T-Bag
Niunia-bo ją bardzo lubie i chciałbym pogadac z nia normalnie ;-)
Sebo-bo jest spoko i napewno byśmy sobie wypili ;-)
Agulec-bo jestem ciekawy czy na real jest tak wygadana jak na forum
Autumn-bo jest szalona i wporzadku ;-)
Michael Scofield
Xanete- bo się pośmiejemy i pewnie się spotkamy ;)
mk95 - znią tez się pośmiejemy oczywiście!! xD
Handcannon5- bo wydaje sie fajnym gosciem!! :D
Sebo- bo chyba mnie nie lubi, ale ja go tak ^^
Michael Scofield
Aglek pisze:bo chyba mnie nie lubi
A skąd taki pomysł?

Dobra teraz ja :-D
mają być 4 ok, potraktuję to jak listę osób z forum z którymi bym się chciał spotkać i to będzie pierwsza czwórka z list.

AutumnLeaf- Dlaczego?? po prostu chciałbym i już...aaaa
Agulec- Dlaczego?? Bo jest bardzo Fajna. I Ja lubię Oo.
Piotras- Bo jest spoko, myślę że mielibyśmy o czym pogadać.
Tanira-Dlaczego?? Bo jest na pewno ciekawą osobą, i chciałbym po prostu.....
John Abruzzi
Autumn - bo ją lubię xD o i napiłybyśmy się wona ^^
Tanira- bo znowu piłybyśmy Malibu xD
Agulec i Aglek bo wydają się strasznie fajne xD
Lincoln Burrows
MarQ - spoko koleś, lubię go, jesteśmy rówieśnikami ;)
Handcannon - tutaj co wyżej ;] Na pewno byśmy mieli dużo tematów do rozmów :-D
Niunia - spoko kobitka, rónież ten sam wiek ;]
Patuś - tutaj nie umiem wytłumaczyć :-P
Michael Scofield
o matko tylko 4 osoby oO łamię tą zasadę, bo w końcu od tego one są, co nie? :D poza tym jest więcej osób, z którymi chętnie bym się spotkała i ciężko byłoby mi wybierać^^ no i jeszcze myślę, że fajnie by było, gdyby te osoby o tym wiedziały :]
Dobra już nie gadam tyle --'

no więc (w kolejności alfabetycznej :] ) z:
AłtumnL. - bo ją uwielbiam! :D już nawet mogłoby być w deszczu :D *kijaszek* xD
B..! - bo tak! po prostu! jest świetna! :D
Madziluą - bo spoko z niej dziewczyna i myślę, że byśmy się dogadały :D
PatuŚ - bo szalona z niej babka..! :D tak myślę :]
Piotrasem003 - bo jest spoko, szczery i fajnie się z nim gada. No i obiecał mi kebaba :D
Sebo - bo też jest super i dobrze się z nim rozmawia o wszystkim^^
Tanirą - żeby zrobić gdzieś wiochę xD

no i oczywiście ze wszystkimi naszymi młodszymi rozrabiaczami czyli niunią, MarQiem, Handcannonem, mk95, Xanetą, Aglekiem..

o matko, najlepiej ze wszystkimi na raz! ;**
John Abruzzi
Zróbmy zlot xD
Michael Scofield
o 4 to zdecydowanie za mało xD

Agulec- bo jest nooo taka no :-D nie nudzilabym sie z nia :-D
Autumn koniecznie razem z Tanira- bo chciałbym je zobaczyc razem na zywo jak sobie poczynaja^^
Marq- bo moze okazałoby sie ze jest nizszy ode mnie :lol: , patafian:*
Niunia i Patus- bo sa tu od kiedy pamietam i jakos bez nich to forum nie jest juz tym forum, sympatyczne i szalone kobiety :-D
i reszta towarzystwa...no za duzo was zeby wymienic wszystkich, najlepiej byłoby sie spotkac cała grupa bo kazdy jest inny i niezwykły, i by sie działo :-D :-D :-D
Michael Scofield
*Madziula* pisze:Zróbmy zlot xD
a co my czarwonice na Łysej Górze :-P mozemy sie spotkac :-D ale by sie działo

stanowczo wnosze o zmiane nazwy tematu ..chyba żart że ja potrafie wybrać z tego tłumu zajefajnych osób tylko 4 :-P a wiec (kolejnośc losowa ) :

B... - wspaniała cudowna, wiele sie razem nawzdychałyśmy za Cudownym panem F, i poprostu szalona z niej Dziewczyna
Niunia- kolejna wyrazista osobowość na forum i bardzo miło się z Nią pisze, no i co to za przezycie spotkac sie w oko w oko z moderatorką :-P
Agulec- łoohh żeby na zywo poprzezywać zawały, zgony itp :-D niezwykła osóbka- bardzo sympatyczna
Tanira - żeby poodwalać maniany :-D i zobaczyć w jakim stopniu jej szaleństwo przejawia sie w zyciu codziennym
mk95-żeby zobaczyc i dotknac prawdziwej poetki młodego pokolenia (a nóż jej talent udzieli mi sie choc troszku )

Autumn- była moim guru odkad pojawiłam sie na forum... imponowała mi swoimi wypowiedziami i jednocześnie poczuciem humoru :-P

żeby nie było ze rzeczywiście nam wyjdzie zlot czarownić ...nie moze zabraknąc Panów naszych nielicznych, aczkolwiek kochanych :

MarQ- nasz rodzynek swego czasu ..jako jedyny pozostał wierny i wytrzymał tyle czasu z naszym Babskim gronem ;*
Sebo Handconnon Piotras - żeby było z kim sie posmiac i pogadac... odwazni którzy postanowili wesprzeć Marka i bardzo dobrze... w końcu mamy tutaj koedukayjne towarzystwo, żeby nie było :-P
Nero pisze:Patuś - tutaj nie umiem wytłumaczyć
Nero- żeby mi wytłumaczył :-P
Dusqmad- no jakze by mogło zabraknąc naszego Wodza :-D

[ Dodano: 2008-04-06, 17:55 ]
niunia pisze:robimy zlot ? ^^
co to wogóle za pytania ?! chyba retoryczne ..jasne! ..tylko kiedy i gdzie....sese ..jak zdam prawko to choćby na drugi konieć Polski pojadę :-P
Michael Scofield
O tak, zdecydowanie za mało 4 ^^

Patuś - bo jest kochana i ma swietny charakter. Strasznie bym chciała kiedyś zobaczyć jak rozmawia o Willu z B.. równie szaloną i strrrasznie sympatyczną dziewczyną, z którą bardzo lubię rozmawić. Doszłaby do was Ałtum nasza kochana polonistka ^^ z cudownym poczuciem humoru. No i oczywiście Agulec - jest bardzo miła. I szalona - kiedys bym bardzo chciala z nia przezyć taką impreze jaka opisała w opowiadaniu. Dorzuce do was jeszcze mk, moze by pokazała nam wiecej swoich świetnych wierszy ? :) I reszte fanek pana Willa. Ciekawe by konwersacje wyszły ^^
by usłyszeć wzdychania itp. o panu Chrisie chcialabym zobaczyc Tanire - niezwykła osobe.. z swietnym poczuciem humoru, z ktorą lubię rozmawiać na 'rozne' tematy ^^
nie chciałabym by zabrakło Madziuli - w porzadku z niej dziewczyna, którą lubię. :) I reszty naszej babskiej ekipy :)
Nie zapomniałam o naszych chłopakach kochanych ^^
Marek, jest tutaj odkąd pamiętam. Pierwsza osoba, ktora do mnie napisala z forum. Ma niesamowity charakter.. i bardzo lubię z nim gadać. To nic, ze jak bym chciala z nim porozmawiac na zywo musiala bym z moim wzrostem robic szyje jak zyrafa ^^
Piotrek - bo uwielbiam z nim pisac na gg, potrafi pomoc. Szalenie symaptyczny i miły. Chciałabym go kiedys zobaczyć, sadze, ze bysmy sie dogadali
Kevin - bo go bardzo lubie.. ach, te jego cudeńka w PSie. Szalenie symaptyczny i miły.. lubi pomagać.
Sebo, Nero, ErmiN - bo są świetni.. mają super poczucie humoru. Dobrze, że są :)
I oczywiscie jeszcze Dusqmad - założyciel tej cudownej strony..
i reszta naszej kochanej ekipy..
ech najlepiej to by było jak byśmy wszyscy sie spotkali ;*

robimy zlot ? ^^
Michael Scofield
4 za mało xD napisze wszystkich xD
Agulec ma świetne poczucie humoru xD za to ze poczęstowałam mnie pysznymi chrupiącymi, zamrożonymi pierogami xD wogóle fajnie sie z nią gada xD
Autumn czasami nie moge xD jak czasem cos napisze to sie smiac tak chce ze przestac nie moge xP
B... bo sie swietnie gada ;)
Aglek no to jest oczywiste xD gdyz bysmy spiewały na całą Polskę "Stokrotkę" w wersji zapałkowej xD
MarQ za te rozmowy itd :D
Mk95 tu sie chyba nie musze tłumaczyć ;) z nikim tak nie straciłam pakietu w 4 dni jak z nią ;) i za te teksty xD
Handcannon bo tez sie bosko gada ;) tylko rozmowa by musiała sie odbywac bez 'A' na poczatku xD
Madzialena wierna fanka naszych kochany siatkarzy z Mlekpolu którzy dostali od Skry :) fajnie by było iść na mecza ;)
Tanira też ma poczucie humoru ;P i fajna z niej dziewczyna ;]
Niunia gdyz wydaje sie sympatyczna ;)
Bellatoris, Madamebutterfly z Tymi paniami sie widziałam.Ale jak nie prrzyjada 13 kwietna to zatłuke! x
no kurde ze wszystkimi ;)
Michael Scofield
niunia pisze:robimy zlot ? ^^
Ja osobiście popieram ^^
Będzie fajnie!! :D No to gdzie?? :P
Michael Scofield
No to gdzie??
pewnie w Poznaniu, bo tym forumowym leniom poznańskim nie chce się ruszyć tyłka nigdzie dalej xD

hehe przerwa w skrobaniu na papierze, to i ja tu dorzucę swoje trzy grosze.
piotras, tylko 4? ja mogłabym wymienić 40 i 4 ;p

ok, a teraz będę Wam słodzić:

Taniruś moja, bo muszę się z nią upić i zobaczyć, czy na żywca też wygaduje takie 'rzeczy' jak przez esy xD a poza tym to moje światełko w tunelu i nie ma opcji, żeby się nie spotkać ;* a poza tym *szepcze cichutko* ja już kur...na karty nie wyrabiam xD

Agulec bo chcę zobaczyć jej minę jak wyjmę zza pleców kijek i ją pogonię ;p
B... bo chcę jej spojrzeć w oczy i powiedzieć 'tak, miałaś rację, on jest podobny do Wiewióra'.
Madziula bo Malibu czeka xD i zmuszę ją torturami do pisania kolejnych części fantastycznych opowiadań xD
Aglek żeby pogadała ze mną w 4 oczy, a nie czytała te głupoty, które wypisuję po nocach w shoucie ^^
Xaneta bo ją lubię xD bym se przypomniała jak to kiedyś byłam młoda ;p
Niunia bo zawsze wydawała mi się strasznie sympatyczna i wyrozumiała ;*
Madzialena nasza kolejna xD mądra i piękna kobietka, która też ślęczy nad pracami maturalnymi ^^ myślę, że drinka byśmy strzeliły xD
Patuś bo ją znam odkąd pamiętam ^^ może by mnie spiła i nawróciła na Willa ;p
mk95 poetka pełną gębą, powód zupełnie materialny- autograf ;p
Bellatoris, Madamebuterfly a żeby się lepiej poznać ^^

zabić mnie, jak kogoś pominęłam.

a z panów, hm...

Marq, bo mnie nigdy na gg nie ma xD
Sebo, bo go strasznie lubię, też taki optymista z niego jak i ja ;p
Piotrek, umie dobrze gotować, a ja lubię dobrze zjeść ;p spoko goścu ^^
Nero, żeby już nie gadał z googlami w shoucie ;p
Handcannon, a kto by się z samym mistrzem nie chciał spotkać ^^
Dusq, który adminem moim jest od tylu miesięcy a ja ni kija go nie znam xD a chociaż nie, podziękowałabym, że mi jednak tych 5ooo nie usunął xD;*
Khan, bo go pamiętam dobrze z początków, sympatyczny facet ^^
Morgoth już ja bym cię nauczyła człowiecze spamować i robić sygny na pół strony ;p

uf...a teraz parówka w dłoń.
Michael Scofield
Ja sie ograniczam do czterech, a wy tu wszystkich umieszczacie!! :P
T-Bag
Aglek niektorzy chcieliby sie spotkac w wiekszym gronie dlatego pisza wiecej niz 4 osoby i mi to nie przeszkadza ;-) a napisałem tylko cztery bo nie myślałem ze z tyloma osobami wszyscy chca sie spotkać ;-)

A co do zlotu to ja byłbym za bo to fajny pomysł spotkac sie w calym gronie i pogadac ale fajnie by bylo ;-)
Michael Scofield
ja nic nie mam do nich!!^^ Tylko do siebie, że napisałam tylko 4 :P
Michael Scofield
AutumnLeaf pisze:ja mogłabym wymienić 40 i 4 ;p
hee widac wpływy Polonistyczne... bo mi tu Dziadami powiało :-P
AutumnLeaf pisze:pewnie w Poznaniu, bo tym forumowym leniom poznańskim nie chce się ruszyć tyłka nigdzie dalej
to nich ruszą swoje hrabiowskie zadki i teleportują się gdzieś ... no nie wiem , trzeba by obgadać gdzie- po uzgodnieniu mniej wiecej gdzie porosrzucani sa forumowicze , eby nie było ze ktoś z gór zapitala na drugi koniec Polski :-P no i jeszcze kiedy ??
AutumnLeaf pisze:Patuś bo ją znam odkąd pamiętam ^^ może by mnie spiła i nawróciła na Willa ;p
Ojj tak ... pare butelek Malibu i Moje nauki ..a... szbyko byś wróciła na dobrą drogę :-P
Michael Scofield
Aglek, zawsze można napisać jeszcze jednego posta xD

właśnie panicze, ruszać się, Łódź mniej więcej po środku Polski xD
Michael Scofield
może Zielona Góra ? ^^
chociaż do poznania to daleko nie mam xD
AutumnLeaf pisze:Łódź mniej więcej po środku Polski xD
bym chyba sie okociła jadąc cały dzień w autobusie ^^
John Abruzzi
Poznań rulez :-P (Ale tak szczerze dotrę wszędzie gdzie tylko dojeżdża pociąg z Poznania ;-) )
Michael Scofield
AutumnLeaf pisze:Agulec bo chcę zobaczyć jej minę jak wyjmę zza pleców kijek i ją pogonię ;p
Oo.. hahaha xD

ja też jestem za! :D
dla mnie najlepszy czas to niestety dopiero wakacje ;/ ale jak miałoby być wcześniej to zorganizowałabym jakoś czas.. chyba :]

i wypraszam sobie jakieś.. 'hrabiowskie zadki' i 'panicze' xDD
Żeby się z Wami spotkać, mogę się nawet przyczołgać.. chociaż w sumie to nie najlepszy pomysł.
ja tam lubię jeździć i mogę jechać, byleby nie na drugi koniec polski z tego samego powodu co niunia :]
Michael Scofield
oooooooo xD
no to ja po długim i dogłebnym procesie tentegowania w głowie postanowiłam coś niecoś napisać *brewka*

Ałtumn - mi to w sumie tito gdzie se spotkamy xD jak pojade do Łodzi to pewnie mama za mną z kijem przybiegnie xD spotkać się musimy gdyż trzeba oblać pare spraw, wręczyć liścia i ponapalać się na moją kolekcję zdjęć Chrisa xD (oczywiscie ja sie bede napalać a ona bedzie bedzie robić to :roll: ) xD

Agulec - musze ją pogonić kijem xD i chce ja zobaczyć lajf z parasolem xD

B...- oblac mature trzeba ^^

Niunia - bo jest strasznie kochana i czasem bywa w okolicy M1 xD

Madziula - *brewka* bo lubie z nią chodzić do Biedronki i robić wieś w KFC xD

Marq - bo jest genialny xD i gratisy mi daje xD

Hand - może jak pobede troche w jego towarzystwie to splynie na mnie cudowna moc do tworzenia w PS xD

no i oczywiście z reszta tez bo jak to tak inaczej...Ja tam was wszystkich kocham xD
Michael Scofield
dlaczego wszyscy chcą mnie pogonić kijem? --'
będę musiała wziąć większego kija do obrony xD
i pomachamy se w czwórkę - B.., Ałtumn, Tanira i ja xD hahaha
Michael Scofield
ja sie nie zgadzam w Poznaniu.Za daleko mam lenie jedne xD w Olsztynie to rozumiem xD ale nie w Poznaniu xD Gdzieś trzeba zroic zlot ale tam gdzie kazdy bedzie miał blisko :P a ja to mam dobrze...zobacze sie z kilkoma osobami bo na Mazury jadą... :D
Lincoln Burrows
W Płocku :!: Najbliżej mnie jest z większych miast tylko Płock :-D Jeszcze mam koło siebie Włocławek ale się tam nie orientuję co gdzie jest :-P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”