Świeżak
jak jechali tym rupieciem firmowym... mógł to zrobić kiedy chciał[/quote]
Michael Scofield
Tego momentu nie pokazali zapewne specjalnie jak to w PB bywa, a przekazać sobie Scyllę mogli np. w Firmowej ciężarówce 
Świeżak
Szczerze to gdy Michael oddawal plecak temu p****** to bylo pewne ze w srodku nie ma Scylli tak latwo by jej nie oddal po tak swietnie wykonanej robocie.
Co do Selfa i Miriam to od poczatku mi cos nie gralo ale myslalem ze to ona sprzatnie jego i razem z T-Bagiem sprzeda scylle.
Pytanie czy przelozony Selfa takze jest za nim czy przeciw?
Co do Selfa i Miriam to od poczatku mi cos nie gralo ale myslalem ze to ona sprzatnie jego i razem z T-Bagiem sprzeda scylle.
Pytanie czy przelozony Selfa takze jest za nim czy przeciw?
Ostatnio zmieniony 2008-11-25, 23:41 przez Ctrl, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
Jak już ktoś wcześniej napisał, Selfowi na pewno chodzi o sprzedanie Scylli. Nasuwa się tutaj wątek kiedy Don pyta Miriam, czy Gretchen i T-Bag wspominali coś o innych kupcach. Widać też jaka była reakcja Selfa gdy zabito Fenga, a przecież w normalnym wypadku nie byłby mu on do niczego potrzebny.
Świeżak
odcinek był naprawdę rewelacyjny ale obawiam że ten serial się nie skończy się szybko a kolejne odcinki będą robione na odwal się i będzie lipa.
Świeżak
Mnie tez to ciekawi kiedy wlozyl ksiazke do plecaka a scylle dal Sucre ;]
Świeżak
No według mnie NAJLEPSZY ODCINEK W CAŁYM PRISON BREAK
Dał odpowiedzi na tyle kluczowych pytań oraz zadał następne ciekawe... Rewelacja ;-)
Self - wreszcie ożywili tą postac, dotychczas była nudnawa. Taki Self mi się dużo bardziej podoba i ta mina na końcu
Zaczynam się go bac
No trochę nie podoba mi się fakt, że nikt nikomu nie ufa.. ale chyba tak powinno byc
Nie będę pisał o fabule, bo każdy moment był wart opisania ;-)
Ps. Teraz nagle się okazuje, że każdy wiedział lub przeczuwał, że Self zdradzi. LOL Jakoś nikt o tym nie pisał wcześniej na forum.
edit--------
Do wszystkich innych czepiających się PB. Nie wszystko pokazują kamery. Częsc omijają, żeby nadac emocji np. Michael musiał ta akcje z Generałem omówic z resztą przed zdobyciem Scylli, ale jakoś tego nie pokazali, a tak samo z siebie nie wyszło
Dał odpowiedzi na tyle kluczowych pytań oraz zadał następne ciekawe... Rewelacja ;-)
Self - wreszcie ożywili tą postac, dotychczas była nudnawa. Taki Self mi się dużo bardziej podoba i ta mina na końcu
No trochę nie podoba mi się fakt, że nikt nikomu nie ufa.. ale chyba tak powinno byc
Nie będę pisał o fabule, bo każdy moment był wart opisania ;-)
Ps. Teraz nagle się okazuje, że każdy wiedział lub przeczuwał, że Self zdradzi. LOL Jakoś nikt o tym nie pisał wcześniej na forum.
edit--------
Do wszystkich innych czepiających się PB. Nie wszystko pokazują kamery. Częsc omijają, żeby nadac emocji np. Michael musiał ta akcje z Generałem omówic z resztą przed zdobyciem Scylli, ale jakoś tego nie pokazali, a tak samo z siebie nie wyszło
Świeżak
a ja mam nadzieję że Self skończy z majtkami na kostkach a za nim będzie stał ten murzyn co poszedł na dno, też z majtkami na kostkach 
tyle emocji to ja dawno nie przeżyłem
tyle emocji to ja dawno nie przeżyłem
Świeżak
Moje zdanie o koncowce : zal pl. Michael nie jest taki glupi zeby nie sprawdzic czy to naprawde sa papiery do przeniesienia czy czyste kartki A4...Zawsze bylo tak ze Michaela niby ktos wrabial a tak naprawde on to zaplanowal , teraz raczej tak nie bedzie sadzac po ostatnich sekundach odcinka...
Świeżak
A mi się wydaje że majkel coś wyciągnął z dysku jak siedzieli w biurze generała starannie go oglądał. Dodatkowo jego mina jak oddawał dysk selfowi i kamera na jego ręce
Co do odcinka rewelacja trzymał mnie w napięciu 
Świeżak
Self zdradził???....Mi się wydaje ze Self od samego początku miał zamiar wykorzystać Scylle do innych celów...i pewnie jego szef tez jest w to zamieszany...wiec jak już nie ma Fenga to pojawia się kolejna ekipa do zniszczenia... ;-) ;-)
T-Bag
Odcinek bezapelacyjnie najlepszy i ten Self
ja dziekuję coraz bardziej mnie ten serial zaskakuje
teraz czekam do wtorku z niecierpliwościa bo jestem ciekawy co znowu Michael wymyśli bo w tym odcinku pokazał jak bardzo jest sprytny ;-)
Michael Scofield
Michael wszystkim udowodnił że a nim nie można zadzierać. Tylko teraz czy ta cała praca nie pójdzie na marne. Jak Self nie odda tego dysku komu trzeba to cała praca się zmarnuje. A tak z innej beczki to nie mogli wezwać karetki na własną ręke. Przecież mają jeszcze te dokumenty co im Self dał. Sara powinna był odrazu zadzwonić po pogotowie, jak tylko się okazało co jest grane. Teraz to Michael będzie chciał się wywinąć od operacji. Będzie do końca szukał sprawiedliwości.
Świeżak
No pan "loczek" mnie zaskoczył
A z tym plecakiem to byłem pewiem że nie będzie tam Scylli, ale myślałem że Mike będzie ją miał.
Świeżak
tez tak myślę i gdy self sprzeda komus scylle to tamci sie zorietuja i go zabiją później michal sprzeda im ten element bo nie bedzie mial innego wyjscia dlatego ze te akta i wolnosc to tylko self a nie fbi im obiecywał i podzieli sie pieniędzmi z resztą a później sie ukryją taki będzie koniec 4 sezonu później będzie 5 i firma odzyska scylle ktora co sie okarze nie jest bazą danych tylko kluczem do odpalenia bomb atomowych i grupa będzie musiała ratowac świat he heJupiter pisze:A mi się wydaje że majkel coś wyciągnął z dysku jak siedzieli w biurze generała starannie go oglądał. Dodatkowo jego mina jak oddawał dysk selfowi i kamera na jego ręceCo do odcinka rewelacja trzymał mnie w napięciu
Świeżak
Serjo? Ma byc w sumie 20 pare odcinkow? Szczerze to mam juz tego dosc
Teraz pogon za Selfem.. ech
Teraz pogon za Selfem.. ech
Tweener
Ciekawe co na to firma.
Ciekawe czy zostały zdjęte te obroże co mieli na nogach.
Ciekawe co z Susan, na moje się przyłączy do brygady.
Trzy słowa: Ciekawie się zapowiada.
[ Dodano: 2008-11-26, 14:40 ]
Wiedziałem, że w tym plecaku na lotnisku nie było scylli.
Za dużo się oglądało skazanego innej możliwości by nie było
Ciekawe czy zostały zdjęte te obroże co mieli na nogach.
Ciekawe co z Susan, na moje się przyłączy do brygady.
Trzy słowa: Ciekawie się zapowiada.
[ Dodano: 2008-11-26, 14:40 ]
Wiedziałem, że w tym plecaku na lotnisku nie było scylli.
Świeżak
Według mnie Michael powinien sprawdzić co jest w kopercie od razu jak ja dostał. I gdyby tak zrobił może inaczej potoczyłyby się losy Don Selfa. I jeszcze jedno: Dobrze skombinowali z tym wyjściem z firmy pod nadzorem Generała ;-)
Mahone
Odcinek świetny, świetny, świetny! Dawno nie było takiego napięcia w PB. Serce biło mi jak nie wiem co.
Oczywiście gdyby nie to zakończenie... Dla mnie te niby nieoczekiwane zwroty akcji są już nudne. Bez sensu. Mogą tak tworzyć serial w nieskończoność i co jakiś czas będzie okazywać się że ktoś tam pracował jednak po złej stronie... Ehhh
Cała nadzieja, że teraz jakoś to ciekawie twórcy wymyślą, bo jeżeli nie... To szkoda będzie, że ten serial skończy się w jakiś żałosny sposób i pozostanie jednak złe wrażenie... 
Jak Alex popijał piwo z Sucre to wyobraziłam sobie że to już koniec serii i w ogóle serialu... I smutno mi się zrobiło no... Strasznie się do PB przyzwyczaiłam i przywiązałam do postaci... Mimo wszystko, nawet jeżeli będzie beznadziejnie, to jednak fajnie się ogląda tych kochanych ludzi
Oczywiście gdyby nie to zakończenie... Dla mnie te niby nieoczekiwane zwroty akcji są już nudne. Bez sensu. Mogą tak tworzyć serial w nieskończoność i co jakiś czas będzie okazywać się że ktoś tam pracował jednak po złej stronie... Ehhh
Jak Alex popijał piwo z Sucre to wyobraziłam sobie że to już koniec serii i w ogóle serialu... I smutno mi się zrobiło no... Strasznie się do PB przyzwyczaiłam i przywiązałam do postaci... Mimo wszystko, nawet jeżeli będzie beznadziejnie, to jednak fajnie się ogląda tych kochanych ludzi
C-Note
o ile pamiętam to nie było to pokazane bo z resztą być nie powinno bo pospolity widz by za dużo wiedział :-> a jego obowiązkiem jest obejrzeć cały odcinek do końca i nie wiedzieć przy tym zbyt wiele :->
Świeżak
początek trzyma w napięciu a potem zaskoczenie 
Też myślałem ze to koniec serii jak była ta scena co już wszystko było dopięte na ostatni guzik to zacząłem się zastanawiać, który to odcinak, że już się kończy .... ALE NIE ;P
wszystko fajnie i na pewno coś wyjął z tego dysku przez co serial może toczyć się dalej
co by nie wymyślili to i tak znajdą jakąś przyczynę żeby wszystko łączyło się w wmiarę logiczną całość.
mam nadzieję że nie spieprzą tego przez chęć zarobku na widzach poprzez przedłużanie serialu.... (albo to też już było od początku zaplanowane
)
Też myślałem ze to koniec serii jak była ta scena co już wszystko było dopięte na ostatni guzik to zacząłem się zastanawiać, który to odcinak, że już się kończy .... ALE NIE ;P
wszystko fajnie i na pewno coś wyjął z tego dysku przez co serial może toczyć się dalej
mam nadzieję że nie spieprzą tego przez chęć zarobku na widzach poprzez przedłużanie serialu.... (albo to też już było od początku zaplanowane
Świeżak
Odcinek super
Bałam się że będzie strasznie naciągany ale nawet nie...
Genialne akcje, takie coś właśnie lubię najbardziej
Nie podobała mi się tylko ta cała akcja w GATE, jak się strzelali i w ogóle... No i oczywiście Self mnie dobił na koniec... Naiwne było też to, że Mike nie sprawdził co jest w tej kopercie. I w ogóle że Self im obiecał że po nich przyjadą a oni mu uwierzyli na słowo...
Dobrze ze najblizszy odcinek juz za 6 dni, osobiscie sie nie moge doczekac
!!
Michael Scofield
Teraz już wiadomo co było w tej kopercie. Gretchen dała im informacje że Lisa to córka generała. Gdyby nie ona to by sobie nie poradzili. Czyli Gretchan musiał wiedzieć że oni chcą wyjść głównym wyjściem. Bo po co by im była ta szopka z Lisą. A Gretchem to się chciała zemścić na Generale za osobiste sprawy.
Tweener
Mysle ze to powinien byc ostatni odcinek PB, ewentualnie 13 pokazujacy i konczacy watki bohaterow jak se zyja z rodzina
a teraz wszystko od nowa rusza jakby to byl 5 sezon