Gwiazda trzeciego sezonu serialu ”Prison Break” (Skazany na śmierć) Jodi Lyn O’Keefe została zasypana pytaniami przez jeden z zagranicznych serwisów.
Aktorka odtwarzająca postać Susan B. Anthony, oddanej pracowniczki tajemniczej ”Firmy”, opowiada o swojej postaci, jak dostała tą rolę oraz o trzecim sezonie serialu. W wywiadzie mogą pojawić się małe spoilery.
Poniżej przetłumaczony przez nas fragment:
Czy twoja postać współdziała z dużą ilością ludzi? Ponieważ w Sonie i poza nią jesteś prawdopodobnie najczęściej pracującą osobą z Dominicem. Czy dostałaś szansę grać również z innymi aktorami?
Tak, ale teraz nie wolno mi o tym rozmawiać, ponieważ ma to miejsce w późniejszych epizodach. Właśnie kręcimy dziewiąty odcinek, ale tak, współpracuje z paroma innymi. (Śmiech) Spodoba wam się.
TUTAJ link do wywiadu.
Źródło: showtv.pl
John Abruzzi
Ostatnio zmieniony 2007-10-19, 15:36 przez KhAn, łącznie zmieniany 2 razy.
Lincoln Burrows
coś mało tego wywiadu po polskiemu...
Fernando Sucre
No zobaczymy czy nam się spodoba, zależy co się tam stanie w następnych odcinkach ;pKhAn pisze:Spodoba wam się.
Ale kurde czemu wszyscy muszą być tacy tajemniczy ;p
Michael Scofield
ja tam wole nie wiedzieć co się stanie^^ dlatego szerokim łukiem omijam wszelkie spoilery i tego typu rzeczy ;-)
Fernando Sucre
A ja nawet jeśli obejrzę to i tak zapomnę co w nim było więc u mnie to bez różnicy ;p