Nie widziałam scenariusza ale dam sobie rękę uciąć że takiej sceny nigdy nie zobaczymy.madamebutterfly pisze:Sara się na niego obrazi że to on ją w to wszystko wciągnąl, zmarnowal jej życie i odejdzie w stronę jakiegoś opalonego ratownika ^^
a mike się zalamie i się zabije... ^^
Fernando Sucre
Mahone
uważaj bo jeszcze stracisz... 
a w ogóle to tak sobie z nudów tylko fantazjuję. Liczę na zakończenie ze sklepem dla nurków
Może Sara będzie w Panamie i będzie chciala ponurkować i pójdzie kupić pletwy i szok ^^
a w ogóle to tak sobie z nudów tylko fantazjuję. Liczę na zakończenie ze sklepem dla nurków
C-Note
równie dobrze może być jeszcze tak że wezmą Sarę do firmy i dadzą jej za zadanie załatwienie Mike'a
nigdy nic nie wiadomo ale wg. to byłby bardzo zły pomysł
bo w sumie Mike zasłużył żeby to wszystko się wreszcie skończyło i żeby byli razem 
C-Note
W to to ja akurat wątpię bardzo mało prawdopodobne ale nie mówię na 100% że nie bo nkit tego nie wie oprócz reżyserów Prison Break.....Serdziu pisze:równie dobrze może być jeszcze tak że wezmą Sarę do firmy i dadzą jej za zadanie załatwienie Mike'a
Świeżak
A ja myślę, że to będzie dokładnie tak z tym nastrojem, który każdemu się udzieli 
Świeżak
4 sezon staje się jedną wielką zagadką - i dobrze, będzie ciekawiej 
C-Note
no miejmy nadzieję że będzie ciekawie...bo ja już się go nie mogę doczekać
T-Bag
W sumie to nie wiedziałam czy dać to tutaj czy do spoilerów, ale daję tutaj
:
Fan: Czy zobaczymy scenę erotyczną pomiędzy Michaelam a Sara?
The_Man: Więc właściwie to nie będziemy widzieć jak uprawiają sex, ale możemy ich zobaczyć razem w łóżku.
źródło: http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
tłumaczenie: Mahonia
Fan: Czy zobaczymy scenę erotyczną pomiędzy Michaelam a Sara?
The_Man: Więc właściwie to nie będziemy widzieć jak uprawiają sex, ale możemy ich zobaczyć razem w łóżku.
źródło: http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
tłumaczenie: Mahonia
Ohoho
Będzie gorąco xD Napewno razem będą leżeć pod kołdrą, a tak poza tym to nic....

C-Note
właśnie to że będą w łóżku to jeszcze nic, przecież dżymnąć się tylko mogli 
Michael Scofield
Właśnie Serdziu, dzymnąc tylko mogli.
A ja to widzę tak. Będzie zaskok
będzie szczęście
będzie niedowierzanie
będzie kiss
a potem to już tylko gangsterka 
A ja to widzę tak. Będzie zaskok
Michael Scofield
no to jak beda w lozku to pewnie przykryci pod brode koldra, albo pierzyna xD, a sara bedzie miala pizame a'la babcia (dlugie spodnie i koszula na guziki na dlugi rekaw zapieta pod szyje) xD...
Napewno pokaża jak się całują. Tylko nie wiadomo, czy bedą nadzy, czy Sara bedzie miala jakąś bieliznę.
Boże o czym ja myśle. Wybijcie mi to z głowy teraz xD
Boże o czym ja myśle. Wybijcie mi to z głowy teraz xD
Michael Scofield
Bum Bum xDPam pisze:Wybijcie mi to z głowy teraz xD
Ja tam mam nadzieję, ze jednak coś będzie no bo tak tylko tego... Nudno
Michael Scofield
Wlaśnie tylko tego to za mało. Tyle czekamy a tu tylko pod kołdrą będą. Chociaż jak się kochał Sucre to Maricruz zawsze miała bielizne. Może tak musi być, bo inaczej to będzie film 18+
C-Note
na pewno producenci zadbają żeby Prison Break nie odbiegał zbytnio od swojej tematyki
tak więc możemy się spodziewać ewentualnie tylko kiss kiss
mnie tam osobiście bardziej ciekawi jak razem będą działać przeciwko firmie ;-)
Michael Scofield
kiss kiss też dobre w tej sytuacji. nie mogę się doczekać tego momentu. Jak już będą działać przeciwko firmie będą zgranym duetem.
C-Note
według mnie fajnym chwytem byłoby jakby Mike i Sara w rzeczywistości się ten teges
kto wie może Went myślał o tym ale Sara już zajęta była
w sumie to fajna para by z nich była 
Fernando Sucre
Zazwyczaj tak jest, że stworzona w serialu para potem każdemu pasuje w realu. Mi tam osobiście oni do siebie nie pasująSerdziu pisze:w sumie to fajna para by z nich była
A Wy tu tak o ten teges debatujecie
No taki scenariusz jest juz bardziej prawdopodobnyedzik pisze:no to jak beda w lozku to pewnie przykryci pod brode koldra, albo pierzyna xD, a sara bedzie miala pizame a'la babcia (dlugie spodnie i koszula na guziki na dlugi rekaw zapieta pod szyje) xD...
Świeżak
A mi się wydaje że jak się spotkają no to pewnie będzie tyle zamieszania że nawet się nie zdążą pocałować a co dopiero kochać:D Bo ja mam taka teorię że Mike się dowie że Sara żyje i będzie chciał ją uratować, no i zapewne mu sie uda... tak pod koniec serii... 
C-Note
kto wie, może zrobią nam niespodziankę i zaraz w pierwszym odcinku ją uratuje
wg mnie nie byłby to zły pomysł 
Fernando Sucre
Będzie zdziwienie > szok > niepewność > i dystans Sary do Michela. To na początek. Potem chyba poznawanie sie na nowo no i dopiero po odzyskaniu zaufania może dojść do czegoś więcej.
Tweener
A ja myślę, że, nieważne w jakich okolicznościach, ale Mike się poryczy. Zobaczy Sarę, podejdą do siebie, przytulą się, a jak się odsuna, do Sara będzie miała całe ramię mokre
Co do reszty, to mi by tam wszystko pasowało 
C-Note
nie no w końcu muszą dbać o to żeby Mike jako tako wyglądał na takiego twardziela to może aż całego ramienia nie zapłacze 
Tweener
No, całego może faktycznie nie... Ale pamiętacie, jak w 1 sezonie, w Fox River zaczął ryczeć w ramię Linca? To było podczas jakichś zamieszek na ogólnym...