......................................................................................
http://img364.imageshack.us/img364/302/ ... /13mt2.png[/img]
[ Dodano: 2008-04-06, 19:16 ]

Ostatnio zmieniony 2008-04-06, 19:20 przez booze, łącznie zmieniany 1 raz.

no ale w tym problem ze on wogóle nie myśli. ew. ma przeczucie ale nie wiadomo skad ono sie bierze... go powinno sie zamknąc w pokoju bez klamek i ze scianami z puszkiem zeby sobie krzywdy nie zrobil...Tanira pisze:Dominik myśli że jest fajny --' szkoda ze tylko on tak myśli --'
On działa instynktownieXaneta pisze:no ale w tym problem ze on wogóle nie myśli. ew. ma przeczucie ale nie wiadomo skad ono sie bierze...Tanira pisze:Dominik myśli że jest fajny --' szkoda ze tylko on tak myśli --'
On nawet pewnie nie tylko pomyślał, on to WIE!Went zrobił fajną minę, wygląda jak by sobie pomyślał: Dominic ty idio...
Wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy, bo fakty mówią same za siebie...wykształcony, inteligentny człowiek wie, a przynajmniej powinien wiedzieć, jak się zachować w danej sytuacji a on robi sobie z tej nagrody kpiny...a tym samym z siebie prostaka.booze pisze:Niedorozwinięty, opóźniony w rozwoju prostak" porównajcie jego wykształcenie jaką szkołe skończył ze swoją.
W takim razie musiał sporo więcej sobie chlapnąć niż pozostali, bo oni jakoś trzymają fason i nie robią z siebie publicznie pośmiewiska.A jak nie potrafi po procentach powstrzymać swoich dzikich zachowań to niech się od picia wstrzymuje...szkoda na niego słów...booze pisze: A MOŻE DOMINIC TROCHE WYPIŁ NIE PRZYSZŁO WAM TO DO GŁOWY

.. zawsze mówię to co myślę, a o nim myślę właśnie tak i to już od baaardzo dawna - przed zobaczeniem tych fot :]booze pisze:tylko go tak nie obrażaj publicznie ok
jezeli cie ktoś nie rozśmieszy tez masz takie zdanie ?
Ja myślę że niema tu smutniaków, przynajmniej tego nie zauważyłem ;-)booze pisze:ale wy smutniaki jesteście