Michael Scofield
To ja bym zaproponował coś w rodzaju ankiety, wybralibyśmy kilka miast i każdy by zagłosował??albo nie myślę że środek polski był by odpowiednim miejscem. ;-) Warszawa???
Michael Scofield
Uważam, że najlepiej to w mojej wsi, albo jak chcecie to większej wsi Katowcie!! xD Moja wieś jest mała, ale mamy kolorową gazete i basen... xD
No to ja bym dopowiedziała te parę osób skoro można...;p
No to... zacznę od płci pięknej!! ^^
agulec- moja imienniczka
Pomogę jej z kijaszkiem!! ^^ No i może coś o Willu pogadamy ^^ Pokaże mi jego dobre strony, tych których jeszcze nie znam...;p
AutumnLeaf- Aby pozachwycać się Dannym bo w końcu On jest super słodziak!! ^^
Tanira- Najbardziej aktywna użytkowniczka!!
Zdradziłaby mi sekret jak tak wspaniałe wiersze pisze!! 
B...- No bo B... to B.. i ją trzeba poznać!! ^^ Bardzo bym chciała
Patuś i niunia - Może nie znam dobrze, ale przyciągają całym Sobą tak, że się chce poznać!!
*Madziula* i Madzialena- nowe, a jakże juz zauważalne!! ^^ Zdecydowanie bym chciała!!
No i moja owcaa
chociaż widze się z nią codziennie xD to by było fajnie tak oficjalnie!! 
No i mężczyźni
Przede wszystkim Dusq
No bo przecież trzeba poznać władcę!! ^^
Marq- zrobił mi tapecie z LJ'em ^^ Wygląda na spoko gościa!!
Piotras003- No bo przecież jest spoko ^^ Pośmiać się można i lubi grać w gry internetowe jak ja!! Chyba...
No, ale i tak 
Nero- Nie znam bardzo, ale z tego co widzę to chętnie bym poznała!!
I oczywiście tych co juz napisałam wczesniej!! ^^
koniec litani!!
Amen ^^
[ Dodano: 2008-04-07, 18:38 ]
Dobry pomysł ankieta Sebo!! ^^ Zgadzam się
No to ja bym dopowiedziała te parę osób skoro można...;p
No to... zacznę od płci pięknej!! ^^
agulec- moja imienniczka
AutumnLeaf- Aby pozachwycać się Dannym bo w końcu On jest super słodziak!! ^^
Tanira- Najbardziej aktywna użytkowniczka!!
B...- No bo B... to B.. i ją trzeba poznać!! ^^ Bardzo bym chciała
Patuś i niunia - Może nie znam dobrze, ale przyciągają całym Sobą tak, że się chce poznać!!
*Madziula* i Madzialena- nowe, a jakże juz zauważalne!! ^^ Zdecydowanie bym chciała!!
No i moja owcaa
No i mężczyźni
Przede wszystkim Dusq
Marq- zrobił mi tapecie z LJ'em ^^ Wygląda na spoko gościa!!
Piotras003- No bo przecież jest spoko ^^ Pośmiać się można i lubi grać w gry internetowe jak ja!! Chyba...
Nero- Nie znam bardzo, ale z tego co widzę to chętnie bym poznała!!
I oczywiście tych co juz napisałam wczesniej!! ^^
koniec litani!!
Amen ^^
[ Dodano: 2008-04-07, 18:38 ]
Dobry pomysł ankieta Sebo!! ^^ Zgadzam się
T-Bag
Sebo świetny pomysł ;-) ta ankieta napewno rozwiałaby wszelkie watpliwości gdzie można było by sie spotkać na zlocie!
Michael Scofield
środek Polski to nie jest Warszawa ... chociaz tak pewnie myślą Warszawiacy .. Łódź jest centrum ...Sebo160186 pisze:To ja bym zaproponował coś w rodzaju ankiety, wybralibyśmy kilka miast i każdy by zagłosował??albo nie myślę że środek polski był by odpowiednim miejscem. Warszawa???
oczywiście jestem za ankieta
Michael Scofield
Patuś wiem, napisałem środek Polski,a Warszawa też była by dobrym miejscem,chyba.PatuŚ pisze:środek Polski to nie jest Warszawa
nie wiem, może wszyscy z forum się wypowiedzą co myślą o ankiecie?
Michael Scofield
Hm.. ja myślę, że ankieta to dobry pomysł, bo sprawa sama się rozstrzygnie, a tak to się w życiu nie dogadamy hehe 
nie wiem jeszcze tylko na jakiej zasadzie by ją zrobić.. może każdy zgłosiłby 2-3 miasta, które później znalazłyby się w ankiecie? ^^
nie wiem jeszcze tylko na jakiej zasadzie by ją zrobić.. może każdy zgłosiłby 2-3 miasta, które później znalazłyby się w ankiecie? ^^
John Abruzzi
jestem za xD Zróbmy ankietę xD Ja proponuję oczywiście Poznań^^, może być np. Wrocław, Warszawa ;-)
Michael Scofield
Ja mam taki pomysł. Wybrać 5-10 miast w Polsce, no na przykład pod względem zaludnienia albo coś w tym stylu, i z wybranych miast zrobić ankietę. myślę że to byłby dobry pomysł jak sądzicie?agulec pisze:nie wiem jeszcze tylko na jakiej zasadzie by ją zrobić.
Michael Scofield
co to za srodki Polski w Warszawie? ehehe
wstawiac mi tu ankiete i Kraków w niej zebym tez miała w miare blisko, łodz jeszcze przezyje ale o Poznaniu mi zapomniec!!!
wstawiac mi tu ankiete i Kraków w niej zebym tez miała w miare blisko, łodz jeszcze przezyje ale o Poznaniu mi zapomniec!!!
Michael Scofield
mysle, ze to powinny byc miasta gdzies na srodku abym np. Ja mieszkajac na slasku miala blisko i Xaneta z mazur miala blisko. Np Warszawa czy Lodz.^^
Michael Scofield
no własnie xD ja tez chce jechac a nie.
centrum Polski xD bedziemy liczyc kilometry zeby kazdy mial tyle samo drogi do przebycia xD
Michael Scofield
no to o mnie możecie zapomnieć xD
Mahone
Że tak powiem- nie wiem o co biega, ale do Poznania mam wyjątkowo blisko, więc jestem za*Madziula* pisze:Ja proponuję oczywiście Poznań^^,
Michael Scofield
no oczywiście że bedzie Poznań xD
Lincoln Burrows
aj miałbym 350 kilometrów do przemierzenia 
Michael Scofield
ja jak juz mówiłam,nadal mówie 'nie' Poznaniowi xD bo tak jakby mam za daleko xD
leń! xDTanira pisze:no to o mnie możecie zapomnieć xD
Michael Scofield
nie leń tylko wiem że mi nie pozwola jechac i tyle
Michael Scofield
uwaga bo mi pozwola^^ xD nie no ostatnio mi mama powiedziala ze pojde na mecz siatki dopiero po skonczeniu 18... no to według niej chyba skończyłam ją tydzien temu 
Świeżak
ja mieszkam w Kościanie więc Poznań mi jak najbardziej odpowiada
Michael Scofield
jak dla mnie Poznań jak najbardziej, bo mam tak blisko, że bliżej się nie da
ale równie dobrze może być gdzie indziej.. byleby droga dojazdu nie przekraczała 4h xD
problemu z dojazdem nie przewiduje^^
moi rodzice już raczej stracili nade mną kontrolę xD
ale równie dobrze może być gdzie indziej.. byleby droga dojazdu nie przekraczała 4h xD
problemu z dojazdem nie przewiduje^^
moi rodzice już raczej stracili nade mną kontrolę xD
Świeżak
ja szczerze wątpie żeby rodzice pozwolili najmłodszym uzytkownikom jechac gdziekolwiek
Michael Scofield
nehehe, ze ną chyba jest podobnie xDmoi rodzice już raczej stracili nade mną kontrolę xD
Poznań może być...ale nigdzie dalej, bo ja kuźwa nie mam tyle kasy xD
Michael Scofield
James Whistler pisze:ja szczerze wątpie żeby rodzice pozwolili najmłodszym uzytkownikom jechac gdziekolwiek
Nie znasz moich rodziców
Myślę, że jak pokażemy, ze jesteśmy odpowiedzialni to pozwolą... I jak jakis przewidywany nocleg... xD Trzeba znaleźć coś normalnego, albo się u kogoś zakwaterować!! xD
Michael Scofield
Hmm... Poznań?? ja mam jakieś 500 km, heh jak coś to przyjadę pociągiem.
Michael Scofield
yyyy pozwola ... w tym wieku to sie pyta rodziców o zdanie? moi nie mają zadnych obiekcji... zazwyczaj jest "rób co chcesz " i tyleTanira pisze:nie leń tylko wiem że mi nie pozwola jechac i tyle
ja oczywiście proponuje Łodz czy coś w tym stylu własnie bliżej centrum ...może być i Warszawa w ostateczności...- aby kazdy miał możliwosc dojechania..bo wiadomo że ktoś z gór bedzie do Poznania jechał... czy gdzieś nad Morze ,...bo wiadomo ze sobie odpusci. żeby tez nie było ze ja z samej Łodzi jestem
Moja propozycje Łódź