Michael Scofield
Jak dowiadujemy się od Nicka Santory nic nie jest jeszcze do końca przesądzone. W ostatnim swoim poście na internetowym blogu czytamy: "Oficjalna decyzja o czwartym sezonie Prison Break nie została jeszcze podjęta, jednak takich decyzji nigdy nie podejmowaliśmy tak wcześnie, wiec to nic jeszcze nie znaczy. Wierze, że zdecydujemy się na ten 4 sezon, ale nie mogę tego zagwarantować. Nie bierzcie pod uwagę plotek, które sieją dziennikarze... gdyby to show miałoby sie zakończyć poinformowałbym was.."
źrodło: prison.org
źrodło: prison.org
Mahone
A więc jest nadziejaniunia pisze:gdyby to show miałoby sie zakończyć poinformowałbym was.."
Sara Tancredi
Czyli III sezon na 100% konczy sie z 13 odc. ?
Michael Scofield
nie.. własnie dokończą tamte odcinki, ale nie wiadomo czy powsatnie 4 sezon
Michael Scofield
nadzieja...zobaczymy co bedzie dalej...
Sara Tancredi
I to byloby chyba najlepsze rozwiazanie. A skad masz taką informacje?patus1905 pisze:nie.. własnie dokończą tamte odcinki, ale nie wiadomo czy powsatnie 4 sezon
C-Note
Nadzieja- najważniejsza:) I by nas poinformowali. jeśli teraz tego nie zrobili, znaczy ze bedzie 4 sezon bo intensywnie myśla.
Michael Scofield
teraz już mam wode z mózgu co czytam wieści w serwisie PB to co raz inan koncepcja.... teraz już sama nie wiem czy dokańczają czy zaczynaja nowy sezon
Sara Tancredi
Trzeba czekac i byc cierpliwym mam nadzieje ze niedlugo wszystko sie wyjasni.
Tweener
tak trzeba być dobrej myśli, pewnie wszystko zależy od sponsorów którzy im za to płacą
Świeżak
Jesli beda pieniądze to bedzie i 4 sezon :}
Michael Scofield
czekaja na korzystniejsze oferty jak juz jakąś dostana dobrą - a wierze w to mocno- to zaczną kręcic 4 sezon 
Świeżak
Jeśli to od sponsorów zalezy 4 sezon to ja im moge zapłacić 
Świeżak
Ile?
Na tym poziomie to oni czekaja na naprawde duze pieniadze 
Jest tez taka opcja ze jesli je dostana to zamiast zrobic 4 sezon PB zrobia nowy serial
Jesli tak to niech bedzie rownie wysmienity jak PB, chociaz wiadomo ze chcialbym dalsze losy Scofielda
Jest tez taka opcja ze jesli je dostana to zamiast zrobic 4 sezon PB zrobia nowy serial
Jesli tak to niech bedzie rownie wysmienity jak PB, chociaz wiadomo ze chcialbym dalsze losy Scofielda
Świeżak
ci cali chca kase za to zeby latac za Scofieldem z kamerą?
ja moge latac za darmo , a nawet doplacac
ja moge latac za darmo , a nawet doplacac
Michael Scofield
Myśle, że to nie problem kasy... Spójrzcie ile kasy dostali za te 3 !! Starczyłoby im na 2 sezony jeszcze i nowy serial!! 
Michael Scofield
Ja też chętnie pomogę w przygotowaniach, tylko niech oni już to kręcą, ile będziemy czekać
Świeżak
No właśnie ile będziemy czekać na PB 4 . W USA będzie 1 Września 2008 roku. :->
- A u nas nawet 3 sezonu jeszcze nie było
- A u nas nawet 3 sezonu jeszcze nie było
Michael Scofield
mysle ze jak dobrze pojdzie, tzn nie bedzie strajku zadnego to 4 sezon zobaczymy na wiosne 2009...
Świeżak
Tak czytam wasze posty i sie dziwie. Przeciez PB mozna sciagnac... Ja juz obejzalem cala 3 serie tzn te odcinki ktore juz wyszly.
My mówimy już o 4 sezonie..
niunia
My mówimy już o 4 sezonie..
niunia
Ostatnio zmieniony 2008-07-10, 15:42 przez bula29, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Bag
Wszyscy chyba widzieli już 3 sezon. Ale w tym temacie mówimy o 4 sezonie w USA i o tym kiedy będzie leciał w Polsce, raczej z ciekawości, a nie dlatego ze ktoś nie widział. W innych teamatach zobaczysz, że wszyscy już są na bieżącobula29 pisze:Tak czytam wasze posty i sie dziwie. Przeciez PB mozna sciagnac... Ja juz obejzalem cala 3 serie tzn te odcinki ktore juz wyszly.
Świeżak
no nie wiem niektorzy narzekaja na to ze pb3 seria wyjdzie za rok w polsce wiec nie wiem czy wszyscy juz to ogladali
Fernando Sucre
Trzecia seria będzie we wrześniu a nie za rok 
Michael Scofield
III sezon będzie we wrześniu 2008 w Polsce - w USA już dawno temu był emitowany, dlatego Ci co chcieli szybciej go zobaczyć, to sobie poradzili
W tym samym czasie, kiedy u nas będzie emitowany sezon III (wrzesień 2008) w Stanach ma rozpocząć się emisja IV sezonu.
W tym samym czasie, kiedy u nas będzie emitowany sezon III (wrzesień 2008) w Stanach ma rozpocząć się emisja IV sezonu.
Sara Tancredi
No i dobrze jest... Fajnie wiedzieć, że można jeszcze na coś czekać związanego z tym serialem x]
Jak dla mnie mógłby i być 5 sezon ; )
Jak dla mnie mógłby i być 5 sezon ; )