czekam i obejrze, ale oby to był ostatni sezon bo jak mamę kocham przestane
Mahone
ja nie zwymiotuje, o niee... (no chyba że po parówkach ale to inna historia
)
Michael Scofield
Jak tak czytam Wasze posty, to jestem coraz bardzie ciekawa, czy się zmienią, gdy 4 sezon się zacznie
Póki co, wszyscy podchodzimy do niego dość sceptycznie - łącznie ze mną - głównie przez spoilery, którymi jesteśmy poirytowani oraz, wydaje mi się, jesteśmy już trochę zmęczeni tym ciągłym czekaniem 
Osobiście nie mogę się doczekać, żeby go zobaczyć, by przekonać się, czy naprawdę będzie taki kiepski jak nam się wydaję, czy nas jednak zaskoczy^^
Osobiście nie mogę się doczekać, żeby go zobaczyć, by przekonać się, czy naprawdę będzie taki kiepski jak nam się wydaję, czy nas jednak zaskoczy^^
Fernando Sucre
Pewnie tak ;-) Teraz możemy sobie pogdybać, ale to nie znaczy, że nie zmienimy zdania. Faktycznie gdyby spojrzeć trochę wstecz, poczytać wszystkie posty dotyczące odcinków 3 serii to o dziwo same pochwały się sypały "odcinek boski", "jeden z lepszych odcinków", "odcinek dobry", "najlepszy odcinek 3 serii" itd. Nie wspomnę o emocjach jakie wzbudził odcinek 13 ;-) Ja również chcę zobaczyć 4 sezon ale nie przezywam go już tak bardzo. Cóż wszystko kiedyś ma prawo się znudzić, mam nadzieję, że to chwilowe znudzenie i zagną mnie na zawał 4 sezonem (i miejmy nadzieje ostatnim ;-) )agulec pisze:jesteśmy już trochę zmęczeni tym ciągłym czekaniem
Michael Scofield
Jest długi okres czekania pomiędzy sezonami,a końcówka 3 sezonu zostawiła tyle pytań że szok^^ tematy do rozmów sie już chyba wyczerpały ;-) i dlatego jesteśmy zmęczeni tym czekaniem, gdybaniem, domyślaniem sie itp....ale ale^^ przecież będzie ten sezon już całkiem niedługo, osobiście myślę że 4S "zaskoczy"...kurde fajnie macie 
C-Note
Roe , 5 season jak by zrobili było by skomplikowanie , oczywiscie chcial bym zeby zrobili, no ale oni nie mają teraz co kręcic a dopiero co w 5 seasonie ,