T-Bag
T-Bag
Re: T-Bag

Post autor: Mela0607 »

Ms_psycho pisze:Gwałciciel i Pedofil a wszyscy go lubią:D
może właśnie to iż jest negatywną postacią w serialu przyciąga do siebie ludzi i to że odgrywa ją Robert, który jest w tym naprawdę rewelacyjny - jego specyficzny jak i obłędny głos i ten wyraz twarzy, zresztą gesty jakie wykonuje są po prostu świetne
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Oktarynka »

O tak T-Bag jest spoko. Prawdę mówiąc na początku trochę się kryłam z sympatią do niego. W końcu jest zboczeńcem, ale jakim XD! Pełnym uroku i w sumie nie takim złym, w końcu zostawił tą swoją byłą (ona miała w sumie fajne imię, ale trudno - nie pamiętamy XD). Gra aktorska po prostu wymiata :)
Ogólnie lubię go, a także jak charakterystycznie dla siebie odnalazł się w Sonie. Oby też jakoś udało mu się uciec (Scofield zgrzyta zębami).
Świeżak
Świeżak

Post autor: PokemonAdvanced »

1 z najfajniejszych postaci w serialu. Współczuje mu w dzieciństwie :(
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Sebastian66i6 »

PokemonAdvanced pisze:1 z najfajniejszych postaci w serialu. Współczuje mu w dzieciństwie
Chyba jego dzieciństwa mu współczujesz :D .. bo to wyszło tak że jak będziesz dorosły to już mu nie będziesz współczuł ^^
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: *Madziula* »

Uwielbiam T-Baga :D Najbardziej mi było go żal jak opowiadał Susan Hollander o swoim dzieciństwie... :( i jeszcze ona powiedziała mu 'nie' :evil: Ja na miejscu Susan rzuciłabym mu sie w ramiona :lol:
Świeżak
Świeżak

Post autor: Alishia »

Nie no on jest poprostu <THE BEST> Fajna i ciekawa postać 8-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

uwielbiam uwielbiam i jeszcze raz uwielbiam! Jak juz to wczesniej pisałam jest uroczy w całej tej swojej nienormalnosci ;-)
no i fajnie krzyczy jak mu Michael wbija nóż w rączkę :mrgreen: :mrgreen:
Świeżak
Świeżak

Post autor: Frau Schwamm »

Do niedawna wydawał mi się taki oschły, zupełnie bezuczuciowy. Mój postaciopogląd (:D) zmieniły jego wspomnienia z dzieciństwa. Żal mi się go zrobiło. Biedny, mały Teddy! Aż mnie serce rwało w kierunku telewizora.
*Madziula* pisze:Najbardziej mi było go żal jak opowiadał Susan Hollander o swoim dzieciństwie... :( i jeszcze ona powiedziała mu 'nie' :evil: Ja na miejscu Susan rzuciłabym mu sie w ramiona :lol:
No dokładnie. W ogóle te wyznania wyszły nawet dość romantycznie. Ja nie wiem jak można spławić faceta po takich wyznaniach! To Susan jest bezuczuciowa, o! <bulwers>
Postać T-Bag jest jedną z najciekawszych.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

T-bag ma uczucia, mimo tylu przestępstw, ktore popelnił, niektore z premedytacją.. ale on tylko chciał stworzyć kochajaca sie rodzine, poczuć się wreszcie potrzebnym. Bo jak już wspomniano, jego dzieciństwo nie było wcale łatwe. Pokazał się z tej lepszej strony, gdy nie skrzywidzł Susan, ani tych dzieci, choc mial taka okazje. Zadzwonił na policje, i zgłosił gdzie się znajdują, przy czym okazał się bezsilny i zaczał płakac, bo zrozumiał co własnie stracił. :-)
Michael Scofield
Michael Scofield

strasznie mi było go wtedy szkoda... :-| to była jedna z tych scen ktore dokładnie odzwierciedlają złożonosć jego osobowosci, ktora czyni go tak wyjątkowym :-)
wogole to był taki dziwny sentymentalny odcinek, który rzucał nowe światło na niektóre postacie...
Świeżak
Świeżak

Post autor: hopsc »

Zdecydowanie jedna z najlepszych ról tego serialu. Bardzo mi się podoba to, że T-Bag potrafi się wykaraskać z wszystkiego, przekonać do siebie każdego, znaleźć gadkę do wszystkiego i odnaleźć sie w każdej sytuacji. No i nigdy nie wiem czym i kiedy nas zaskoczy.
Fernando Sucre
Fernando Sucre

No, tej jego dziołchy nie polubiłam :<. W sumie wierzę, że on NAPRAWDĘ się zmienił odkąd ją poznał. A już jestem pewna tego, że ją kochał i chciał jak najlepiej.

W ogóle to konkretny facet jest. Myślę nawet że dorównywałby Majkowi inteligencją gdyby nie te jego..ehm preferencje i zachcianki ; ). Bezbłędnie wyrolował ich z tą forsą, i w ogóle te jego teksty. Ach, niech mu będzie jak najlepiej ^_^.
Michael Scofield
Michael Scofield

Oktarynka pisze:niech mu będzie jak najlepiej ^_^.
popieram w 100% ;-)
gościu jest jak dla mnie niemozliwy! Pokręcony, nienormalny ale bardzo bardzo interesujący... Bo tak w sumie to T-Bag jest jedną z tych postaci, których twórcy obdarzyli niezwykła inteligencją, o czym wiele osób czesto zapomina!!! śmiem nawet twierdzić ze zajmuje on pod tym względem nawet miejsce na podium tuż za Michaelem i Mahone'm. Wystarczy przypomniec sobie jego zdolności o jakich dowiedzieliśmy sie w czasie tych wspomnień z dzieciństwa czy chociażby tą fotograficzną pamięć, gdy bez mapy zapamiętał gdzie zakopano te pieniądze w 2 sezonie. Niezły szczurek z niego :-P :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

ooo jaka słodka para T-bag + Michael

Obrazek
Fernando Sucre
Fernando Sucre

jak masz jeszcze jakieś zdjęcia tego typu to daj mi daj mi daj mi............... *____*

KNEPPER KOCHAM CIĘ i twoje poczucie humoru @__@!!!
(i mi tu nie chodzi i pozorowany homoseksualizm, nie to mnie rajcuje :P.
ALE TO ŻE TYLKO PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI MOGĄ SE Z TEGO JAJA ROBIĆ
kocham kocham kocham)

Went sobie myśli "mmm w sumie nie smakujesz tak źlee...."
Michael Scofield
Michael Scofield

ja poszukuje... jak znajde to juz bede umieszczać w tematach o aktorach
Michael Scofield
Michael Scofield

co za zdjęcia sie tu dzis po 22:00 pojawiają!!! :mrgreen: warto posiedzieć czasem dłuzej na necie :lol:
podpisuje sie pod prośbą o ciąg dalszy fotek :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

a dalsze sa już pod Robertem Knepperem :mrgreen: , dziś mnie jakoś tak naszło żeby ozywić to forum wstawiają cjakies ciekawe tudzież wstrzasające fotki
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

patus szalejesz ^^ nawet jakiś filmik na tubie widziałam z urywkiem właśnie z tej sceny ^^
Knepper poczucie humoru rzeczywiście ma ^^
A jeśli chodzi o Tedzia to w Sonie lepiej wygląda niż w 2 sezonie, zwłaszcza w tej czerwonej koszulinie;P
Michael Scofield
Michael Scofield

no w drugim dziwnie mu było w tej farbowanej fryzurze, nie to co w pierwszym, gdzie nie wiem czemu ale wyglądał o 15 lat młodziej ;-)
a co do trzeciego to jest tam hehe jak dla mnie "za czysty" :-D :lol:
Tweener
Tweener

Post autor: natalios »

słyszeliście o tym że T-bag ma iść do więzienia nie wiem za co bo czytałam to na strone i nie pamietam jakiś wypadek czy cos i jakiś chłopak zginął przez niego wiecie coć o tym?? :-/ jak ja odnajde to podam link
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

yyy.. [?]
być może mylisz go z Lanem Garrisonem; serialowym tweenerem. Bo nie słyszałam nigdzie żadnych pogłosek o wypadku Roberta Kneppera ;)
Michael Scofield
Michael Scofield

niunia pisze:Bo nie słyszałam nigdzie żadnych pogłosek o wypadku Roberta Kneppera ;)
No ja tez nie ;-)
ehhh ten Teodoro Teodoro, wolalam go jako "T-Bag'a" z 1 serii nawet z 2 bardziej niż z 3. Tak jakoś te jego niektóre zachowania do niego nie pasują no ale coż... mam nadzieję ze od stycznia znowu zrobi trochę zamieszania, a nie tylko: "Si, Patron"
Michael Scofield
Michael Scofield

Pewnie dopiero po ucieczce Michaela..jak T-Bag przejmie władze ... w pełni pokaże nam swoje możliwości. Już nie moge się doczekać "Si sinior T-Bag ": :mrgreen:
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Dusqmad »

B... pisze:mam nadzieję ze od stycznia znowu zrobi trochę zamieszania, a nie tylko: "Si, Patron"
Bez jednej ręki nie będzie już nikim innym jak żartownisiem i przydupasem, a już na pewno nie uda mu się zaspokoić specyficznych towarzyskich zapotrzebowań ;). Zrobienie z niego inwalidy zaowocowało tym, że to już nie ten sam człowiek co w pierwszym sezonie. Nie jest przystosowany by być kimkolwiek liczącym się w więzieniu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postacie”