Michael Scofield
A ja nie mam cierpliwości do takiej pracy. Iść przez całą scenę i nawet sie nie uśmiechcąć. Przecież ja bym się zaraz zaczęła śmiać. Nigdy nie umiem zachować powagi, a jak już się zacznę śmiać to przepadło.
Michael Scofield
wezcie...wyjsc tak na wybieg, każdy sie patrzy...
ja bym sie pewnie wywaliła z nerwów xD
z resztą po pierwsze to w ogole by takiego słonia jak ja na wybieg nie wypuscili
jestem wyjątkowo przewrażliwiona na tym pkc, wyjątkowo^^
ja bym sie pewnie wywaliła z nerwów xD
z resztą po pierwsze to w ogole by takiego słonia jak ja na wybieg nie wypuscili
jestem wyjątkowo przewrażliwiona na tym pkc, wyjątkowo^^
Michael Scofield
Kurcze...ja nigdy nie chcialam byc modelka jak inne alski...moje kumpele to albo piosenkarki albo modelki
. To jzu lepiej aktorka bo a noz sie zagra z jakims przystojniakiem scene milosna... xD
Michael Scofield
Pewnie aktorki górą. Ja bym chciała zagrać w Pirat z Karaibów.
Tylko kto by chciał kogoś kto nie umie powiedzieć R tak jak trzeba. I to mi się najbardziej we mnie nie podoba.
Przypomniało mi się jak ja się wywaliłam przy polonezie. Na próbie na szczeście.
Tylko kto by chciał kogoś kto nie umie powiedzieć R tak jak trzeba. I to mi się najbardziej we mnie nie podoba.
Przypomniało mi się jak ja się wywaliłam przy polonezie. Na próbie na szczeście.
Tweener
Ja chciałbym być pracowity a nie leniwy jak teraz. To chyba nieosiągalne 
Świeżak
Ja bym chciała w sobie zmienić przede wszystkim wygląd. Oferty takie jak https://eranatura.pl/oczyszczanie-i-dem ... kosmetyki/ przeglądam w poszukiwaniu kosmetyków naturalnych i szukam sposobów żeby poprawić kondycję swojej cery. Niestety trochę poprzednimi kosmetykami sobie narobiłam pod górkę...