedzialam ze faceci to tchórze![]()
[...]
No to żeby nie było - moje pierwsze i ostatnie "wzdechnięcie" w tym temacie
Milla Jovovich... Ach, najcudowniejsza kobieta pod Słońcem
Sara Tancredi
też mi coś, pamiętam tylko że grała w Resident Evil, była tam silniejsza od PudzianaMilla Jovovich... Ach, najcudowniejsza kobieta pod Słońcem
a poza tym Javelin[rzucanie oszczepem
w Holywood to każdu jest po kilku operacjach plastycznych, szczególnie to kobiety
Xaneta, co to za koleś na tej fotce, chyba grzebienia nie widział od kilku miesięcy
Co wy chcecie od Matta Damona??? Przecież to jeden z lepszych aktorów...
Tweener
Milla jest Ukrainkąsylwek1005 pisze: [...] doceń to co jest w Polsce a nie amerykańskie mieszanki ;-)
[...]
Aha, javelin to nie od rzutu oszczepem. W każdym razie nie dosłownie, bo pewien związek z tym moja ksywka ma
Sara Tancredi
nie no mi chodziło o tłumaczenie z angielskiego, na EUROSPORT właśnie na rzut oszczepem mówili javelinAha, javelin to nie od rzutu oszczepem
Mahone
Nie, żebym była jakaś ten tego, no ale... ma w sobie to coś , rzeczywiściejavelin pisze:Milla Jovovich...
Mołek, Popielewicz..? A bleee...
A jaa.. JA sobie lubię czasem powzdychać np. do P.Adamczyka, albo do J.Radka, o
Michael Scofield
ej no. Przecudowny artystyczny nieład. xD Tak ach i och.sylwek1005 pisze:Xaneta, co to za koleś na tej fotce, chyba grzebienia nie widział od kilku miesięcy
Tweener
Nom, bo javelin to po prostu oszczepsylwek1005 pisze:nie no mi chodziło o tłumaczenie z angielskiego, na EUROSPORT właśnie na rzut oszczepem mówili javelinAha, javelin to nie od rzutu oszczepem
Michael Scofield
Super na temat xDsylwek1005 napisał/a:
Cytat:
Aha, javelin to nie od rzutu oszczepem
nie no mi chodziło o tłumaczenie z angielskiego, na EUROSPORT właśnie na rzut oszczepem mówili javelin
Nom, bo javelin to po prostu oszczep
Popielewiczowa troche wnerwiajaca ale w sumie wole ja niz Młynarska czy Sadowska (ona ma budowe jak facet
No wlasnie xD dzieki Sylwek, szkoda ze nie wpadles tu do nas jak dziewczyny nazywaly go "nadgryzionym przez stonke kartoflem" xD.Co wy chcecie od Matta Damona??? Przecież to jeden z lepszych aktorów...
Michael Scofield
faceci w naszym temacie!!!!!!!!!!!
Mila jak najbardziej atrakcyjna, ale Mołek jest sztywna jak kołek, a Popielewicz taka pospolita...i koło Maciaszka sie kreci w sie kręci
Mila jak najbardziej atrakcyjna, ale Mołek jest sztywna jak kołek, a Popielewicz taka pospolita...i koło Maciaszka sie kreci w sie kręci
Tweener
Sama mnie sprowokowałaś
Teraz nie damy Wam spokoju w tym temacie 
Michael Scofield
I to mnie w niej najbardziej denerwujePopielewicz taka pospolita...i koło Maciaszka sie kreci w sie kręci
Jak ktos nie widzial to ponzej link do oficjalnej strony gdzie jest nowy trailer do F&F. Paul mnie rozbraja i wogole dajcie mi spokoj z Damonem! Ta koszula, te wlosy, oczy i glossssssssssssss *_*.
http://www.thefastandthefurious.com/
P.S. Jakie na tej stronie sa zdjecia!!! Tylko czemu nie mozna ich zapisac na dysku?
Michael Scofield
jak na razie zdążyłam zobaczyć ten jego uroczy garniak i te śmieszne buciki bo mi się firm nie chce dalej buforowac. 
edit: już obczaiłam. ach jak ja kocham F&F.
Ale żesz kurde. jak on zarósł oO
edit: już obczaiłam. ach jak ja kocham F&F.
Ale żesz kurde. jak on zarósł oO
Michael Scofield
piekni sa.
xD
to kiedy ta premiera w koncu?
[ Dodano: 2009-01-19, 19:43 ]
Xanetkooooo:
http://www.pudelek.pl/artykul/14951/mam ... _do_lozka/
Boze uchowaj!
xD
to kiedy ta premiera w koncu?
[ Dodano: 2009-01-19, 19:43 ]
Xanetkooooo:
http://www.pudelek.pl/artykul/14951/mam ... _do_lozka/
Boze uchowaj!
Michael Scofield
Polska 12.06, ale swiatowa 3.04 i to mnie cieszy
.
Prawda ze genialnie wyglada w tym bajeranckim garniaku? Bosko, po prostu bosko *_*
W sumie to dziwi mnie ten koles ktory ucieka przed Paulem...ja bym biegla ale do niego
.
Prawda ze genialnie wyglada w tym bajeranckim garniaku? Bosko, po prostu bosko *_*
W sumie to dziwi mnie ten koles ktory ucieka przed Paulem...ja bym biegla ale do niego