Michael Scofield
w 10, ostatnim odcinku trzeciej serii, na samym końcu Sofia znajduję walizkę między rzeczami Whistlera.
Ostatnio zmieniony 2008-02-02, 18:37 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.
Tweener
Widzicie, a mi zdaje sie ze tam jest jakas skladana bron snajperska, ktora zabieral na wypady wendkarskie ;-) i jak tak sobie lowil to czasem kogos tam sprzatnal.. I teraz tak.. Maja laske Sucre i jak wysadza ta bombe w aucie to moze sie juz z nia porzegnac.. ale ona fajna byla.. nawet nie wiem czy nie ladniejsza od Sofi
a jak nie wysadza to przeciesz znajda ta paczke i tez jej glowe upi... ukreca znaczy.. no to ja juz bym wolal wysadzic.. a wy jak myslicie
No i nie wiecie co to za akcja miala byc, chyba w 8 odcinku jak Linc & Sucre nagrali strzaly z pistoletu
Po co to zrobili
Ale trzeba przyznac sprzet to mieli wyczesamy 
No i nie wiecie co to za akcja miala byc, chyba w 8 odcinku jak Linc & Sucre nagrali strzaly z pistoletu
Sara Tancredi
w sumie jak czy tak czy siak jej łeb odetną to juz bym wolala wysadzic,Przynajmniej miałabym świadomość że zemste mam juz za soba.
A co do Twojej teorii na temat walizki tez moze byc trafna jeżeli składane snajperki istnieją
A po co oni nagrywali te strzały to bladego pojecia nie mam.Moze jakby plan z bomba nie wypalił to chcą wrobić Susan w morderstwo 
Michael Scofield
istnieją, istnieją :] a co do walizki to już za dzień, dwa wszystko się wyjaśniczarny_rumak pisze:jeżeli składane snajperki istnieją
Tweener
agulec pisze:istnieją, istnieją :]
Dokladnie
Michael Scofield
Odcinek super ;-) Jak dla mnie chyba najlepszy w tym sezonie 
Michael Scofield
No obejrzalam w konu nastepny odcinek xD
Calosc dosyc srednia, nie zachwyca...bardzo interesujace "rozwiniecie" watku sofii i linca xd. Chyba jedno do drugiego czuje miete xD
Calosc dosyc srednia, nie zachwyca...bardzo interesujace "rozwiniecie" watku sofii i linca xd. Chyba jedno do drugiego czuje miete xD
Świeżak
Pamiętacie może taki moment jak Gretchen siedzi w barze i czeka na Sucre? Ona pisze smsa jako Gary Miller do Edwarda Guthrie o treści: " Ed wkrótce się skontaktujemy. Wyprzedajemy przez dach (????? tak mam przetłumaczone). Mam nadzieję że robisz swoje.Gary "
Pogubiłam się i nie jarzę o co tu biega
Czy ktoś z was wie 
Pogubiłam się i nie jarzę o co tu biega
Sara Tancredi
Świetny odcinek! Najbardziej podobało mi się jak pozbyli się Sammy'ego.