Fernando Sucre
Fernando Sucre
madamebutterfly pisze:Sara się na niego obrazi że to on ją w to wszystko wciągnąl, zmarnowal jej życie i odejdzie w stronę jakiegoś opalonego ratownika ^^
a mike się zalamie i się zabije... ^^
Nie widziałam scenariusza ale dam sobie rękę uciąć że takiej sceny nigdy nie zobaczymy. :mrgreen:
uważaj bo jeszcze stracisz... :)
a w ogóle to tak sobie z nudów tylko fantazjuję. Liczę na zakończenie ze sklepem dla nurków :) Może Sara będzie w Panamie i będzie chciala ponurkować i pójdzie kupić pletwy i szok ^^
C-Note
C-Note
równie dobrze może być jeszcze tak że wezmą Sarę do firmy i dadzą jej za zadanie załatwienie Mike'a :lol: nigdy nic nie wiadomo ale wg. to byłby bardzo zły pomysł :evil: bo w sumie Mike zasłużył żeby to wszystko się wreszcie skończyło i żeby byli razem :-)
C-Note
C-Note
Serdziu pisze:równie dobrze może być jeszcze tak że wezmą Sarę do firmy i dadzą jej za zadanie załatwienie Mike'a
W to to ja akurat wątpię bardzo mało prawdopodobne ale nie mówię na 100% że nie bo nkit tego nie wie oprócz reżyserów Prison Break.....
Świeżak
Świeżak
A ja myślę, że to będzie dokładnie tak z tym nastrojem, który każdemu się udzieli :arrow:
dav
Świeżak
Świeżak
4 sezon staje się jedną wielką zagadką - i dobrze, będzie ciekawiej :-P
C-Note
C-Note
no miejmy nadzieję że będzie ciekawie...bo ja już się go nie mogę doczekać
T-Bag
W sumie to nie wiedziałam czy dać to tutaj czy do spoilerów, ale daję tutaj :-P :

Fan: Czy zobaczymy scenę erotyczną pomiędzy Michaelam a Sara?
The_Man: Więc właściwie to nie będziemy widzieć jak uprawiają sex, ale możemy ich zobaczyć razem w łóżku.

źródło: http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
tłumaczenie: Mahonia
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag
Ohoho :) Będzie gorąco xD Napewno razem będą leżeć pod kołdrą, a tak poza tym to nic.... ;) :D
C-Note
C-Note
właśnie to że będą w łóżku to jeszcze nic, przecież dżymnąć się tylko mogli :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield
Właśnie Serdziu, dzymnąc tylko mogli.

A ja to widzę tak. Będzie zaskok :shock: będzie szczęście :lol: będzie niedowierzanie :-? będzie kiss :589: a potem to już tylko gangsterka :598:
Michael Scofield
Michael Scofield
no to jak beda w lozku to pewnie przykryci pod brode koldra, albo pierzyna xD, a sara bedzie miala pizame a'la babcia (dlugie spodnie i koszula na guziki na dlugi rekaw zapieta pod szyje) xD...
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag
Napewno pokaża jak się całują. Tylko nie wiadomo, czy bedą nadzy, czy Sara bedzie miala jakąś bieliznę.
Boże o czym ja myśle. Wybijcie mi to z głowy teraz xD
Michael Scofield
Michael Scofield
Pam pisze:Wybijcie mi to z głowy teraz xD
Bum Bum xD
Ja tam mam nadzieję, ze jednak coś będzie no bo tak tylko tego... Nudno :P
Michael Scofield
Michael Scofield
Wlaśnie tylko tego to za mało. Tyle czekamy a tu tylko pod kołdrą będą. Chociaż jak się kochał Sucre to Maricruz zawsze miała bielizne. Może tak musi być, bo inaczej to będzie film 18+
C-Note
C-Note
na pewno producenci zadbają żeby Prison Break nie odbiegał zbytnio od swojej tematyki :lol: tak więc możemy się spodziewać ewentualnie tylko kiss kiss :mrgreen: mnie tam osobiście bardziej ciekawi jak razem będą działać przeciwko firmie ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
kiss kiss też dobre w tej sytuacji. nie mogę się doczekać tego momentu. Jak już będą działać przeciwko firmie będą zgranym duetem.
C-Note
C-Note
według mnie fajnym chwytem byłoby jakby Mike i Sara w rzeczywistości się ten teges :-D kto wie może Went myślał o tym ale Sara już zajęta była :-o w sumie to fajna para by z nich była :-D
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Serdziu pisze:w sumie to fajna para by z nich była
Zazwyczaj tak jest, że stworzona w serialu para potem każdemu pasuje w realu. Mi tam osobiście oni do siebie nie pasują :-/ Wentowi na ten jego cichy, spokojny, opanowany charakter przydałaby się kobita z "jajami". Z Sarą by się nudzili, bo ona jakoś bardzo energiczna to raczej nie jest.

A Wy tu tak o ten teges debatujecie :-P Już się Wam nudno w serialu robi i szukacie jakby go tu urozmaicić?? :-P Ja bym nie liczyła na nic poza kiss kiss'ami, bo to nie ten typ serialu. Co najwyżej...
edzik pisze:no to jak beda w lozku to pewnie przykryci pod brode koldra, albo pierzyna xD, a sara bedzie miala pizame a'la babcia (dlugie spodnie i koszula na guziki na dlugi rekaw zapieta pod szyje) xD...
No taki scenariusz jest juz bardziej prawdopodobny :mrgreen:
Świeżak
Świeżak
A mi się wydaje że jak się spotkają no to pewnie będzie tyle zamieszania że nawet się nie zdążą pocałować a co dopiero kochać:D Bo ja mam taka teorię że Mike się dowie że Sara żyje i będzie chciał ją uratować, no i zapewne mu sie uda... tak pod koniec serii... :)
C-Note
C-Note
kto wie, może zrobią nam niespodziankę i zaraz w pierwszym odcinku ją uratuje :mrgreen: wg mnie nie byłby to zły pomysł :-D
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Będzie zdziwienie > szok > niepewność > i dystans Sary do Michela. To na początek. Potem chyba poznawanie sie na nowo no i dopiero po odzyskaniu zaufania może dojść do czegoś więcej.
Tweener
Tweener
A ja myślę, że, nieważne w jakich okolicznościach, ale Mike się poryczy. Zobaczy Sarę, podejdą do siebie, przytulą się, a jak się odsuna, do Sara będzie miała całe ramię mokre :P Co do reszty, to mi by tam wszystko pasowało :)
C-Note
C-Note
nie no w końcu muszą dbać o to żeby Mike jako tako wyglądał na takiego twardziela to może aż całego ramienia nie zapłacze :roll:
Tweener
Tweener
No, całego może faktycznie nie... Ale pamiętacie, jak w 1 sezonie, w Fox River zaczął ryczeć w ramię Linca? To było podczas jakichś zamieszek na ogólnym... :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon IV”