Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Co wiesz o innych?

Post autor: mk95 »

czarny_rumak ma rangę Sara Tancredi, ma 135 postów (jaka ładna liczba :-D ), pochodzi z Buczaczu (co to?). A poza tym lubi Linkin Park, patrząc na userbara ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

mk95- pisze swietne opowiadania a teraz jak widze tez i poezje xD ma 12 lat i wieeeelki talent ;-) widze ze lubi Alexa, a jej avek zwala z nóg, no i ma jutro na 7 10 z czego pewnie bardzo sie cieszy :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

B... ma rangę Michael Scofield (jak z tym żyje to nie wiem ;-) ), ma jutro na 8, 1853 postów na koncie i prześliczny obrazek z Alexem w podpisie :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

mk95 powala wszystkich swoimi wierszami. Szaleje na punkcie Alexa. Ma 12 lat dołączyłą 24 stycznia ma 227 postow i pochodzi zza zasłonki xD
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Bellatoris »

Tanira.... Robi bosskie rzeczy w PS!! Jest wyrozumiała (bo podoba jej sie avek i sygna które dla niej zrobiłam xD) Kocha Whistlera xDxDxD
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: John Abruzzi »

Bellatoris ma 13 lat. Dolaczyla do grona ludzi na forum 2 tyg. przede mna. Ma 145 postow i range Sary Tancredi. :-)
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

John Abruzzi lubi Abruzziego ;);) Jest swiezaczkiem.... pochodzi zewszad xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

Bellatoris Ma na imię Jola. Liczy sobie 13 lat ;) Jest z nami od 5 lutego, na koncie ma napisanych 157 postów.. Lubi czytać ksiązki, oraz grać w szachy.Jest miła i sympatyczna.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

Niunia- nasza pani szeryf kochana ;-) bardzo cierpliwa i wspaniałomyslna, az sie sama dziwie ze tak z nami i naszymi "wyobrazniami" wytrzymuje xD, ma sliczne długie blond włosy, robi piekne avki, jednego nawet specjalnie dla mnie, za co bardzo jej dziekuje:*, uwielbia Michaela i jest mu cały czas wierna, pochodzi z Krainy Marzeń, jest tu od kiedy pamietam i stanowi jeden z filarów tego forum xD
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

B... Jest kobietą xDxD Ma świetną sygne z Mahonem, którego wielbi.... Avek też jest boski.... Napisała 1870 postów i ma rangę Majkella Skofilda xD
Mahone
Mahone

Post autor: Alexxa »

Bellatoris, ma 13 lat i dołączyła do nas 5 lutego. Obecnie znajduje się w randze Sara Tancredi. Po avatarku i sygnie wnioskuję, że Sara to jej ulubiona bohaterka PB ;)
Michael Scofield
Michael Scofield

Alexxa ma rangę Lincoln Burrows i musi z tym żyć ;-)
Sądzę po nicku i wypowiedziach, że bardzo lubi Alexa. Ma śliczny av, a liczba postów powala (470). Ma 15 lat i dołączyła 1 grudnia 2007 roku.
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

mk95 jest w moim wieku.... Napisała 302 posty.... Pisze boskie wiersze i opowiadania..... Totalne moje przeciwieństwo..... Ma rangę Fernando Sucre... Pochodzi z Tarnowa....(?) Gdzie nawet byłam xDxD
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: *Madziula* »

Bellatoris lubi Sarę Tancredi, ma 13 lat i 162 posty 8-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

Madziula, tak naprawdę ma na imię Olga, mam nadzieję, że nic nie pomyliłam ^^
Piszę piękne wiersze, które chwytają za serce i cudowne opowiadania, łącznie z tym, w którym wspomniałą o moich sławnych parówkach ^^
Obecnie jest na diecie, wcina marchewy i ogólnie wszyscy jej pilnujemy ^^
Studiuje coś związanego z matematyką, co już mnie przeraża na wstępie ;p
Teddy to jej mąż, jest z Poznania iii..wszycho ^^
John Abruzzi
John Abruzzi

AutumnLeaf pisze:mam nadzieję, że nic nie pomyliłam ^^
nic a nic xD
AutumnLeaf pisze:ogólnie wszyscy jej pilnujemy ^^
To pilnujcie! zaraz będę szła spać bo inaczej zjem to co jest w kuchni... głodna jestem :(
AutumnLeaf pisze:coś związanego z matematyką
matematykę xD

AutumnLeaf ma na imię Natalia, jest żoną Alexa Mahone :D Pisze cudowne opowiadanie do spółki z Ann. Studiuje coś humanistycznego (polonistkę?) chyba w łodzi...
Hmmm co ja jeszcze wiem... nie musi się odchudzać, bo jest chuda :P i ma dzisiaj kiepski dzień (jak połowa osób na forum :lol: ). Kocha Dannego z CSI NY, uwielbia jesień i liście
(i jak jesteśmy przy przyrodzie to jeszcze surykatki xD ). No i lubi parówki ^^
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

*Madziula* xD
lubi obierać ziemniaki xD ma telefon na abonament i wyjdzie po mnie na przystanek gdy bede chciala ją odwiedzić xD Studiuje matme ktorej ja panicznie sie boję ^^ pisze super opowiadania "co za cap" xD i piekne wiersze :* i erotyki ^^ jest na diecie i miescie się w iluś tam kaloriach xD hmmmm to wsio chyba ^^
John Abruzzi
John Abruzzi

Tanira zwana również Ann - obiera ziemniaki dla czwórki ludzi (w tym pewnie dla siebie xD), mieszka w Poznaniu, ma telefon w Plusie na kartę i dziwne opisy na gg^^
Pisze opowiadania, wiersze i tworzy super avki :) zadręcza po nocach Natalię a do mnie ostatnio się nie odzywa :-P (kurcze ja chyba mam sklerozę... kiedy ja Ci powiedziałam o erotykach? i co?...pisze następny xD)
Sara Tancredi
Sara Tancredi

*Madziula* - nie wiedziec czemu ma taki nick mimo ze z imieniem Magda nie ma chyba nic wspolnego :-P Jest z Poznania (oho niedaleko) Ma 19 lat,287 postow i range Fernando "Jorge Rivery" Sucre :-)
Michael Scofield
Michael Scofield

John Abruzzi sądząc z ava i nicka bardzo lubi Johna, ma 80 postów, pochodzi, a raczej jest zewsząd i ma rangę Tweenera :-D A, i ma przepiękny text w podpisie ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

Mk95 Ma na imie Karolina.Mieszka w Tarnowie.Nie lubi jeść ryby.Uwielbie Williama ;D
Słucha Metallici.Pisze piękne opowiadania itp.;] Dostała uwagę za to, że dzisiaj wykłócała sie z kolegą o tym,że Alex nie był w firmie i że jest jej!!!xD
Michael Scofield
Michael Scofield

xaneta, ma już rangę Lincoln Burrows (współczuję ;-) ), jest z Olsztyna, piecze przepyszne babeczki :-D. A poza tym to uwielbia Williama Moseleya, chce zabić mojego historyka :-D i słucha bardzo fajnej muzy. Oprócz tego ma brata i zero zwierząt w domku ;-) I będzie oglądać "39 i pół" :-D
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Xaneta..... Grywa w szachy.... Ma 2 kategorię i trafiła na to forum podobnie jak ja, czyli przez moją siostrę...... Ma jeszcze 12 lat i mieszka w Olsztynie. Jej brat śpiewa "Pała na wysokości" a ona sama nie może mi wybaczyć, że nie podoba mi si.ę Dominik, którego nawet adresu nie znam xP Żanetka jest raczej osobą z którą można pogadą, aczkolwiek czasem wkurza (np.gdy ciągnie rozmowe na temat wymienionego już Dominika). Jest siostrą mojej sostry, więc trochę moją siostrą xP
edit: K***a spóźniona xP
Michael Scofield
Michael Scofield

Bellatoris ma 13 lat, ma 207 postów i baardzo lubi Sarę. Domyślam się, żę Michaela też ;-) Ma bardzo piękny text w podpisie i rangę C-Note.
Sara Tancredi
Sara Tancredi

mk95, ma 12 lat i pochodzi zza zaslonki :lol: Ma 457 postow i rangę Lincolna Burrowsa. Jest fanką Alexa Mahone'a
ODPOWIEDZ

Wróć do „Chillout”