edzik chyba poszła, bo wiedziała, że po naruszeniu nietykalnosci Alexowej juz nikt sie nie opowie za tym jej kartoflem, nadjedzonym przez stonkę
Michael Scofield
babole rozwalacie mnie xD
edzik chyba poszła, bo wiedziała, że po naruszeniu nietykalnosci Alexowej juz nikt sie nie opowie za tym jej kartoflem, nadjedzonym przez stonkę
Michael Scofield
Nietykalność Alexa na pierwszym miejscu.
Jak to powiedziała Agulec - edzik wróci zawsze wraca. powiemy że Maciek jest ładny to się uspokoi. Jeju co ja bym bez ciebie zrobiła agulec :*:*
Wiem co nadal bym była w fazie na lynka
Jak to powiedziała Agulec - edzik wróci zawsze wraca. powiemy że Maciek jest ładny to się uspokoi. Jeju co ja bym bez ciebie zrobiła agulec :*:*
Wiem co nadal bym była w fazie na lynka
Michael Scofield
własnie Aniu niedawno gdzies napisałas o tym i kurcze uswiadomiłam sobie ze ty rzeczywiscie byłas kiedys w tej ciemnej fazie, ale nie przejmuj sie- wyrosłas
widac ze wiesz co dobre
z edziorem chyba nie jest az tak dobrze ;*
widac ze wiesz co dobre
z edziorem chyba nie jest az tak dobrze ;*
Michael Scofield
Wyrosłam i ciesze się. Bo to mnie przerażało was chyba też. jak to się mówi sentyment zostaje ale żyje się dalej
Michael Scofield
To powiedziała B..^^Ania1991_ck pisze:jak to powiedziała Agulec - edzik wróci zawsze wraca
Sama też byś przejrzała na oczy xD ;*Ania1991_ck pisze:Jeju co ja bym bez ciebie zrobiła agulec :*:*
Jedyne słowo, które przychodzi mi na myśl, kiedy myślę o Lincu to "muł". Albo raczej "dno i 10 metrów mułu".
Mahone
A ja potajemnie podkochuję się w moim wykładowcy... Ale niestety nie mam jego zdjęcia
Może cyknę jakoś z zaskoczenia 
Michael Scofield
ojezuojezuojezu...
jeszcze 1 odcin 1 sezon przede mna, jesli sie okaze ze go Dexter zamorduje to popadnę w depresję

jeszcze 1 odcin 1 sezon przede mna, jesli sie okaze ze go Dexter zamorduje to popadnę w depresję
Michael Scofield
cykaj koniecznie! xDAle niestety nie mam jego zdjęcia Może cyknę jakoś z zaskoczenia
Zdjec nie moge zobaczyc gdyz nie jestem pelnoletnia
To co sie tutaj dzieje to jest jakis protest przeciwko mnie. Malo tego ze mnie wyzywaja w szkole to jeszcze tutaj... Zobaczycie, zmakne sie w sobie i sie juz nie otworez...taka zamknieta bede
Michael Scofield
ja Cie kiedyś dziadzie skopie.edzik pisze:Powiedzialabym ze Szampon nie jest meski
Tak.. Ten Twój cały Matt jest równie męski jak Ronaldo czy równie inny gejuch ;D
Męski to jest 'perkusista' z Ałdiofilsów, mój kolega z trzeciej klasy. i o xD
Michael Scofield
Ooooooooooooooooooooo...I ty brutusie przeciwko mnie? Ja ci dam! Ej no sorry... kazdy jest ladny na swoj sposob (oprocz mahona, sawyera i tego beatowego pedala z dextera, bo nie sa ladni w zaden mozliwy sposob), a damon jest ladny, meski i ma klate i o. Kropka.
Dorzuce kolesia od pokazu odkrzurzacza xd
Dorzuce kolesia od pokazu odkrzurzacza xd
Michael Scofield
Jam zawsze przeciw Tobie xdedzik pisze:I ty brutusie przeciwko mnie?
o kurde... bajer xDedzik pisze:ma klate
Nie. Ja CI powiem tylko tyle :AVE SZAMPON! \m/
xDD
Michael Scofield
Wybieraja miss sportu wiec pewnie i mistera wybiora xd Kogo obstawiacie? xD
Mysle ze AVE DAMON byloby takie bardziej...fajoskie xD:AVE SZAMPON!
Michael Scofield
uwierz, nie byłoby ^__^Mysle ze AVE DAMON byloby takie bardziej...fajoskie xD
Ja ci słonko mówiłam. Ale tak po dłuższych przemyśleniach stwierdziłam że wybiorę równie boskiego i też polskiego, czyli inaczej... Łukasza Podolskiego! xD
Michael Scofield
To ja juz wole Zela...Pedalski jest kompletnie niemeski i taki...ble. W stylu Ronalda 
Michael Scofield
Kurde oberwiesz!!!!!!!!
On jest bardzo męski
Tylko ta jego dziewczyna taka ;/
Pamietam jak całkiem niedawno leciał mecz Polska:ukraina... Był taki nudny że przelączyłam na mecz Niemców
Przez 63 minuty siedziałam wgapiona w TV mrugający tylko oczami. A potem wyłączyłam bo mi go z boiska zdjęli ;D
On jest bardzo męski
Pamietam jak całkiem niedawno leciał mecz Polska:ukraina... Był taki nudny że przelączyłam na mecz Niemców
Michael Scofield
Lol 
Ostatnimi czasy zgaladajac na lastfm.pl, kiedy pojawia sie fotka Armina wydaje mis ie ze jest niczego sobie
taki nawet w miare bym powiedziala
Ostatnimi czasy zgaladajac na lastfm.pl, kiedy pojawia sie fotka Armina wydaje mis ie ze jest niczego sobie
taki nawet w miare bym powiedziala
Michael Scofield
idź i odpłyń. Ty i te Twoje Tekniawki ^^
brzydki. łe.
brzydki. łe.
Michael Scofield
No nie jest ladny, ale nie najgorszy xd.
"Tekniawki" (co to wogole jest?xD) jak ty to mowisz to jest luxusowa muzyka xd.Moze mi powiesz ze sabaton lepszy
"Tekniawki" (co to wogole jest?xD) jak ty to mowisz to jest luxusowa muzyka xd.Moze mi powiesz ze sabaton lepszy
Michael Scofield
1 2 3 Tekno! Manieckzi itp xD
Bardzo luksusowa . nie ma to jak ymc umc przez cały 'utwór'.
Ja ostatnio słucham klasyki. Queen -Show must go on- to wogóle xD
O własnie... musze załatwic koncert Kookaburze.
Bardzo luksusowa . nie ma to jak ymc umc przez cały 'utwór'.
Ja ostatnio słucham klasyki. Queen -Show must go on- to wogóle xD
O własnie... musze załatwic koncert Kookaburze.
Michael Scofield
Ty laska to nie ten temat xd.
Ja nei manieczkuje sie wiec wisz xD. Biale rekawiczki to nie ja xd.
Sylwester z Mackiem zapowiada sie cudnie xD
Ja nei manieczkuje sie wiec wisz xD. Biale rekawiczki to nie ja xd.
Sylwester z Mackiem zapowiada sie cudnie xD
Michael Scofield
jak to nie ten? Adaś... Kookaburra... Heloł! Kurde tesknie za nim... juz 3 miesiac mija jak go nie widziałam... : <
Michael Scofield
o łał xD
obejrzałam te foty od agulca (18 lat) i normalnie brecht xD Jak zobaczyłam te foty Damona xD
Ja ogólnie nie lubie jak się ludzkie pupy pokazuje Oo dziwne xD Ale no cóż...
Daniel Craig... hmmm... oglądałam ostatnio bonda xD A no myślę, że jest ładny
i wreszcie jakiś umięśniony bond xD Bo reszta to takie ... no...
Flapusy xD
obejrzałam te foty od agulca (18 lat) i normalnie brecht xD Jak zobaczyłam te foty Damona xD
Ja ogólnie nie lubie jak się ludzkie pupy pokazuje Oo dziwne xD Ale no cóż...
Daniel Craig... hmmm... oglądałam ostatnio bonda xD A no myślę, że jest ładny
Michael Scofield
ja tez nie lubie. Nic w tym fajnego xd. Wole twarzJa ogólnie nie lubie jak się ludzkie pupy pokazuje Oo dziwne
Michael Scofield
A myślicie, że ja lubię?
Musiałam wyciągnąć argument najcięższego kalibru, bo edzika twarz nie przekonywała xD
Michael Scofield
xD To nie jestem sama
podajcie jakiegos fajnego przystojniaka bo juz sie nudze xD