T-Bag
T-Bag
Re: William Fichtner

Post autor: Mahonia »

:525: STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM WILLIAM :525:

Z okazji kolejnych urodzinek, wszystkiego najlepszego :sylwester: dużo zdrówka, dużo nowych, fajnych ról... czyli po prostu wszystkiego najlepszego :mrgreen:
Żyj nam długo nasz *boski* :684:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

A ja się oczywiście dołączam do życzeń, bo jakżeby inaczej! :064:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

a które to...te urodzinki? :lol:
ale nie wypominajac mu, trzyma sie przeciez chłopina wysmienicie^^
wszak William jest jak wino...im starsze tym lepsze :-D

100!
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Ania1991_ck »

Wszystkiedo naj..Will...
Ma już sławę pieniądze rodzinę czego chcieć więcej. Może tylko spełnienia kolejnych marzeń.
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Post autor: Pam »

:523: :524: :527: :527: :527: :528: :529:

WILLY TY STARY DRANIU XD

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ, NAJLEPSZEGO ;********
[shadow=violet][/shadow] :675: :675: :675: :675:
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: Dominik676 »

W drugim i trzecim sezonie PB pokazał, że umie grać jak mało kto. Rola agenta FBI pasowała do niego najbardziej. Jako więzień w sobie też był niezły, ale już jako pomocnik ekipy Michaela w sezonie IV jakoś mi nie pasuje. Tak jakoś nie wygląda jakby się tym przejmował. W PB już chyba nie zagra lepiej niż zagrał w sezonie II.
Mahone
Mahone

Post autor: Babydoll »

Ja uważam, że najwięcej swoich umiejętności pokazał w 2 sezonie, najwięcej emocji. W 3 sezonie natomiast podobał mi się najbardziej ale pod względem fizycznym ;) A teraz, hmmm... Taka rola to dla Will'a chyba za mało.
John Abruzzi
John Abruzzi

No i w drugim sezonie wykazał się najbardziej swoją inteligencją. W trzecim sezonie ani razu jej chyba nie pokazał, a w IV to chyba tylko wtedy jak wyczytał nazwisko tego kolesia co Scylle robił, tego Davida Bakera. Dobrze pamiętam jak pierwszy raz oglądałem II sezon to jego postać zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie. Taki drugi Michael, też taki inteligenty. No i bardzo podobał mi się pomysł scenarzystów, że wprowadzą kolesia, który będzie czytał wszystkie zagadki z tatuażu Scofielda. No i wykonanie jak najbardziej na wysokim poziomie. Brawa dla pana Fichtnera.
No, ale to nie temat o Mohane tylko o aktorze go grającym, więc wracajmy teraz do tematu.
Mahone
Mahone

No właśnie chciałam zauważyć, że piszesz o Mahonie, nie o Will'u ;)
Dla mnie osobiście Fichtner (już abstrahując od tego, że jest cholernie przystojny) to obok Roberta K. najlepszy aktor w całym PB, od początku do końca.
C-Note
C-Note

Post autor: Serdziu »

wg mnie Will pasowałby do tych CSI-ów, nawet pomimo tego że ponaciągane :-> ale szczerze uważam że gdyby tylko dać go do odpowiedniego filmu w odpowiednim miejscu to aktor na prawdę pokazałby swój talent :-)
Mahone
Mahone

Serdziu pisze:uważam że gdyby tylko dać go do odpowiedniego filmu w odpowiednim miejscu to aktor na prawdę pokazałby swój talent
No dokładnie. A najlepiej do jakiegoś sensacyjnego, gdzie grałby właśnie agenta jakiegoś czy coś w tym stylu co 2 sezon PB. Nie wiem, być może jest już taki film z nim, ale ja nie oglądałam, oświećcie mnie :)
Ogólnie jako aktor ma bardzo duże możliwości. Bardzo duże.
John Abruzzi
John Abruzzi

No nie wiem. Jakoś go nie widzę w innej roli niż nasz znany Mahone. np, nie wyobrażam go sobie w roli jakiegoś seryjnego mordercy. On to dla mnie pasuje tylko i wyłącznie do roli strażnika prawa, a nie człowieka, który je łamie.
Michael Scofield
Michael Scofield

Dominik676 pisze:On to dla mnie pasuje tylko i wyłącznie do roli strażnika prawa, a nie człowieka, który je łamie.

A miał i takie, że łamał ;)
Pooglądaj trochę filmów z jego udziałem, to się może przekonasz do innych postaci w które się wcielił. ;D
Z takich bardziej znanych i dostępniejszych filmów np. Armageddon (astronauta), Perfect Storm (marynarz.. tak jakby xD), Helikopter w ogniu (żołnierz), Equillibrium (szef podziemnej organizacji), The Moguls (rola komediowa), Albino Alligator (bradzo zły przestępca xD), What's the Worst That Could Happen? (ehmm.. blond detektyw^^), Drowning Mona (rola komediowa), Contact (napewno każdy kiedyś widział, tylko nie kojarzy niewidomego Kenta ;]) serial Invasion (szeryf), serial MDs (lekarz) i ostatnio można go również zobaczyć w The Dark Knight, niestety tylko w prologu.

Uhm.. się rozpisałam :D A mogłam dać linka:
http://www.imdb.com/name/nm0001209/

Jak dla mnie w każdej roli spisał się tak dobrze jak w Mahonowej ;)

Obecnie Fichtner pracuje nad nowym serialem, który ma się ukazać za jakiś czas - będzie nosił tytuł Night&Day.
Mahone
Mahone

A mi właśnie Will pasuje do roli złego chłopca! Ma coś takiego w sobie, znaczy w spojrzeniu i w rysach twarzy, że mi po prostu pasuje. Zresztą na początku 2 sezonu kiedy grał "złego" Mahona (nie wiedziałam dlaczego robił to co robił i myślałam, że robił to bo jest z natury zły), to świetnie wychodziło mu granie takiej roli!
C-Note
C-Note

Post autor: Misterek999 »

Alex , jest dobrze dopasowany do tej roli , wogole te jego nerwy i wogole :] podoba mi sie jego rola , chociaz na poczatku go nie lubiałem ;]
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Ania1991_ck »

Ja zauważyłam że on w 2 serii wygląda młodziej niż kolejnych. W 3 tak go ucharakteryzowali na ćpuna że wyglądał bardzo wiarygodnie. Ale nie powiem postarzyło go to trochę. Teraz już nie jest tak żle a jak biegał w ostatnim odcinku to pokazał sie jako młody silny facet.
C-Note
C-Note

Post autor: Misterek999 »

chodzi Ci o S04E15 ?? , wtedy co uciekał :) . no mi tez sie tak wydaje ze wyglada na takiego koksa ;d zamłody to on nie jest ale biega dobrze ;]
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

Jakby ktoś był zainteresowany to dzis na tvn leci o 20 'Gniew oceanu' z Willem :-)
Tweener
Tweener

Post autor: chester0512 »

Wie moze ktos bo doszly mnie sluchy ze on w san andreas byl jakims lektorem czy cos ;d
Michael Scofield
Michael Scofield

W GTA SA i VC - o ile dobrze pamiętam - podkładał głos pod.. adwokata, Kena Rosenberga, o tu się nawet przedstawił: ;)
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=9eI7tRU9fUY
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=XyhL7c2zrFE
Świeżak
Świeżak

Post autor: DeJoker »

Grał w Ultraviolet :)
Film jakis czas temu lecial na polsacie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktorzy”