Michael Scofield
No ale jak byś ich wywalił to nie było by o czym kręcić 4 sezonu. Niech Michael ich wywala. On się tym najlepiej zajmie. :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
Właśnie o to chodzi - kogo chcielibyście się pozbyć, czyli kto Was najbardziej denerwuje i chcielibyście, żeby źle skończył ;) Tak myślę.

Ja najbardziej źle chciałam dla Wyatta^^ Teraz do odstrzału zostaje tylko Generał, ale nie żeby zginął - najbardziej chciałabym zobaczyć go za kratkami, ewentualnie mogłoby go sparaliżować :diabelek: Żeby tam siedział do końca życia i rozmyślał o tym, ilu ludzi zniszczył. Nie byłoby mi tego typa szkoda.
Fernando Sucre
agulec pisze:Generał, ale nie żeby zginął - najbardziej chciałabym zobaczyć go za kratkami, ewentualnie mogłoby go sparaliżować :diabelek: Żeby tam siedział do końca życia i rozmyślał o tym, ilu ludzi zniszczył. Nie byłoby mi tego typa szkoda.
Również uważam, że lepszą karą byłoby dla niego zamknięcie w więzieniu albo inny rodzaj "uziemienia", tylko że wtedy byłaby obawa, że ucieknie albo raczej że ktoś go stamtąd wyciągnie (w więzieniu na pewno długo by nie pobył, moim zdaniem).
agulec pisze:i rozmyślał o tym, ilu ludzi zniszczył
Nie liczyłabym na żadne objawy żalu ani skruchy. On nie ma sumienia, a poza tym nie uważa tego co robi za złe. Wg niego cel uświęca środki, bez względu na to jakie są te środki i nie zważa na pojedyncze jednostki (nie licząc siebie samego, oczywiście).

Zdecydowanie źle mu życzę! ;-)
Świeżak
Według mnie ja bym się pozbył agenta Don'a Self'a .
Ponieważ żądzi nimi ! :/ I to mnie bardzo denerwuje !
Tak samo jak powiedział do Gretki coś tam że jej strzeli w łeb a on nawet nie wie co ona może !
I ta jego wtyka :/ O bozshe ! A wogóle z kąd wiedział gdzie ją umieścić :/
Tweener
Ja bym usunął T-baga od pierwszego sezonu go nie lubiłem i nie polubię m.in. za to za co siedział :evil:
Świeżak
Racja też bym T-baga usunął ale teraz mi się podoba w tej jego firmie jak zmyśla xdd
hbc
C-Note
T-Bag to postać bez której PB nie może istnieć. Jak on zginie moja przygoda z PB się skoćzy. Chociaz teraz zrobił się z niego mały wieśniak, no ale nie ma ręki biedny chłopina i nie ma jak zabijać za bardzo :-D
Mahone
hbc pisze:i nie ma jak zabijać za bardzo
A co zrobił z Gearym ? i z tą prostytutką z hotelu ? Eh, brak ręki albo raczej sztuczna jej namiastka to żadna przeszkoda dla Teddy'ego. Mimo, że jest jaki jest to bez niego PB straciłby swój urok..
Świeżak
Don Self musi isc pod noz za ta zdrade !! i chcialbym zobaczyc taka scene jak zasuwa sie krata wejscia do celi a w srodku stoi general a za nim taki olbrzym co chcial w pierwszym sezonie zgwalcic tweenra :D
Michael Scofield
Po tym co dzisiaj zabaczyłam też chce sie pozbyć tej zdradzeckiej świni (cz. Self) Jak on mógł zrobić coś takiego i nawet nie zebrał się w sobie żeby dla Michaela karetkę wezwac. Tylko teraz pytanie czy on pracuje dla siebie czy dla firmy.
Świeżak
Don Selfa oczywiście. Nie moge znieść jak on mogł ich tak chamsko wyrobic....
Ania1991_ck pisze: Tylko teraz pytanie czy on pracuje dla siebie czy dla firmy.
Raczej nie pracuje dla Firmy, ponieważ wtedy generał by sie nie przejmował tym, że wzieli Scylle, a pozatym był taki wątek ze Wayatt miał zabić Don Selfa więc ich współpraca jest wykluczna.
Michael Scofield
A może Genarał chciał sprawdzić do czego jest zdolny ten Self. Tak samo jak sprawdzał Gretchen czy wie coś o Scylli. Oni mają takie dziwne sposoby. A jak już naprawde pracuje dla siebie. To po co angażował do tego całą ekipę z Sony. I bardzo mnie razi to że nie znalazł w sobie choć trochę człowieczeństwa żeby wezwać dla Michaela karetkę Musi być bardzo zdesperowany.

Wracamy do tematu - o Selfie i innych postaciach dokładniej rozmawiamy w dziale Postacie.
agulec.
C-Note
ja od początku 4 sezonu to chciałbym sie pozbyć T-Baga :-P bo wg mnie utrudnia robote :-> tylko że teoretycznie gdyby nie on to magicznej książeczki Whistlera by nie było :->
Świeżak
A mnie nikt teraz specjalnie nie denerwuje, bo ta postać co mnie denerwowała to już ją zabili :lol: chodzi mi o tego azjate ze skośnymi oczkami, kurczę nie moge sobie przypomnieć jak się zwał :D
Świeżak
refugee pisze:: chodzi mi o tego azjate ze skośnymi oczkami, kurczę nie moge sobie przypomnieć jak się zwał :D
Roland sie zwał :-P :-)
Tweener
Selfa bo jest taki jakiś pusty i jałowy jak dla mnie
Sara zbyt wrażliwa na ten tryb życia (chociaż w 12 odcinku trochę się zrehabilitowała w moich oczach :P)
Michael Scofield
Selfa bym się pozbyła jak już pisałam wcześniej. I chyba nikogo więcej o dziwo. Gretchen dużo wnosi do serialu T-Bag tak samo. Tylko ten Self tak mnie rozczarował strasznie. Myślałam że jest dobrym człowiekiem.
C-Note
z chęcia bym wywalil Agenta Selfa, xD Generała tez no ale bez niego to by troche nudnawo było
John Abruzzi
z chęcia bym wywalil Agenta Selfa
Z tym się nie zgodzę, bo teraz to jeden lepszych bohaterów serialu, ale generała też z chęcią bym wywalił, bo tylko tej naszej ekipie przeszkadza i jeszcze teraz prosi Linca aby ten oddał mu to o co sam tak bardzo długo walczył, narażając nawet życie przy tym.
Tweener
generał mógłby odejść;D jego postać mnie denerwuję chociaż teraz to już nie będzie się go tak łatwo pozbyć skoro pomaga Michaelowi:|
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Gretchen jakoś nie lubię tej postaci.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie o Prison Break ”