Michael Scofield
czarny_rumak ma rangę Sara Tancredi, ma 135 postów (jaka ładna liczba
), pochodzi z Buczaczu (co to?). A poza tym lubi Linkin Park, patrząc na userbara ;-)
Michael Scofield
mk95- pisze swietne opowiadania a teraz jak widze tez i poezje xD ma 12 lat i wieeeelki talent ;-) widze ze lubi Alexa, a jej avek zwala z nóg, no i ma jutro na 7 10 z czego pewnie bardzo sie cieszy 
Michael Scofield
B... ma rangę Michael Scofield (jak z tym żyje to nie wiem ;-) ), ma jutro na 8, 1853 postów na koncie i prześliczny obrazek z Alexem w podpisie 
Michael Scofield
mk95 powala wszystkich swoimi wierszami. Szaleje na punkcie Alexa. Ma 12 lat dołączyłą 24 stycznia ma 227 postow i pochodzi zza zasłonki xD
Lincoln Burrows
Tanira.... Robi bosskie rzeczy w PS!! Jest wyrozumiała (bo podoba jej sie avek i sygna które dla niej zrobiłam xD) Kocha Whistlera xDxDxD
Sara Tancredi
Bellatoris ma 13 lat. Dolaczyla do grona ludzi na forum 2 tyg. przede mna. Ma 145 postow i range Sary Tancredi. 
Lincoln Burrows
John Abruzzi lubi Abruzziego
;) Jest swiezaczkiem.... pochodzi zewszad xD
Michael Scofield
Bellatoris Ma na imię Jola. Liczy sobie 13 lat
Jest z nami od 5 lutego, na koncie ma napisanych 157 postów.. Lubi czytać ksiązki, oraz grać w szachy.Jest miła i sympatyczna.
Michael Scofield
Niunia- nasza pani szeryf kochana ;-) bardzo cierpliwa i wspaniałomyslna, az sie sama dziwie ze tak z nami i naszymi "wyobrazniami" wytrzymuje xD, ma sliczne długie blond włosy, robi piekne avki, jednego nawet specjalnie dla mnie, za co bardzo jej dziekuje:*, uwielbia Michaela i jest mu cały czas wierna, pochodzi z Krainy Marzeń, jest tu od kiedy pamietam i stanowi jeden z filarów tego forum xD
Lincoln Burrows
B... Jest kobietą xDxD Ma świetną sygne z Mahonem, którego wielbi.... Avek też jest boski.... Napisała 1870 postów i ma rangę Majkella Skofilda xD
Mahone
Bellatoris, ma 13 lat i dołączyła do nas 5 lutego. Obecnie znajduje się w randze Sara Tancredi. Po avatarku i sygnie wnioskuję, że Sara to jej ulubiona bohaterka PB 
Michael Scofield
Alexxa ma rangę Lincoln Burrows i musi z tym żyć ;-)
Sądzę po nicku i wypowiedziach, że bardzo lubi Alexa. Ma śliczny av, a liczba postów powala (470). Ma 15 lat i dołączyła 1 grudnia 2007 roku.
Sądzę po nicku i wypowiedziach, że bardzo lubi Alexa. Ma śliczny av, a liczba postów powala (470). Ma 15 lat i dołączyła 1 grudnia 2007 roku.
Lincoln Burrows
mk95 jest w moim wieku.... Napisała 302 posty.... Pisze boskie wiersze i opowiadania..... Totalne moje przeciwieństwo..... Ma rangę Fernando Sucre... Pochodzi z Tarnowa....(?) Gdzie nawet byłam xDxD
John Abruzzi
Bellatoris lubi Sarę Tancredi, ma 13 lat i 162 posty 
Michael Scofield
Madziula, tak naprawdę ma na imię Olga, mam nadzieję, że nic nie pomyliłam ^^
Piszę piękne wiersze, które chwytają za serce i cudowne opowiadania, łącznie z tym, w którym wspomniałą o moich sławnych parówkach ^^
Obecnie jest na diecie, wcina marchewy i ogólnie wszyscy jej pilnujemy ^^
Studiuje coś związanego z matematyką, co już mnie przeraża na wstępie ;p
Teddy to jej mąż, jest z Poznania iii..wszycho ^^
Piszę piękne wiersze, które chwytają za serce i cudowne opowiadania, łącznie z tym, w którym wspomniałą o moich sławnych parówkach ^^
Obecnie jest na diecie, wcina marchewy i ogólnie wszyscy jej pilnujemy ^^
Studiuje coś związanego z matematyką, co już mnie przeraża na wstępie ;p
Teddy to jej mąż, jest z Poznania iii..wszycho ^^
John Abruzzi
nic a nic xDAutumnLeaf pisze:mam nadzieję, że nic nie pomyliłam ^^
To pilnujcie! zaraz będę szła spać bo inaczej zjem to co jest w kuchni... głodna jestemAutumnLeaf pisze:ogólnie wszyscy jej pilnujemy ^^
matematykę xDAutumnLeaf pisze:coś związanego z matematyką
AutumnLeaf ma na imię Natalia, jest żoną Alexa Mahone
Hmmm co ja jeszcze wiem... nie musi się odchudzać, bo jest chuda
(i jak jesteśmy przy przyrodzie to jeszcze surykatki xD ). No i lubi parówki ^^
Michael Scofield
*Madziula* xD
lubi obierać ziemniaki xD ma telefon na abonament i wyjdzie po mnie na przystanek gdy bede chciala ją odwiedzić xD Studiuje matme ktorej ja panicznie sie boję ^^ pisze super opowiadania "co za cap" xD i piekne wiersze :* i erotyki ^^ jest na diecie i miescie się w iluś tam kaloriach xD hmmmm to wsio chyba ^^
lubi obierać ziemniaki xD ma telefon na abonament i wyjdzie po mnie na przystanek gdy bede chciala ją odwiedzić xD Studiuje matme ktorej ja panicznie sie boję ^^ pisze super opowiadania "co za cap" xD i piekne wiersze :* i erotyki ^^ jest na diecie i miescie się w iluś tam kaloriach xD hmmmm to wsio chyba ^^
John Abruzzi
Tanira zwana również Ann - obiera ziemniaki dla czwórki ludzi (w tym pewnie dla siebie xD), mieszka w Poznaniu, ma telefon w Plusie na kartę i dziwne opisy na gg^^
Pisze opowiadania, wiersze i tworzy super avki
zadręcza po nocach Natalię a do mnie ostatnio się nie odzywa
(kurcze ja chyba mam sklerozę... kiedy ja Ci powiedziałam o erotykach? i co?...pisze następny xD)
Pisze opowiadania, wiersze i tworzy super avki
Sara Tancredi
*Madziula* - nie wiedziec czemu ma taki nick mimo ze z imieniem Magda nie ma chyba nic wspolnego
Jest z Poznania (oho niedaleko) Ma 19 lat,287 postow i range Fernando "Jorge Rivery" Sucre 
Michael Scofield
John Abruzzi sądząc z ava i nicka bardzo lubi Johna, ma 80 postów, pochodzi, a raczej jest zewsząd i ma rangę Tweenera
A, i ma przepiękny text w podpisie ;-)
Michael Scofield
Mk95 Ma na imie Karolina.Mieszka w Tarnowie.Nie lubi jeść ryby.Uwielbie Williama ;D
Słucha Metallici.Pisze piękne opowiadania itp.;] Dostała uwagę za to, że dzisiaj wykłócała sie z kolegą o tym,że Alex nie był w firmie i że jest jej!!!xD
Słucha Metallici.Pisze piękne opowiadania itp.;] Dostała uwagę za to, że dzisiaj wykłócała sie z kolegą o tym,że Alex nie był w firmie i że jest jej!!!xD
Michael Scofield
xaneta, ma już rangę Lincoln Burrows (współczuję ;-) ), jest z Olsztyna, piecze przepyszne babeczki
. A poza tym to uwielbia Williama Moseleya, chce zabić mojego historyka
i słucha bardzo fajnej muzy. Oprócz tego ma brata i zero zwierząt w domku ;-) I będzie oglądać "39 i pół" 
Lincoln Burrows
Xaneta..... Grywa w szachy.... Ma 2 kategorię i trafiła na to forum podobnie jak ja, czyli przez moją siostrę...... Ma jeszcze 12 lat i mieszka w Olsztynie. Jej brat śpiewa "Pała na wysokości" a ona sama nie może mi wybaczyć, że nie podoba mi si.ę Dominik, którego nawet adresu nie znam xP Żanetka jest raczej osobą z którą można pogadą, aczkolwiek czasem wkurza (np.gdy ciągnie rozmowe na temat wymienionego już Dominika). Jest siostrą mojej sostry, więc trochę moją siostrą xP
edit: K***a spóźniona xP
edit: K***a spóźniona xP
Michael Scofield
Bellatoris ma 13 lat, ma 207 postów i baardzo lubi Sarę. Domyślam się, żę Michaela też ;-) Ma bardzo piękny text w podpisie i rangę C-Note.
Sara Tancredi
mk95, ma 12 lat i pochodzi zza zaslonki
Ma 457 postow i rangę Lincolna Burrowsa. Jest fanką Alexa Mahone'a