John Abruzzi
John Abruzzi
Rozmowa z Jodi Lyn O'Keffe

Post autor: KhAn »

Gwiazda trzeciego sezonu serialu ”Prison Break” (Skazany na śmierć) Jodi Lyn O’Keefe została zasypana pytaniami przez jeden z zagranicznych serwisów.
Aktorka odtwarzająca postać Susan B. Anthony, oddanej pracowniczki tajemniczej ”Firmy”, opowiada o swojej postaci, jak dostała tą rolę oraz o trzecim sezonie serialu. W wywiadzie mogą pojawić się małe spoilery.

Poniżej przetłumaczony przez nas fragment:

Czy twoja postać współdziała z dużą ilością ludzi? Ponieważ w Sonie i poza nią jesteś prawdopodobnie najczęściej pracującą osobą z Dominicem. Czy dostałaś szansę grać również z innymi aktorami?

Tak, ale teraz nie wolno mi o tym rozmawiać, ponieważ ma to miejsce w późniejszych epizodach. Właśnie kręcimy dziewiąty odcinek, ale tak, współpracuje z paroma innymi. (Śmiech) Spodoba wam się.

TUTAJ link do wywiadu.

Źródło: showtv.pl
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
coś mało tego wywiadu po polskiemu...
Fernando Sucre
Fernando Sucre
KhAn pisze:Spodoba wam się.
No zobaczymy czy nam się spodoba, zależy co się tam stanie w następnych odcinkach ;p
Ale kurde czemu wszyscy muszą być tacy tajemniczy ;p
Michael Scofield
Michael Scofield
ja tam wole nie wiedzieć co się stanie^^ dlatego szerokim łukiem omijam wszelkie spoilery i tego typu rzeczy ;-)
Fernando Sucre
Fernando Sucre
A ja nawet jeśli obejrzę to i tak zapomnę co w nim było więc u mnie to bez różnicy ;p
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wywiady”