A takie błędy, że ten ma bransoletę, a w następnej scenie nie ma, albo ma pierścień i potem nie ma, to nie błędy. Jasne jest, że idealnie nie odtworzy się swojej postaci z poprzedniej sceny, która mogła być nagrywana kilka dni po tym.
Świeżak
No nie, ten błąd z odkręcaniem powietrza mnie rozbroił. Ekipy PB nie stać na śrubkę ?
Wszystko byłoby dobrze, gdyby Michael bardziej to zasłonił, bo na samym początku nie było tego widać.
A takie błędy, że ten ma bransoletę, a w następnej scenie nie ma, albo ma pierścień i potem nie ma, to nie błędy. Jasne jest, że idealnie nie odtworzy się swojej postaci z poprzedniej sceny, która mogła być nagrywana kilka dni po tym.
Tweener
Ja też znalazłem błąd. Jak jeden człowiek z firmy trzymał Sofie i on mierzył do Linca, a Linc do niego.
Wtedy Burrows strzelił w niego w prost głowy. A w kolejnej scenie on leżał z strzałem przebitym z boku głowy, a nie na czole.
Wtedy Burrows strzelił w niego w prost głowy. A w kolejnej scenie on leżał z strzałem przebitym z boku głowy, a nie na czole.
Tweener
ten motyw ze śrubką jest dobry
jak oglądałam w tv,a oglądałam chyba z dwa razy to ani razu nie zwróciłam na to uwagi
...ale trzeba przyznać ,że Went ładnie to wymyślił...zabrakło mu śrubki a było trzeba kręcić to kręcił rękę:P
[ Dodano: 2008-11-22, 15:43 ]
http://pl.youtube.com/watch?v=QCbXxLRII ... re=related <- geniusz Mike zdążył się ogolić przed wyjściem z chatki;)
To wyżej już było - w pierwszym poście w tym temacie, a na rzeczy takie jak to drugie proszę następnym razem znaleźć odpowiedni dział.
agulec
a tu mam coś nieco z innej beczki ale mi się spodobało xD :
http://pl.youtube.com/watch?v=q3caBOBlgVE&NR=1
[ Dodano: 2008-11-22, 15:43 ]
http://pl.youtube.com/watch?v=QCbXxLRII ... re=related <- geniusz Mike zdążył się ogolić przed wyjściem z chatki;)
To wyżej już było - w pierwszym poście w tym temacie, a na rzeczy takie jak to drugie proszę następnym razem znaleźć odpowiedni dział.
agulec
a tu mam coś nieco z innej beczki ale mi się spodobało xD :
http://pl.youtube.com/watch?v=q3caBOBlgVE&NR=1
Ostatnio zmieniony 2008-11-22, 17:29 przez alfiQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
albo jak był jeden z ostatnich odcinków 3 serii (chyba 12 odcinek) i ostatnia scena jak Whistler zaczał im uciekać mimo iż chwile wczesniej skręcił sobie powaznie kostkę xD hehe chulał że ho ho 
Ostatnio zmieniony 2008-11-22, 17:24 przez krupson, łącznie zmieniany 1 raz.
Fernando Sucre
Bo on wcale tej kostki nie skręcił, tylko udawał! Było pokazane, jak sobie zrywa opatrunek.krupson pisze:albo jak był jeden z ostatnich odcinków 3 serii (chyba 12 odcinek) i ostatnia scena jak Whistler zaczał im uciekać mimo iż chwile wczesniej skręcił sobie powaznie kostkę xD hehe chulał że ho ho
Michael Scofield
Masz racje Luthien. On udawał bo chciał uciec od Michaela, ale on się nie dał. heh
A ja pamiętam taką sytuację jak w 2 sezonie uciekali przez tory. MIchael i Sucre nie zdążyli przejść i musieli wsiAśc do pociągu. A tu nagle Lincoln podaje ręke Michaelowi.
I skąd on się tam wziął.
A ja pamiętam taką sytuację jak w 2 sezonie uciekali przez tory. MIchael i Sucre nie zdążyli przejść i musieli wsiAśc do pociągu. A tu nagle Lincoln podaje ręke Michaelowi.
I skąd on się tam wziął.
Fernando Sucre
Bo on wcześniej przebiegł przed pociągiem na drugą stronę (z Abruzzim i C-Notem) i że potem niby od tamtej drugiej strony wskoczył na pociąg, żeby pomóc Michaelowi i Sucre. Trochę naciągane, że tak sobie wskoczył na pędzący pociąg ;-)Ania1991_ck pisze:A ja pamiętam taką sytuację jak w 2 sezonie uciekali przez tory. MIchael i Sucre nie zdążyli przejść i musieli wsiAśc do pociągu. A tu nagle Lincoln podaje ręke Michaelowi.
I skąd on się tam wziął.
Michael Scofield
On nie mógł wskoczyć. Tak mi się zdaje przynajmniej. Bardzo naciągane.
A pamiętacie jakk zastrzelili Abzuzziego to raz leżał nogami do ściany a potem głową do ściany. To też było dobre. Zauważyłam za 10 razem chyba.
A pamiętacie jakk zastrzelili Abzuzziego to raz leżał nogami do ściany a potem głową do ściany. To też było dobre. Zauważyłam za 10 razem chyba.
Mahone
Haa, no właśnie. Ja też niektóre błędy zauważyłam dopiero za n-tym oglądaniemAnia1991_ck pisze:Zauważyłam za 10 razem chyba.
Świeżak