John Abruzzi
Johnny Depp, Brad Pitt czy Antonio Banderas, te nazwiska kojarzą się z najprzystojniejszymi facetami na świecie. Ale te nazwiska jak się okazuje pozostają w tyle za...tak jest Wentworthem Millerem !
Magazyn "EW" zorganizował sondę na 'Przystojniaka lat 90' aż do teraz", w której zdecydowanie prowadzi Went. Wyniki konkursy mozna zobaczyć TUTAJ
a facetów którzy zostali w tyle za naszym Wentem TU
Źródło: theprisonbreak.net
Magazyn "EW" zorganizował sondę na 'Przystojniaka lat 90' aż do teraz", w której zdecydowanie prowadzi Went. Wyniki konkursy mozna zobaczyć TUTAJ
a facetów którzy zostali w tyle za naszym Wentem TU
Źródło: theprisonbreak.net
Świeżak
ciekawe co odpowiedzą dziewczyny ;]
Michael Scofield
nawet miał bardzo dużą przewagę nad innymi przystojnymi aktorami. ;-)
Świeżak
ta specyficzna uroda 
Michael Scofield
jest przysytojny ..nie zaprzeczam , ale zam wielu znacznie bardziej przystojnych... (jak dla mnie) 
Michael Scofield
Patus1905- ja też!
;-) wogole ten rankong jakis nie bardzo 
Michael Scofield
I dla mnie również 
Jeden jest przystojniejszy xD
Tak na poważnie to cieszę sie, że wygrał, dlaczego miałabym się nie cieszyć ;P
Jeden jest przystojniejszy xD
Tak na poważnie to cieszę sie, że wygrał, dlaczego miałabym się nie cieszyć ;P
Michael Scofield
AutumnLeaf - a któż to taki???
możemy się tylko domyslać 
T-Bag
po ostatnich fotkach, które zobaczyłam mogłabym rzec iż zasłużona wygrana... ale muszę przyznać iż są przystojniejsi, a przynajmniej tacy co mi bardziej odpowiadają...
C-Note
Wszystko dobrze, ale nie pasują mi Went i Ewan na pierwszym i drugim miejscu. No i oczywiście boli mnie dopiero 7 miejsce Johnny'ego... 
Świeżak
Grant i Crowe jakoś tak daleko .. 
Fernando Sucre
Justin Timberlake... kocham cię <3 tylko czemuś tak nisko XD? Johnego Deppa kocham jeszcze bardziej i uważam że jest wspaniały (ale to ma do tematu..Ech, tak w ogóle to uważam że wszyscy są super przestojni XD!
Ale Leonardo Di Caprio brzydaaal XD.
Jedynie jak tak przeglądam zdjęcia tooo Dempsey mi się nie spodobał, reszta cacy ^_^
Ale Leonardo Di Caprio brzydaaal XD.
Jedynie jak tak przeglądam zdjęcia tooo Dempsey mi się nie spodobał, reszta cacy ^_^