Michael Scofield
Michael Scofield
Re: 3x10 Dirt Nap (s3e10)

Post autor: agulec »

w 10, ostatnim odcinku trzeciej serii, na samym końcu Sofia znajduję walizkę między rzeczami Whistlera.
Tweener
Tweener

Post autor: wbluew »

Widzicie, a mi zdaje sie ze tam jest jakas skladana bron snajperska, ktora zabieral na wypady wendkarskie ;-) i jak tak sobie lowil to czasem kogos tam sprzatnal.. I teraz tak.. Maja laske Sucre i jak wysadza ta bombe w aucie to moze sie juz z nia porzegnac.. ale ona fajna byla.. nawet nie wiem czy nie ladniejsza od Sofi 8-) a jak nie wysadza to przeciesz znajda ta paczke i tez jej glowe upi... ukreca znaczy.. no to ja juz bym wolal wysadzic.. a wy jak myslicie :?:
No i nie wiecie co to za akcja miala byc, chyba w 8 odcinku jak Linc & Sucre nagrali strzaly z pistoletu :?: Po co to zrobili :?: Ale trzeba przyznac sprzet to mieli wyczesamy :mrgreen:
Sara Tancredi
Sara Tancredi
w sumie jak czy tak czy siak jej łeb odetną to juz bym wolala wysadzic,Przynajmniej miałabym świadomość że zemste mam juz za soba. :-D A co do Twojej teorii na temat walizki tez moze byc trafna jeżeli składane snajperki istnieją :-P A po co oni nagrywali te strzały to bladego pojecia nie mam.Moze jakby plan z bomba nie wypalił to chcą wrobić Susan w morderstwo :?:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

czarny_rumak pisze:jeżeli składane snajperki istnieją
istnieją, istnieją :] a co do walizki to już za dzień, dwa wszystko się wyjaśni :D
Tweener
Tweener

Post autor: wbluew »

agulec pisze:istnieją, istnieją :]

Dokladnie 8-) ale walizka mnie teraz mniej ciekawi.. ja sie zastanawiam czy Sofi wyzna Lincowi co do niego czuje.. I wiecie co wtedy sie dzieje w serialach :oops: hehe.. ale pewnie jeszcze kilka odcinkow bedziemy musieli na to czekac :cry: ale bedzie warto mi sie zdaje.. :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Sebo »

Odcinek super ;-) Jak dla mnie chyba najlepszy w tym sezonie :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: edzik »

No obejrzalam w konu nastepny odcinek xD

Calosc dosyc srednia, nie zachwyca...bardzo interesujace "rozwiniecie" watku sofii i linca xd. Chyba jedno do drugiego czuje miete xD
Świeżak
Świeżak

Post autor: summer »

Pamiętacie może taki moment jak Gretchen siedzi w barze i czeka na Sucre? Ona pisze smsa jako Gary Miller do Edwarda Guthrie o treści: " Ed wkrótce się skontaktujemy. Wyprzedajemy przez dach (????? tak mam przetłumaczone). Mam nadzieję że robisz swoje.Gary "
Pogubiłam się i nie jarzę o co tu biega :-/ Czy ktoś z was wie :?:
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Anders »

Świetny odcinek! Najbardziej podobało mi się jak pozbyli się Sammy'ego.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon III”