Tweener
Tweener
tutaj bêdziemy wrzucaæ ¶mieszne zdjêcia aktorów z PB
......................................................................................
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
http://img364.imageshack.us/img364/302/ ... /13mt2.png[/img] Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: 2008-04-06, 19:16 ]
Obrazek Obrazek Obrazek
Michael Scofield
Michael Scofield
3 i 4 fajne!! :D 2 mi się nie podoba bo nie lubie tego typu "żartów"...
Michael Scofield
Michael Scofield
wiekszosc widziałam xD ale ten podpis "all Dominic" mknie rozwalił xD zlew rzadzi xD
Tweener
Tweener
kolejna dostawa:
Obrazek Obrazek
Michael Scofield
Michael Scofield
Pierwszą dostawę widziałem w całości, ale zawsze fajnie na nich popatrzeć, a te dwa z Dominicem, śmieszne są, Went zrobił fajną minę, wygląda jak by sobie pomyślał: Dominic ty idio...
Michael Scofield
Michael Scofield
z pierwszej i drugiej dostawy widziałam, oprócz tego ostatniego.
I nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać.
Jezu jaki on jest tępy. Jak patrze na jego ryj to aż mi niedobrze. Przecież to jest tragedia, jak można się tak zachować..? To ani nie jest śmieszne ani zabawne. To jest żenujące.
Kiep jakich mało. Przygłup. Niedorozwinięty, opóźniony w rozwoju prostak.
Michael Scofield
Michael Scofield
Dominik myśli że jest fajny --' szkoda ze tylko on tak myśli --'
Michael Scofield
Michael Scofield
Tanira pisze:Dominik myśli że jest fajny --' szkoda ze tylko on tak myśli --'
no ale w tym problem ze on wogóle nie myśli. ew. ma przeczucie ale nie wiadomo skad ono sie bierze... go powinno sie zamknąc w pokoju bez klamek i ze scianami z puszkiem zeby sobie krzywdy nie zrobil...
Michael Scofield
Michael Scofield
kurde ale mi go szkoda czasem. Może on nie jest takim odmieńcem jak nam sie wydaje...Może jest całkiem sympatyczny kolo
Mahone
Xaneta pisze:
Tanira pisze:Dominik myśli że jest fajny --' szkoda ze tylko on tak myśli --'
no ale w tym problem ze on wogóle nie myśli. ew. ma przeczucie ale nie wiadomo skad ono sie bierze...
On działa instynktownie :P
Tweener
Tweener
ale wy smutniaki jeste¶cie 0 poczucia humoru gdyby wszyscy byli tacy jak wy to....
bez obrazy ale agulec móg³by/mog³aby siê lepiej zachowaæ o wejdzcie w wikipedie wpiszcie dominic purcell i zobaczymy kto tu jest "Przyg³up. Niedorozwiniêty, opó¼niony w rozwoju prostak" porównajcie jego wykszta³cenie jak± szko³e skoñczy³ ze swoj±.
TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE. :-x O A MO¯E DOMINIC TROCHE WYPI£ NIE PRZYSZ£O WAM TO DO G£OWY :-P
Michael Scofield
Michael Scofield
booze... No to masz prze*
Po pierwsze : wykształcenie nie musi wcale znaczyć o inteligencji!!
po drugie: agulec MOGLABY sprawdzić, ale poco??!!
Po trzecie: Mówisz nam, że nie mamy humoru, a nie widzisz, że my się właśnie smiejemy!!
Po czwarte: Nie ważne jaki jest Dom, na takich galach nie powinien sie tak zachowywac i już!!
Po piate: widać, że nas nie znasz...
Tweener
Tweener
wyt³umacz mi jedno po co go obra¿asz ? ciebie to krêci mamy siê z tego smiaæ ? i czemu mam prze**** ?
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Went zrobił fajną minę, wygląda jak by sobie pomyślał: Dominic ty idio...
Wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy, bo fakty mówią same za siebie...wykształcony, inteligentny człowiek wie, a przynajmniej powinien wiedzieć, jak się zachować w danej sytuacji a on robi sobie z tej nagrody kpiny...a tym samym z siebie prostaka.
booze pisze: A MOŻE DOMINIC TROCHE WYPIŁ NIE PRZYSZŁO WAM TO DO GŁOWY
W takim razie musiał sporo więcej sobie chlapnąć niż pozostali, bo oni jakoś trzymają fason i nie robią z siebie publicznie pośmiewiska.A jak nie potrafi po procentach powstrzymać swoich dzikich zachowań to niech się od picia wstrzymuje...szkoda na niego słów...
Michael Scofield
Michael Scofield
bo ja tak uważam... ^^
temat jest o śmiesznych fotach... Każdy inaczej odbiera sformułowanie "śmieszne"!! Moze dla niej to jest śmieszne!! A co Ciebie tak to przejęło??!! Nie rozumiem twego zażenowania!!
Tweener
Tweener
nie lubiê jak cz³owiek cz³owieka ocenia jak siê go nie zna! a wy nic nierobicie ¿adnych cyrków mo¿e to zdjêcie przypadkiem wpad³o do sieci ! by³o to jego przyjêcie z ekipom pb! a po drugie gdyby ciebie tak wyzywa³, ¶mia³aby¶ siê z tego ?
Michael Scofield
Michael Scofield
ech.. booze, mi to sie nawet już gadać nie chce.
Foty z pierwszej dostawy są dla mnie śmieszne, ale już je widziałam - w innym temacie na forum.
natomiast Purcell mnie jakoś nie rozśmieszył - takie jest moje zdanie o nim i (bez obrazy) kij Ci do tego :]
Może dla niektórych to jest śmieszne, dla mnie nie.
Pisząc taki komentarz nie miałam nic do Ciebie, więc nie wiem o co Ci za bardzo chodzi. Poza tym nie znasz mnie i nie wiesz czy jestem smutasem i jaką szkołę kończę, więc hamuj z takimi stwierdzeniami.
Jeżeli Dominik sobie wypił to rzeczywiście jest to teraz sto razy bardziej śmieszne.
A no i jeszcze - obok nicka jest taka mała ikonka świadcząca o płci użytkownika :]
I zamiast się złościć, że się nie śmiejemy - lepiej wrzucaj następne foty :]
Michael Scofield
Michael Scofield
nie no przestancie prosze was...Ja sie Linca jak i Dominica nabroniłam gdzieś wcześniej...Jestem pewna ze jest sympatycznym człowiekiem dostał rolę jaką dostał...trudno...w innych filmach wg jest genialny np Blade. Kocham ten film wlasnie z tego wzgledu ze gra tam Dom.
Tweener
Tweener
agulec wyluzuj ok nic do ciebie niemam tylko go tak nie obra¿aj publicznie ok
jezeli cie kto¶ nie roz¶mieszy tez masz takie zdanie ? a i o mój avator to jest SARA która mi siê podoba najbardziej na swiecie ;-) jakie¶ pytania?

[ Dodano: 2008-04-07, 20:09 ]
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: 2008-04-07, 20:09 ]
http://img517.imageshack.us/img517/8611 ... ka2ru1.jpg

[ Dodano: 2008-04-07, 20:10 ]
Obrazek
Michael Scofield
Michael Scofield
ale ja jestem wyluzowana :]
booze pisze:tylko go tak nie obrażaj publicznie ok
jezeli cie ktoś nie rozśmieszy tez masz takie zdanie ?
.. zawsze mówię to co myślę, a o nim myślę właśnie tak i to już od baaardzo dawna - przed zobaczeniem tych fot :]
mam nadzieję, że się Dominic nie pogniewał haha xD

No i są fajne foty :D
Pierwsze jest dobre hehe.. Dom jakie ma włosy - jakby siedział pod taką suszarką xD
Drugie to juz jest przegięcie xD a Scofield jak prawdziwy :D
Czwarte i piąte też gdzieś widziałam, ale zawsze mnie to rozwala :D jest świetnie zrobione :D
ale i tak wymiata Lincoln z lejkiem na głowie xD a Scofield jaka niewinna niewiasta :D
hahahaha ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
pierwsza jest boska xD reszta tez niczego sobie xD
Tweener
Tweener
Obrazek

[ Dodano: 2008-04-07, 20:36 ]
Obrazek

[ Dodano: 2008-04-07, 20:39 ]
Obrazek

[ Dodano: 2008-04-07, 20:41 ]
Obrazek

Narazie tyle
Michael Scofield
Michael Scofield
Łooo , hmm. Nie wiem co napisać.... Fotki są śmieszne podoba mi się Sucre z Michaelem ala Titanic, i Sucre koszykarz, ogólnie wszystkie są fajne dawaj więcej ;-)

ps.
booze pisze:ale wy smutniaki jesteście
Ja myślę że niema tu smutniaków, przynajmniej tego nie zauważyłem ;-)

A co do wypowiedzi Agulec: mnie nie zdziwiła bo ona zawsze pisze to co czuje w danym momencie, i nie nabija się z Dominica, tylko pisze swoje odczucia, nie spodobało jej się zdjęcie, to to skomentowała jak umie najlepiej. ;-) Na pewno nie chciała go obrazić/urazić, komentowała Zdjęcie ;-) i to co na nim było ;-)
Tweener
Tweener
innym tez siê moze nie podobaæ jej komentarz ale ok :-P
Michael Scofield
Michael Scofield
fajny ten banknot z podobizną Scofielda :D
i kamuflaż! haha xD

P.S. Szczerze to trochę nie rozumiem dlaczego zachowujesz się tak, jakby to Ciebie dotyczyło bezpośrednio. Możesz sobie iść napsioczyć na któregokolwiek z aktorów i nie wiem jak Ty, ale ja nie będę się czuła przez to urażona.
To, czy Wam się podoba mój komentarz czy nie, to też nie ma dla mnie znaczenia, bo nie napisałam go po to, żeby się Wam podobał. Pisze tak jak czuje i w takim razie przepraszam, jeżeli kogoś to uraziło.
Może i jest z niego fajny kolo i w sumie nic do niego nie mam, ale wiecie co? Macie racje - jego głupota jest momentami śmieszna xD
ODPOWIEDZ

Wróć do „ZDJĘCIA AKTORÓW”