to nie telenowela tylko serial bardzo dramatyczny
Michael Scofield
no przecie nie może być słodko na samym końcu
Michael Scofield
nie bedzie słodko, usmierca Michaela...bedzie nostalgicznie i dramatycznie, prawie jak w koncówce trójki xD tym razem to Sara odjedzie autkiem... a zmartwychwstania nie bedzie^^
i nie zartuję
i nie zartuję
Świeżak
myslę ze michal wyjął jakiś element z scylli i gdy self sprzeda komus scylle to tamci sie zorietuja i go zabiją później michal sprzeda im ten element bo nie bedzie mial innego wyjscia dlatego ze te akta i wolnosc to tylko self a nie fbi im obiecywał i podzieli sie pieniędzmi z resztą a później sie ukryją taki będzie koniec 4 sezonu później będzie 5 i firma odzyska scylle ktora co sie okarze nie jest bazą danych tylko kluczem do odpalenia bomb atomowych i grupa będzie musiała ratowac świat he he
Świeżak
Zdaje mi sie ze niemozliwe z tym elementem. Oni byli pewnie ze Self jest po ich stronie. Bardziej prawdopobne wydaje mi sie to ze jakos odzyskaja Scylle a Michel zostanie pomyslnie zooperowany
Michael Scofield
Michael chyba nie pomyślał o tym elmencie był zbyt zaaferowany innymi sprawami i swoim stanem zdrowia.
Myślę że sprawiedliwość w końcu wyjdzie na jaw i ekipa doczeka się wolności.
Jedyne czego oni pragną to wolność i święty spokój. Na końcu uda im sie do tego dojść.
Myślę że sprawiedliwość w końcu wyjdzie na jaw i ekipa doczeka się wolności.
Jedyne czego oni pragną to wolność i święty spokój. Na końcu uda im sie do tego dojść.