może właśnie to iż jest negatywną postacią w serialu przyciąga do siebie ludzi i to że odgrywa ją Robert, który jest w tym naprawdę rewelacyjny - jego specyficzny jak i obłędny głos i ten wyraz twarzy, zresztą gesty jakie wykonuje są po prostu świetneMs_psycho pisze:Gwałciciel i Pedofil a wszyscy go lubią:D
T-Bag
Fernando Sucre
O tak T-Bag jest spoko. Prawdę mówiąc na początku trochę się kryłam z sympatią do niego. W końcu jest zboczeńcem, ale jakim XD! Pełnym uroku i w sumie nie takim złym, w końcu zostawił tą swoją byłą (ona miała w sumie fajne imię, ale trudno - nie pamiętamy XD). Gra aktorska po prostu wymiata 
Ogólnie lubię go, a także jak charakterystycznie dla siebie odnalazł się w Sonie. Oby też jakoś udało mu się uciec (Scofield zgrzyta zębami).
Ogólnie lubię go, a także jak charakterystycznie dla siebie odnalazł się w Sonie. Oby też jakoś udało mu się uciec (Scofield zgrzyta zębami).
Świeżak
1 z najfajniejszych postaci w serialu. Współczuje mu w dzieciństwie 
Lincoln Burrows
Chyba jego dzieciństwa mu współczujeszPokemonAdvanced pisze:1 z najfajniejszych postaci w serialu. Współczuje mu w dzieciństwie
John Abruzzi
Uwielbiam T-Baga
Najbardziej mi było go żal jak opowiadał Susan Hollander o swoim dzieciństwie...
i jeszcze ona powiedziała mu 'nie'
Ja na miejscu Susan rzuciłabym mu sie w ramiona 
Świeżak
Nie no on jest poprostu <THE BEST> Fajna i ciekawa postać 
Michael Scofield
uwielbiam uwielbiam i jeszcze raz uwielbiam! Jak juz to wczesniej pisałam jest uroczy w całej tej swojej nienormalnosci ;-)
no i fajnie krzyczy jak mu Michael wbija nóż w rączkę

no i fajnie krzyczy jak mu Michael wbija nóż w rączkę
Świeżak
Do niedawna wydawał mi się taki oschły, zupełnie bezuczuciowy. Mój postaciopogląd (:D) zmieniły jego wspomnienia z dzieciństwa. Żal mi się go zrobiło. Biedny, mały Teddy! Aż mnie serce rwało w kierunku telewizora.
Postać T-Bag jest jedną z najciekawszych.
No dokładnie. W ogóle te wyznania wyszły nawet dość romantycznie. Ja nie wiem jak można spławić faceta po takich wyznaniach! To Susan jest bezuczuciowa, o! <bulwers>*Madziula* pisze:Najbardziej mi było go żal jak opowiadał Susan Hollander o swoim dzieciństwie...i jeszcze ona powiedziała mu 'nie'
Ja na miejscu Susan rzuciłabym mu sie w ramiona
Postać T-Bag jest jedną z najciekawszych.
Michael Scofield
T-bag ma uczucia, mimo tylu przestępstw, ktore popelnił, niektore z premedytacją.. ale on tylko chciał stworzyć kochajaca sie rodzine, poczuć się wreszcie potrzebnym. Bo jak już wspomniano, jego dzieciństwo nie było wcale łatwe. Pokazał się z tej lepszej strony, gdy nie skrzywidzł Susan, ani tych dzieci, choc mial taka okazje. Zadzwonił na policje, i zgłosił gdzie się znajdują, przy czym okazał się bezsilny i zaczał płakac, bo zrozumiał co własnie stracił. 
Michael Scofield
strasznie mi było go wtedy szkoda...
to była jedna z tych scen ktore dokładnie odzwierciedlają złożonosć jego osobowosci, ktora czyni go tak wyjątkowym
wogole to był taki dziwny sentymentalny odcinek, który rzucał nowe światło na niektóre postacie...
wogole to był taki dziwny sentymentalny odcinek, który rzucał nowe światło na niektóre postacie...
Świeżak
Zdecydowanie jedna z najlepszych ról tego serialu. Bardzo mi się podoba to, że T-Bag potrafi się wykaraskać z wszystkiego, przekonać do siebie każdego, znaleźć gadkę do wszystkiego i odnaleźć sie w każdej sytuacji. No i nigdy nie wiem czym i kiedy nas zaskoczy.
Fernando Sucre
No, tej jego dziołchy nie polubiłam :<. W sumie wierzę, że on NAPRAWDĘ się zmienił odkąd ją poznał. A już jestem pewna tego, że ją kochał i chciał jak najlepiej.
W ogóle to konkretny facet jest. Myślę nawet że dorównywałby Majkowi inteligencją gdyby nie te jego..ehm preferencje i zachcianki ; ). Bezbłędnie wyrolował ich z tą forsą, i w ogóle te jego teksty. Ach, niech mu będzie jak najlepiej ^_^.
W ogóle to konkretny facet jest. Myślę nawet że dorównywałby Majkowi inteligencją gdyby nie te jego..ehm preferencje i zachcianki ; ). Bezbłędnie wyrolował ich z tą forsą, i w ogóle te jego teksty. Ach, niech mu będzie jak najlepiej ^_^.
Michael Scofield
popieram w 100% ;-)Oktarynka pisze:niech mu będzie jak najlepiej ^_^.
gościu jest jak dla mnie niemozliwy! Pokręcony, nienormalny ale bardzo bardzo interesujący... Bo tak w sumie to T-Bag jest jedną z tych postaci, których twórcy obdarzyli niezwykła inteligencją, o czym wiele osób czesto zapomina!!! śmiem nawet twierdzić ze zajmuje on pod tym względem nawet miejsce na podium tuż za Michaelem i Mahone'm. Wystarczy przypomniec sobie jego zdolności o jakich dowiedzieliśmy sie w czasie tych wspomnień z dzieciństwa czy chociażby tą fotograficzną pamięć, gdy bez mapy zapamiętał gdzie zakopano te pieniądze w 2 sezonie. Niezły szczurek z niego
Michael Scofield
ooo jaka słodka para T-bag + Michael

Fernando Sucre
jak masz jeszcze jakieś zdjęcia tego typu to daj mi daj mi daj mi............... *____*
KNEPPER KOCHAM CIĘ i twoje poczucie humoru @__@!!!
(i mi tu nie chodzi i pozorowany homoseksualizm, nie to mnie rajcuje
.
ALE TO ŻE TYLKO PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI MOGĄ SE Z TEGO JAJA ROBIĆ
kocham kocham kocham)
Went sobie myśli "mmm w sumie nie smakujesz tak źlee...."
KNEPPER KOCHAM CIĘ i twoje poczucie humoru @__@!!!
(i mi tu nie chodzi i pozorowany homoseksualizm, nie to mnie rajcuje
ALE TO ŻE TYLKO PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI MOGĄ SE Z TEGO JAJA ROBIĆ
kocham kocham kocham)
Went sobie myśli "mmm w sumie nie smakujesz tak źlee...."
Michael Scofield
ja poszukuje... jak znajde to juz bede umieszczać w tematach o aktorach
Michael Scofield
co za zdjęcia sie tu dzis po 22:00 pojawiają!!!
warto posiedzieć czasem dłuzej na necie
podpisuje sie pod prośbą o ciąg dalszy fotek
podpisuje sie pod prośbą o ciąg dalszy fotek
Michael Scofield
a dalsze sa już pod Robertem Knepperem
, dziś mnie jakoś tak naszło żeby ozywić to forum wstawiają cjakies ciekawe tudzież wstrzasające fotki
Michael Scofield
patus szalejesz ^^ nawet jakiś filmik na tubie widziałam z urywkiem właśnie z tej sceny ^^
Knepper poczucie humoru rzeczywiście ma ^^
A jeśli chodzi o Tedzia to w Sonie lepiej wygląda niż w 2 sezonie, zwłaszcza w tej czerwonej koszulinie;P
Knepper poczucie humoru rzeczywiście ma ^^
A jeśli chodzi o Tedzia to w Sonie lepiej wygląda niż w 2 sezonie, zwłaszcza w tej czerwonej koszulinie;P
Michael Scofield
no w drugim dziwnie mu było w tej farbowanej fryzurze, nie to co w pierwszym, gdzie nie wiem czemu ale wyglądał o 15 lat młodziej ;-)
a co do trzeciego to jest tam hehe jak dla mnie "za czysty"

a co do trzeciego to jest tam hehe jak dla mnie "za czysty"
Tweener
słyszeliście o tym że T-bag ma iść do więzienia nie wiem za co bo czytałam to na strone i nie pamietam jakiś wypadek czy cos i jakiś chłopak zginął przez niego wiecie coć o tym??
jak ja odnajde to podam link
Michael Scofield
yyy.. [?]
być może mylisz go z Lanem Garrisonem; serialowym tweenerem. Bo nie słyszałam nigdzie żadnych pogłosek o wypadku Roberta Kneppera
być może mylisz go z Lanem Garrisonem; serialowym tweenerem. Bo nie słyszałam nigdzie żadnych pogłosek o wypadku Roberta Kneppera
Michael Scofield
No ja tez nie ;-)niunia pisze:Bo nie słyszałam nigdzie żadnych pogłosek o wypadku Roberta Kneppera
ehhh ten Teodoro Teodoro, wolalam go jako "T-Bag'a" z 1 serii nawet z 2 bardziej niż z 3. Tak jakoś te jego niektóre zachowania do niego nie pasują no ale coż... mam nadzieję ze od stycznia znowu zrobi trochę zamieszania, a nie tylko: "Si, Patron"
Michael Scofield
Pewnie dopiero po ucieczce Michaela..jak T-Bag przejmie władze ... w pełni pokaże nam swoje możliwości. Już nie moge się doczekać "Si sinior T-Bag ": 
Bez jednej ręki nie będzie już nikim innym jak żartownisiem i przydupasem, a już na pewno nie uda mu się zaspokoić specyficznych towarzyskich zapotrzebowańB... pisze:mam nadzieję ze od stycznia znowu zrobi trochę zamieszania, a nie tylko: "Si, Patron"