Zapraszam do dyskusji o odcinku 3x10 Dirt Nap
W tym temacie:
- nie prosimy o napisy, ani linki do tego odcinka. Od tego jest dział download:
http://www.prison-break.filmowo.net/cat5.htm
- nie wypytujemy kiedy będzie kolejny odcinek. Odpowiedź na to pytanie znajduje się tutaj:
http://www.prison-break.filmowo.net/pri ... i-vt69.htm
[
W tym temacie:
- nie prosimy o napisy, ani linki do tego odcinka. Od tego jest dział download:
http://www.prison-break.filmowo.net/cat5.htm
- nie wypytujemy kiedy będzie kolejny odcinek. Odpowiedź na to pytanie znajduje się tutaj:
http://www.prison-break.filmowo.net/pri ... i-vt69.htm
[
Ostatnio zmieniony 2008-01-22, 20:27 przez Dusqmad, łącznie zmieniany 1 raz.
Lincoln Burrows
Nic się Panu nie pomyliło? Konkretnie chodzi o różnicę między nazwą tematu a tym:
Dusqmad» PoprawioneDusqmad pisze:Zapraszam do dyskusji o odcinku 3x05 Interference
Ostatnio zmieniony 2008-01-22, 20:27 przez Nero, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
odcinek byl naprawde wciagajacy, wg mnie nie byl najlepsy, stal na rownym poziomie z 9 odcinkiem 
powiem wam ze jak dla mnie to troche za krotko trwala kadencja sammyego xD
gdyby tak bylo z kaczynskim to bym sie cieszyl... jednak zdaje mi sie ze sammy zyje bo tak go pokazywali dlugo jak go lechero zrzucil ... moze jeszcze jakos to rozwina
juz sofia sie obrazila na whistlera i w 11 odcinku chyba "linc to zaliczy" xD
no i pytanie takie same jak po 3 odcinku... WHATS IN THE BOX ??
podsumowujac odcinek oceniam 8/10
powiem wam ze jak dla mnie to troche za krotko trwala kadencja sammyego xD
gdyby tak bylo z kaczynskim to bym sie cieszyl... jednak zdaje mi sie ze sammy zyje bo tak go pokazywali dlugo jak go lechero zrzucil ... moze jeszcze jakos to rozwina
juz sofia sie obrazila na whistlera i w 11 odcinku chyba "linc to zaliczy" xD
no i pytanie takie same jak po 3 odcinku... WHATS IN THE BOX ??
podsumowujac odcinek oceniam 8/10
Fernando Sucre
marq, bardzo trafnie ująłeś ten odcinek
Linc chce wysadzic Susie(Q?)B. Anthony ? 
jak zawsze, oglądając ten odcinek cały się telepałem i to dosłownie
mocny serial a ten sezon dopiero sie rozkręca 
będzie sie dzialo
jak zawsze, oglądając ten odcinek cały się telepałem i to dosłownie
będzie sie dzialo
Tweener
Oglądnęłam przed chwilą
I na pewno oglądnę jeszcze raz heh jak zawsze 
Odcinek dobry
Dobrze, że Linc chcę ją wysadzić
Uuu...i coś chyba widzę, że Sofia się zakochała w Lincu hehe
I ciekawe co będzie w tej walizce, zapewne kasa ale może coś innego...
Odcinek dobry
Michael Scofield
sucre nie zdazyl wyjac tej bomby z jej samochodu, wiec moze nie zdazy ostrzec linca zeby nic nie robil bo jego maricruz jest w niebezpieczenstwie i... BUM xD
Michael Scofield
o żeż ty kutwa! to był najlepszy odcinek trzeciego sezonu! każda scena trzymała mnie w napięciu! każdusieńka. no masakra no. dopiero co obejrzałam, jeszcze jestem w szoku. XD
Świeżak
... nie potrzebnie "adresował" kase do niej... bład....
zeby czasem mari cruz nie zrobiła BUM ;]
ale odcinek naprawdę kozacki ;]
zawsze wiedziałem ze sammy to sz**ta ;]
a scofield kozak ;] to sie nazywa załatwić złe charaktery.
i wiecie co... .. co jest najleprze... ;]
ZNOWU UCIEKAJĄ
:D
zeby czasem mari cruz nie zrobiła BUM ;]
ale odcinek naprawdę kozacki ;]
zawsze wiedziałem ze sammy to sz**ta ;]
a scofield kozak ;] to sie nazywa załatwić złe charaktery.
i wiecie co... .. co jest najleprze... ;]
ZNOWU UCIEKAJĄ
Michael Scofield
jest twardy....trzymaj sie kochanie mi tam :*
Bellick...jego głupota mnie zabiła dzis...
Linc? w tym odcinku mnie zaskoczył bardzo pozytywnie...dzis w 100 % go popieram
sofia? zostawiła Jamesa... nie dziwie się...
Susan...ta kobieta mnie juz nie zdziwi ^^
Bellick...jego głupota mnie zabiła dzis...
Linc? w tym odcinku mnie zaskoczył bardzo pozytywnie...dzis w 100 % go popieram
sofia? zostawiła Jamesa... nie dziwie się...
Susan...ta kobieta mnie juz nie zdziwi ^^
Lincoln Burrows
Świetny odcinek, moim zdaniem najlepszy z tego sezonu, w końcu pozbyli się drzazgi, którą był Sammy
Jestem ciekawy, jak to w końcu wyjdzie z tą bombą. Szkoda mi było biednego Sucre "słodkiego"
gdy gadał z Gretchen o Maricruz.
Świeżak
no odcinek był fajny chciałbym wiedzieć co będzie na końcu.... co jest w walizce... hm.... wielu nurtuje to pytanie, moim zdaniem jak by nawet były pieniądze - to nie wiem nic to nie mówi, może jakaś tajemnicza karteczka wraz z tymi pieniędzmi, pierwsza myśl do głowy jaka mi przyszła to że tam jest karabin snajperski. no ale nie wiadomo.... Sucre- co on zrobi? mysle ze bedzie sypał linca bo wie ze susan jest zdolna do wszystkiego. 11 az za 2 tyg? yh.....
Michael Scofield
jestem świezo po odc i musze przyznac ze był naprawde swietny, podobnie jak pisała agulec tak i mnie trzymała w napieciu kazda scena ;-) po pierwsze podobały mi sie te nieoczekiwane zwroty akcji, ten dramatyzm momentami. a po drugie to oczywiscie Alex, pokazał klase w tym odc, nie ma co! i w ogole fajnie było tak na niego popatrzec jak współpracowal z Michaelem i Whistlerem, który jest mega szują do szescianu! no i Linc mnie pozytywnie zaskoczył, zaczął mysleć w końcu, zobaczymy jaki będzie tego efekt ;-)
ogolnie moge chyba stw ze to był jeden z najciekawszych odc trzeciego sezonu
ogolnie moge chyba stw ze to był jeden z najciekawszych odc trzeciego sezonu
Świeżak
Dzisiaj rano ogladalem ten odcinek i jestem pod wrażeniem. Jeden z najlepszych odcinków 3 serii.
Michael Scofield
twórcy sie niezle starają aby zachecic widzów i im sie to moim zdaniem jak najbardziej udaje, tylko zeby więcej było tych odcinków... 
Świeżak
Żałosne!!! 3 seria jest żałosna! A ten odc. To już wszystko było!!
1. Bellick grozi ze jak go nie wezma to wszystkim wyklepie.
A co robił T-Bag gdy zobaczył dziurę w celi Scofielda?
2. Ten dzieciak ze 170 $ proszący micheala zeby wzial go ze soba
Drugi David "Tweener" Apolskis sie kłania...
Nic nowego! Od poczatku przeciagaja ta ucieczke. Zal mi wszystkich ktorym ten sezon sie podoba. W porownianiu z 2 pierwszysmi to sie zrobila telenowela. A w poprz Susan B jako ninja. ZAbila sama 2 uzbrojoych żolinerzy... Jak Chuck Norris ...
Niech nam pokaza cos innego! Obracamy sie w 2 miejscach! Sona i Lincoln z tą laską...
Moja opinia...
1. Bellick grozi ze jak go nie wezma to wszystkim wyklepie.
A co robił T-Bag gdy zobaczył dziurę w celi Scofielda?
2. Ten dzieciak ze 170 $ proszący micheala zeby wzial go ze soba
Drugi David "Tweener" Apolskis sie kłania...
Nic nowego! Od poczatku przeciagaja ta ucieczke. Zal mi wszystkich ktorym ten sezon sie podoba. W porownianiu z 2 pierwszysmi to sie zrobila telenowela. A w poprz Susan B jako ninja. ZAbila sama 2 uzbrojoych żolinerzy... Jak Chuck Norris ...
Niech nam pokaza cos innego! Obracamy sie w 2 miejscach! Sona i Lincoln z tą laską...
Moja opinia...
Michael Scofield
w sumie blumbee ma po czesci racje, ze niektóre elementy sie powtarzają ale moja opinia nie jest az tak *radykalna* mamy tu przeciez wile nowych rzeczy, nowe miejsca, osoby, akcja jest dynamiczna, czego dowodem jest 10 odc- mi sie tam bardzo podobał- zwroty akcji najlepsze, napiecie w kazdej scenie i te emocje które doskonale oddawali poszczególni aktorzy... ;-)
Tweener
obejrzalem juz jakis czas temu no i odcinek fajny,ale jak dla mnie nie najlepszy...troche mu jednak brakowalo,jak Gretchen sie wydalna na Sucre w tym samochodzie,to miala taka mine...moj boze-myslalem,ze zawalu dostane.ona to ma to spojrzenie
co do Sammiego do ciesze sie ze juz piach gryzie-wszystkim forse zabieral,wkurzal mnie no i jeszcze mial czelnosc przystawic Lechero pistolet do glowy...niewdziecznik!Norman & Alex rzadza!!!
Michael Scofield
mnie Sammy tez denerwował, szczególnie po tym jak sie ostatnio zachowywał- ale w sumie co sie dziwic-kazdy sie pcha do władzy... ;-) ale smiesznie chodził, te ręce rozkładał talk szeroko, a jak sie "pompował"przed ojedynkiem- jezuuuu mysłałam ze padne, nie wiem z czego bardziej szydziłam z tego czy z głupoty Bellicka 
Michael Scofield
ja miałam ubaw z obydwu! hehehe.. a przez chwilę to nawet myślałam, że scenarzyści chcą się właśnie pozbyć Bellicka..
Michael Scofield
ja tez ;-) no ale mozna powiedziec ze Michael uratował mu tyłek i brzuch^^ który moglismy popodziwiac w tym odc po raz kolejny....bleee
ale podobała mi sei ta scena w której Brad podszedł do Sammego i zaczął nawijac o tym "Jamajczyku" i jego wąsiku- to mu sie udało naprawdę
ale podobała mi sei ta scena w której Brad podszedł do Sammego i zaczął nawijac o tym "Jamajczyku" i jego wąsiku- to mu sie udało naprawdę
Michael Scofield
..i o kamizelce z du*y hahaha.. przypomniał mi się Brad-twardziel z pierwszego sezonu xD i te sexy gatki w tygryska xD
Michael Scofield
te gatki sa masakryczne!!! podkreslaja mu figure, jesli wogole takie okreslenie mozna do niego zastosowac
ile jeszcze bedziemy musieli na to patrzec! Bellick to nie pozorny cwaniak i znowu mu sie to ujawnia teraz, od kiedy uchodzi w Sonie za nowego Chucka Norrisa 
Michael Scofield
nel_son nie jest to temat do tego typu pytan ale niech ci bedzie 
sprobuj sciagnac wszystkie mozliwe kodeki bo to japrawdopodobniej jest ich wina
najlepiej sciagnij FFdshow 
do tego polecam subeditplayer
sprobuj sciagnac wszystkie mozliwe kodeki bo to japrawdopodobniej jest ich wina
do tego polecam subeditplayer
Tweener
Brad-twardziel z pierwszego sezonu ubrany w sexy gatki w tygryska, koszulką do pępka, dotego wykazał się ogromną głupotą, i na koniec sponiewierany przez Sammego.
...:::Prawdziwy twardziel:::...
Co do Sammego trochę za pewnie się czuł więc dobrze że go już nie ma.
...:::Prawdziwy twardziel:::...
Co do Sammego trochę za pewnie się czuł więc dobrze że go już nie ma.
Świeżak
TO NAJLEPSZY ODCINEK Z 3 SEZONU!!! Ciekaw jestem czy Susan B. zrobi bumm
Jednak mi się wydaje, że podczas wymiany w dalszych odcinkach LJ za Jamesa Linc coś wykombinuje z tą bombą...