Który najlepszy?

Liczba głosów: 42
CSI:Miami (15) 36%
CSI:Las Vegas Brak głosów
CSI:New York (6) 14%
Kości (4) 10%
Kryminalni (3) 7%
Krok od domu Brak głosów
Dowody zbrodni (2) 5%
W11 (2) 5%
Detektyw Monk (7) 17%
Pitbull Brak głosów
Fala Zbrodni (2) 5%
Oficer (1) 2%
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Najlepszy serial kryminalny.

Post autor: B... »

e tam , e tam xD
z kryminalnych Pitbull zmiata wszystkie wyzej wymienione :-D
<3

ostatnio doszłam do wniosku ze wolę sobie popatrzeć na realną pracę polskiej policji pijącej wódkę po lasach niz na grupkę csi'owych detektywów, którzy znajdują włosa na choince i dzieki niemu aresztuja połowe mafii xD
Michael Scofield
Michael Scofield
B... pisze:ostatnio doszłam do wniosku ze wolę sobie popatrzeć na realną pracę polskiej policji pijącej wódkę po lasach niz na grupkę csi'owych detektywów, którzy znajdują włosa na choince i dzieki niemu aresztuja połowe mafii xD
wiesz i nie tylko popijającej wóde... oni są przeboscy... aż sie śmiac chce i to ostro...xD
Michael Scofield
Michael Scofield
Tak jak ogląda się te seriale z USA to tam jest wszystko takie idealne. A na polskim komisariacie jest zupełnie inaczej i to mi się podoba. Serial Odwróceni bardzo mi przypadł do gusty a PitBull jeszcze bardziej.
Michael Scofield
Michael Scofield

W ostatnim czasie natknęłam się na wiele seriali kryminalnych, w tym też polskich,ale tylko Pitbull zrobił na mnie tak wielkie wrazenie. Wyraziste postacie, brak zbędnych komentarzy, wydaje mi sie ze niezle odzwierciedlona rzeczywistosc. Dla mnie jest genialny. Od czasu zakonczenia 3 sezonu PB tylko na Pitbulla czekałam z taką niecierpliwoscia cały tydzien :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
a dlaczego nie ma Pitbulla i Oficerow?

Dodałam ;)) niuń
Michael Scofield
Michael Scofield

własnie, wlasnie^^
no ale cóz xD juz nic nie poradzisz ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
choc Pitbulla ogladam od niedawna (postaram sie nadrobic w wakacje) to jestem wielka fanka tego serialu. Super gra aktorow (szczegolnie Garbowskiego), swietne teksty i wogole nie jest taki przeslodzony jak Kryminalni. mam nadzieje ze bedzie kontynuacja, bo jak wiadomo 3 sezon za chwile sie skonczy ;(
Michael Scofield
Michael Scofield

własnie. a w wakacje beda puszczac jakies powtórki? wiesz cos moze?
ja ogladam tylko do 3 sezonu i chetnie obejrzałabym te wczesniejsze, ale słyszałam ze 3 seria jest najlepsza ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
no ja od polowy trzeciego. Tez bym luknela bo sciagac mi sie nie chce. Mysle ze napewno dadza powtorke 3 sezonu (zawsze sa powt.) a przy okazji moze pozostale. czytalam opinie ze najlepszy byl 1, ale nie moge stwierdzic bo nie ogladalam.
Nie wiem czemu nie ma anwet uczciwego forum o tym genialnym serialu
T-Bag
T-Bag
Ja zaznaczyłam CSI: MIAMI. Polubiłam grupę Horatio Caine'a. Fajnie pokazują te wszystkie zbrodnie. :-)
Michael Scofield
Michael Scofield
wie ktos czy bedzie 4 sezon pitbulla?
Michael Scofield
Michael Scofield

no włąsnie szukam informacji i ich nie widze poki co. Ogladałam kiedys wywaid z rezyserem i mówił ze w czwratym sezonie planuja costam costam ^^
poszperam i jak znajde to dam znac ;-)
C-Note
C-Note
strasznie lubiałam oglądać Fale Zbrodni... niestety już nie leci :(
CSI miami i tylko csi miami.. ^^
najlepsze po prostu i już...
no i jeszcze kości i CSi ny... ale miałam 1 głos...

necik665 pisze:strasznie lubiałam oglądać Fale Zbrodni... niestety już nie leci

lecą powtórki z tego co wiem... w poniedziałek i wtorek na pewno koło 24...
Michael Scofield
Michael Scofield

codziennie od poniedziałku do piatku, albo oprócz piatku leca o pólnocy^^
ja ogldam teraz prawie ze kazdy i sie wkrecam ale do najlepszych seriali kryminalnych im jeszcze daleko ;-)
Świeżak
Świeżak
Monk wymiata :D
Tweener
Tweener
moim ulubionym jest csi miami :) ale Monk też wymiata...sposoby w jakich rozwiązuję sprawy są genialne!ale z Horatio nie ma szans:P
Michael Scofield
Michael Scofield
Najlepszy jest detektyw Monk. Jest inny od tych pozostałych. Przez ten akcent komedii przyciąga widzów. A wiadomo że chętniej się odląda coś z czego można się pośmiać i co za razem jest poważne.
Sara Tancredi
Sara Tancredi
CSI:Miami - no, wiadomo, Horatio itp. Swoimi czasy lubiłem ten serial, ale kiedy zabili Horatio żonę, w sposób szablonowy, sorry. Poza tym okropnie schematyczny był to serial. Wiadomo było jak wygląda fabuła, a złych zawsze łapali. Eee :roll:
CSI:Las Vegas - oj, nie zdażyło mi się oglądać...
CSI:New York - lubiłem tak jak Miami, bo w NJ było zawsze tak mroczno i miałem wrażenie, że przypadki trupów były tam bardziej makabryczne... To i Gary Sinise. Lubię tego aktora.
Kości - na początku nawet fajne, oglądałem niestety trzy, albo cztery odcinki, bo znużyły mnie dialogi i specyficzny humor serialu. Poza tym to, że oboje glównych bohaterów romanswało ze sobą... znów nic oryginalnego.
Kryminalni - moja mama oglądała :mrgreen: podobał jej się komisarz Zawada! heh... Ja pamiętam odcinek rok temu w Wigilię. Kiedy szykowałem się na pasterę, to leciał. Było o takiej lekarce zgwałconek, która chciała się zemścić na oprawcy. Super epizod. Naprawdę, Kryminalni to najlepszy serial kryminalny z tutaj zaproponowanych w ankiecie.
Krok od domu - niby fajne, ale obejrzałem tylko 1 odcinek. Nie zachwycił mnie, a wręcz znudził.
Dowody zbrodni - cóż, nie oglądałem, nie zaiteresował mnie serial.
W11 - kiedy Fridek odszedł do detektywów przestałem oglądac, a oglądałem swoimi czasy często. Fajny serial. Czasami naprawdę zaskakuje i potrafi wstrząsnąć. Pominę czasami dziwną grę aktorska i nie lubie, kiedy bandyci biorą się za rodzinę komisarzy. ale to szczegół.
Detektyw Monk - fajny. Super bohater, oryginalny, żaden tam twardziel i dlatego budzi dużą sympatię. Ale nie wkręciłem się.
Pitbull - bleee :-x
Fala Zbrodni - sam tytuł odstrasza. Nie oglądałem.
Oficer - tego też mi się nie zdarzyło zaobserwować w tv. Pewnie dlatego, że siostra lubiła oficerów i oglądając komentuje urodę aktorów :571:
Michael Scofield
Michael Scofield

Żmij pisze:Pitbull - bleee :-x
rozwin swa mysl, prosze :mrgreen:
Żmij pisze:Fala Zbrodni - sam tytuł odstrasza. Nie oglądałem.
a warto :)
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Fala Zbrodni nie podoba mi się z tego względu (przypomnialem sobie, że emitowli te odcinki jakoś tak przed albo po Lost-ach), że mnustwo tam przeklinania było. Ja tam rozumiem, że można powiedzieć k***, p***, s*** w pewnych sytuacjach, ale nie aż tak często! Nie potrafiłem się zidentyfikować z glównymi bohaterami.
Pozytywnie co prawda wspominam Dygant, a Szajba nie iem dlaczego mi się z Aleksem kojarzy.
No, ale serial po prostu mi się nie podobał.

A Pitbull i nazwa i reklamówki mnie odstręczyły nie oglądałem. Powinienem? :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield

Żmij pisze:a Szajba nie iem dlaczego mi się z Aleksem kojarzy.
:shock:

xDDD
Ja tam lubiłam FZ, szału może nie było, ale obejrzeć można. Denerwowały mnie tylko tam raczej nie wulgaryzmu ( naprawde az tyle ich było? ^^), a konstruowane czasem takie nienaturalne super-ekstra porywające i emocjonujące akcje z antyterrorystami itp :roll:

A Pitbulla to naprawde trzeba obejrzec :mrgreen:
Ja jestem nim naprawde safascynowała, ale wiadomo, ze nie kazdemu taki typ serialu przypadnie do gustu. Jest bardzo realistyczny, pokazuje w bardzo naturalny sposób prace polskiej policji, nie tylko sprawy zawodowe ale tez osobiste bohaterów. Bardzo mi się to podobało. Ale jesli jestes fanem kolorowego CSI Miami to szara, polska rzeczywistosc, bez innowacji technicznych, laboratoryjnych geniuszy itp może nie przypaść do gustu. Chociaz nic nie wiadomo ;-)
Tweener
dowody zbrodni :-P
Sara Tancredi
Sara Tancredi
A wiesz, fanen csi nie jestem, kiedyś lubiłem oglądac, ale mi przeszło, za to z policyjnych "seriali" najbardziel zawsze lubiłem W11 :mrgreen: pamiętam jeden odcinek, kiedy zaginął chłopiec i wszyscy go szukali, mieli podejrzanych, były przesłuchania. W końcu okazało się, że mały wyszedł tak wieczorem, akurat wówczas, gdy dziadkowi owego chłopczyka z łańcucha urwał się pies. I pies ten zagryzł w lesie to dziecko. Wstrząsające to było, szczególnie ostatnia scena., gdy dziadek odkrył wnuczka w lesie, jego ciało :roll:
Michael Scofield
Michael Scofield
Uuuu Zmij teraz to mi podpadles xD. Chyba Cie wyzwe na pojedynek :-D .Pitbull rewelacja jest. Nie wiem czemu zawiesili produkcje-wielki blad :evil: . Mogliby chociaz dac powtorki...
ODPOWIEDZ

Wróć do „SERIALE”